Charlie angyalai (2019) 117

Charlie's Angels
119' · amerikai · akció, kaland, vígjáték 16

Három angyal vigyáz a világra. Nincs szárnyuk, és nem fehér ruhában énekelgetnek: hanem gyorsak, vadak, veszélyesek – és nagyon dögösek. És mindannyian Charlie Townsend alkalmazásában állnak. Az elmúlt évtizedekben Charlie, a titokzatos főnök detektívügynöksége nagyra nőtt: már az egész világon… [tovább]

angol
magyar

Képek 12

Szereposztás

Kristen StewartSabina Wilson
Naomi ScottElena Houghlin
Ella BalinskaJane Kano
Noah CentineoLangston
Sam ClaflinAlexander Brock
Jonathan TuckerHodak
Elizabeth BanksBosley
Patrick StewartJohn Bosley
Djimon HounsouEdgar Bosley
Nat FaxonPeter Fleming

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 100


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez azért jó volt, bár nem rajongom Kristen Stewart-ért, nem bírom a csajt, de ebben azért tűrhető volt. spoiler Szórakoztató volt, látványos, pörgős, akciódús, bírtam a párbeszédeket is, és azért humoros is volt. :-) Jó kis alapsztori, bár itt-ott elüt az eredetitől, de azért jó volt. :-) Naomi Scott és Ella Balinska viszont jók voltak, Elizabeth Banks is tökéletesen hozta a tőle elvárható színvonalat. Még Patrick Stewart is jól alakított, és Sam Claflin is. :-) Eleinte nem nagyon volt kedvem ehhez a filmhez, hogy megláttam, Kristen is benne van, de kellemesen csalódtam, jó volt és legalább nem volt unalmas. :-)

Valentine_Wiggin 

Hm. Kristen Stewart nem játszik benne rosszul. Nem idegesítő, és általában becsukja a száját. Ezúton megkérném a drága rendezőket, hogy legyenek olyan szívesek, ezeket az instrukciókat adják a színésznőnek az összes többi filmjében, mert ezek szerint lehet vele valamit kezdeni, ha az ember figyel az ilyen alap dolgokra.
Amúgy popcorn mozi. Szórakoztató, girlpower, vannak benne menő kütyük, meg néhány poén. És nagyjából ennyi, nem váltja meg a világot, de az szerintem nem is egy Charlie angyalai film dolga.

Chriss 

Már egy ideje várólistás volt, így gondoltam megnézem. Tipikus agyatlan, klisés akciófilm, nagyon jó zenével és egy-két csavarral. Ha még egyszer meg kellene néznem, biztosan kisülne az agyam. Viszont én Kristen Stewart-ot furcsa mód kedveltem ebben a filmben. Nekem semmi bajom sincs vele. Olyan oszkárgyanús alakíásokra itt nem volt szükség, én inkább bohóckodásnak nevezném az egészet. Egynek elmegy, mert láttam én már ennél sokkal rosszabb filmet is, viszont a jótól is elég messze van. Mindegy, kipipáltam :)

MrsCumberbatch 

Tény és való, hogy nem ér fel az eredeti filmekhez, de nem lett vészes. Modernebb feldolgozás. Más megközelítésben. Ha nem használták volna a modern kor kütyüjeit akkor meg abból állnának a vélemények… Tanítják az újoncot mégis pörög a film.

Amúgy… tényleg ott járunk hogy csak azért pontoztok le egy filmet mert Kristen Stewart szerepel benne? Ha ennyire utáljátok minek nézitek meg? Na mindegy, legyen. Én meg akkor Ariana Grande rikácsolása miatt vonok le két csillagot.

desertangelable 

Akaratlanul is a Diaz/Liu/Barrymore hármashoz hasonlítom őket, nekem ők az etalon mégha tudom, hogy nem ők a legigazibbak. Sajnos nekem ebben a filmben az összes csaj ugyanúgy nézett ki és az összes faszi is, emellett egyik sem volt igazi karakter. A színészek is semmitmondóak, meg a karakterük is. A történet nem kötött le és szerintem teljesen felesleges feldolgozás volt.

Sunshine 

Mondjuk… nem volt pocsék. (De tudok dicsérni, hm?)
Na, de most komolyan. Alapvető problémám a filmmel, hogy ha kivesszük a képből „Charlie bácsit” és átnevezzük az ügynökséget akkor senki nem vár Charlie angyalait. Az első három filmhez képest tényleg kicsit „mi volt ez” hangulata van az embernek. De megkockáztatom, hogy a reboot sorozat is inkább hasonlított arra, amit Charlie angyalai címmel várna az ember. Szerintem jobb eséllyel indult volna szólóban, de… gondolom ingyen reklámnak sem utolsó, ha ráaggatjuk egy régebben jól ismert sorozat/film címét.
Mivel mindenhol nagyon lehúzták (már amit láttam), tényleg próbáltam úgy nézni, hogy nem sok köze van az almának a fához. Mondok valamit: így egész jó volt. (Persze a szokásos BS-ek így is megvoltak)
Kristen Stewarttal még mindig nem tudok mihez kezdeni… De a trióból nekem mégis az Elenát alakító lány illet a legkevésbé oda.
Noah Centineo bár többet szerepelt volna! Nem crush or anything, de legalább szórakoztató karakter volt.
Látom itt is nyomják ezt a feminista szálat. Nekem nyo'c, de Charlie spoiler Ez egy picit odavágott. Ráadásul feleslegesnek is tűnt.
Szóval (eredeti hanggal) elment, olyan átlagosnak mondanám. Volt pár jó ötlet, meg néhány nagyon béna kivitelezés. Attól nem félek, hogy folytatást is terveznek.

christine

Itt még Stuart sem idegesített annyira. Oké, semmi köze nem volt az előző Charlie angyalaihoz, de ha ettől eltekintettem, egész okés film volt. Egyszer nézős, kikapcsolódásnak pont jó.

FalcoAmelia

Egyszer nézős filmecske.
Unatkoztam, és ez jutott az eszembe mint néznivaló.
A történet pofonegyszerű, a fordulatok nagyon kiszámíthatóak, de egy délutáni kis kikapcsolódásnak tök jó.

Ufír 

Jobb, mint amire számítottam, de rosszabb, mint képzeltem. :D

Kincsanna 

Nem lesz örök klasszikus, de engem tökéletesen elszórakoztatott és ha véletlenül szembejönne újra, szerintem ugyanez lenne a hatása. Direkt újranézni azért nem tervezem…


Népszerű idézetek

Sunshine 

Sabina Wilson: I think women can do anything.

Sunshine 

Elena: Oh, God. What did you to Sven?
Jane: I compressed his carotid and deoxygenated his brainstem.
Elena: Well, that sounds painful.
Sabina: Don’t worry, he’s going to wake up.
Jane: Unless he doesn’t.

Sunshine 

Susan Bosley: Ah, you found the first closet.
Elena: There’s another closet?

system456 

Hjajj szívem, egy férfi szerethet, mégis simán kinyír.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján