Charlie angyalai (2019) 241

Charlie's Angels
119' · amerikai · akció, kaland, vígjáték 16

Három angyal vigyáz a világra. Nincs szárnyuk, és nem fehér ruhában énekelgetnek: hanem gyorsak, vadak, veszélyesek – és nagyon dögösek. És mindannyian Charlie Townsend alkalmazásában állnak. Az elmúlt évtizedekben Charlie, a titokzatos főnök detektívügynöksége nagyra nőtt: már az egész világon… [tovább]

angol
magyar

Képek 12

Szereposztás

Kristen StewartSabina Wilson
Naomi ScottElena Houghlin
Ella BalinskaJane Kano
Noah CentineoLangston
Sam ClaflinAlexander Brock
Jonathan TuckerHodak
Elizabeth BanksBosley
Patrick StewartJohn Bosley
Djimon HounsouEdgar Bosley
Nat FaxonPeter Fleming

További szereplők

Kedvencelte 13

Várólistára tette 107


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin 

Hm. Kristen Stewart nem játszik benne rosszul. Nem idegesítő, és általában becsukja a száját. Ezúton megkérném a drága rendezőket, hogy legyenek olyan szívesek, ezeket az instrukciókat adják a színésznőnek az összes többi filmjében, mert ezek szerint lehet vele valamit kezdeni, ha az ember figyel az ilyen alap dolgokra.
Amúgy popcorn mozi. Szórakoztató, girlpower, vannak benne menő kütyük, meg néhány poén. És nagyjából ennyi, nem váltja meg a világot, de az szerintem nem is egy Charlie angyalai film dolga.

Törpillaa 

Ez azért jó volt, bár nem rajongom Kristen Stewart-ért, nem bírom a csajt, de ebben azért tűrhető volt. spoiler Szórakoztató volt, látványos, pörgős, akciódús, bírtam a párbeszédeket is, és azért humoros is volt. :-) Jó kis alapsztori, bár itt-ott elüt az eredetitől, de azért jó volt. :-) Naomi Scott és Ella Balinska viszont jók voltak, Elizabeth Banks is tökéletesen hozta a tőle elvárható színvonalat. Még Patrick Stewart is jól alakított, és Sam Claflin is. :-) Eleinte nem nagyon volt kedvem ehhez a filmhez, hogy megláttam, Kristen is benne van, de kellemesen csalódtam, jó volt és legalább nem volt unalmas. :-)

Chriss 

Már egy ideje várólistás volt, így gondoltam megnézem. Tipikus agyatlan, klisés akciófilm, nagyon jó zenével és egy-két csavarral. Ha még egyszer meg kellene néznem, biztosan kisülne az agyam. Viszont én Kristen Stewart-ot furcsa mód kedveltem ebben a filmben. Nekem semmi bajom sincs vele. Olyan oszkárgyanús alakíásokra itt nem volt szükség, én inkább bohóckodásnak nevezném az egészet. Egynek elmegy, mert láttam én már ennél sokkal rosszabb filmet is, viszont a jótól is elég messze van. Mindegy, kipipáltam :)

UViki 

Jó volt a film felépítése, meglepő módon nem akartam megölni Kristen – t, bár néha kijárt volna neki a pofon.
A csavar a végén cseppet kiszámítható volt, de tetszett. Naomi remekelt.

MrsCumberbatch 

Tény és való, hogy nem ér fel az eredeti filmekhez, de nem lett vészes. Modernebb feldolgozás. Más megközelítésben. Ha nem használták volna a modern kor kütyüjeit akkor meg abból állnának a vélemények… Tanítják az újoncot mégis pörög a film.

Amúgy… tényleg ott járunk hogy csak azért pontoztok le egy filmet mert Kristen Stewart szerepel benne? Ha ennyire utáljátok minek nézitek meg? Na mindegy, legyen. Én meg akkor Ariana Grande rikácsolása miatt vonok le két csillagot.

paavel 

Odaát a tengerentúlon lassan kifogynak a szuperhősökből, üzemi szintre lépett hát az angyalcsinálás. Az első széria megfodrászolt nagyijait csak a legvégén, a stáblistába ékelt pár másodperces snittekben engedték kameraközelbe, gyúrtak hát újakat a készleten lévő cicaalomból: egy kirúgott hecker cica, egy nehéz gyerekkorú vagány burzsuj leszbicica, egy ex-kém cia- cica. Utóbbinál az se baj, ha két fejjel a többiek fölé magaslik: a dekoltázsa épp a többi angyal fejével lesz egy szinten: ez alighanem már a forgatókönyvben is így szerepelt, és erre castingoltak.

Az efféle zsánerfilmek kötelező köreit lefutja (ellopott találmány és árulás, akciók és flörtölések), és az extrái, a vicces kiszólogatások is szériatartozékai már régóta a vagánykodó filmeknek. A technikai kütyükkel és trükökkel csak próbálkoznak elkápráztatni: sajnos a CGI-t is az ideális és tipikus (okosak ezt a kettőt olvashatják egybe is) fogyasztóra kalibrálták, vagyis a sokat látott hím nézőket nemigen hozza majd lázba egy akciójelenet se – különösen nem a „jajmiezegytank?!”-nak becézett gépfegyveres terepjáró. Hősnőink amúgy csaknem annyit sikítoznak, mint beszélnek (bio hanggránát?), kiengedett karmokkal és push up centikkel próbálnak elbánni a bicepsz-centikkel. (A mélypontok egyike, ahol a kb. 40 kilós üdvöske rátol egy irodai kerekesszéket a marcona gengszter lábikójára, aki erre elvágódik és hempereg párat, sőt ezzel a szerepe is véget ér). A retinánk után a genderbiztosíték akkor ég ki sisteregve, amikor kiderül, hogy – az ugyebár csakis telefonon üzengető – Charlie mély férfias hangja csak egy hangszimulátor: természetesen Charlie is nőből van, mi több, egy búgó hangú lady. (A folytatásban biztos meg is jelenik majd, Beverly Hillsben máris véresebb harcok folynak a szerepért, mint a film bármely mortal combatja.) Bár Charlie lehet akár transzi is, ki tudja, hová fut ki a kövi évtizedre a széria. A háttérben amúgy kvázi Superwoman esti iskola üzemel (vajh' hány rajongó írhatott levelet, hogy ő is jelentkezne a csapatba?), angyalokból nincs hiány, lesz ebből még jó pár cicafilm.

Summázva: a végeredmény egy sikítozós cicamozi, ahol, mint sejthetjük, szinte minden szerepet nőre írtak – kivéve, aki gonosz, vagy útközben le kell gyakni, hogy aztán legyakják a főgonoszt. Persze pasiból akad „jóképű kocka” is – de sajnos meg kell állapítanunk: a férfiszerepek épp annyira üresek, mint a macsófilmek szőke bombázós szerepei. (Touché, Mrs. Banks!) Az is lehet, hogy a zsenge hím talán csak addig kell majd, amíg le nem töltenek valami önmegtermékenyítés appot is szenzációs gardróbjukból. Apropó, a gardróbguru karaktere valami parádés: az MI6 fegyvermesterét gyúrták egybe egy jógaoktató orvos-guruéval, akinek személye – és teste! – mindenkor – és mindenben! – a cicákok rendelkezésére áll: nem egy ilyen kétértelmű utalással adják meg az esélyét, hogy elcsöppenjenek a nachosok a nézőtéren. A stáb legmerészebb húzása volt ez a karakter: ha megszólal, garantált a röhögés a moziban, de nem egészen úgy, ahogy a filmgyárban képzelték.

Banks többet is ki tudott volna ebből hozni, de talán ennyire alacsonyra tették a lécet: egy rég megfáradt, zavaros, langyos limonádét öntöttek fel bubis energiaitallal – és szándékosan nem tették egy súlycsoportba mondjuk az újabb James Bond-filmekkel. Banks tud szellemeset gyártani, én még – coming out jön! – a spoiler szérián is tudtam szórakozni, de ami hiányzott, az a Kate McKinnon által máshol, máskor hozott vagány/vicces csaj karaktere.
De hát a film egyáltalán nem is veszi magát komolyan, ne essünk ebbe a hibába mi sem: egy könnyed léhaság csak, cicák, gombolyaggal. (A súlytalan, léha marháskodás amúgy – szerintem – egyedül Kristen Stewartnak állt jól. Mondjuk én őt – reménytelenül – csípem valamiért :) Ha a macsó kém- és gengszerfilmek korsó sörök, netán erős tömények, akkor ez egy Virgin Pina Colada, sok kis színes papír napernyővel.

alexakarola 

Nem volt egy nagy film, de kategóriájában azért nem is annyira rossz, egynek elmegy.
Ami tök jó volt benne szerintem az a szereplőgárda, a női power és a zenék!!
Maga a történet olyan tipikus, szokásos csavaros, talán picit több csavarral.
Naomi Scott-ot jó volt látni. ^^ Milyen jó volt az a kis rap rész. *-*
Nem tudtam, hogy Noah is benne lesz, kis meglepetés. :)
Kristen Stewart szerintem elég jól hozta ezt a karaktert, csak nekem magával a karakterrel voltak problémáim, engem azért idegesített néha, de a haja tökre tetszett. :D
Jane-nek az a kis romantikus szála nagyon erőltetett volt, azt ki kellett volna hagyni.
Johnny karakterét/színészt is bírtam, meg Bosley-t is.
És a végén spoiler is egy pozitív meglepetés volt. ^^ Bár azért utánakerestem, hogy tényleg ő volt-e az. Utána vettem észre, hogy mennyire viccesen ugrott ki. :D

sfox33

Kérem vissza az életemből ezt a 2 órát!

ellamuci 

Nem volt rossz film. A színészek jól hozzák a szerepüket. Az eredeti filmet jobban szeretem, Drew-Cameron-Lucy párost is szeretem.

desertangelable 

Akaratlanul is a Diaz/Liu/Barrymore hármashoz hasonlítom őket, nekem ők az etalon mégha tudom, hogy nem ők a legigazibbak. Sajnos nekem ebben a filmben az összes csaj ugyanúgy nézett ki és az összes faszi is, emellett egyik sem volt igazi karakter. A színészek is semmitmondóak, meg a karakterük is. A történet nem kötött le és szerintem teljesen felesleges feldolgozás volt.


Népszerű idézetek

Sizzy 

Sabina: De Bosley miért vinné Elenát Brockhoz?
Nos: Gondolom, hogy a Madárember visszakerüljön az Alcatrazba.
Szent: Mi van?
Nos: Ez egy film Burt Lancasterrel.
Sabina: Birdman, Michael Keaton.
Bod: Nem, Michael Keaton Batman.
Szent: Nem, Ben Affleck Batman.
Bos: Na ne, ez vicc. Én vagyok az egyetlen, aki tudja ki volt Burt Lancaster?
Sabina: Agyrázkódásom volt.
Bos: Tök mindegy. Régi film, ezerkilencszáz…
Szent: Hány éves vagy?
Bos: Hány éves vagyok?! Miért? A koromnak mi köze ehhez?
Szent: Nem adtad meg mikor születtél.
Bos: Minden korosztály szereti a filmeket.

Sunshine 

Elena: Oh, God. What did you to Sven?
Jane: I compressed his carotid and deoxygenated his brainstem.
Elena: Well, that sounds painful.
Sabina: Don’t worry, he’s going to wake up.
Jane: Unless he doesn’t.

Sunshine 

Susan Bosley: Ah, you found the first closet.
Elena: There’s another closet?

paavel 

-Lehelj rám!

-Képzeld, nem is hányt!

Sunshine 

Sabina Wilson: I think women can do anything.

system456 

Hjajj szívem, egy férfi szerethet, mégis simán kinyír.


Hasonló filmek címkék alapján