Már megint a rosszfiúk (Bad Boys 2.) (2003) 205

Bad Boys II
147' · amerikai · akció, vígjáték 18

0 díj · 2 jelölés

A miami drog-nyomozók, Marcus Burnett (Martin Lawrence) és Mike Lowrey (Will Smith) egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként próbálják megakadályozni, hogy Miamit ellepje az extasy. Tapia (Jordi Mollá), a könyörtelen drogbáró ellenőrzése alá akarja vonni az egész város jól… [tovább]

Szereposztás

Martin LawrenceMarcus Burnett
Will SmithMike Lowrey
Gabrielle UnionSydney 'Syd' Burnett
Joe PantolianoHoward
Peter StormareAlexei
Jordi MolláHector Juan Carlos 'Johnny' Tapia
Theresa RandleTheresa
Michael ShannonFloyd Poteet
Henry RollinsTNT Leader
Otto SanchezCarlos

További szereplők

Kedvencelte 28

Várólistára tette 45


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez nagyon jó volt. :-D Látványos jelenetek, jó alapsztori, akciódúsabb, mint az első része, szórakoztató, vicces. A színészek, és a zenék is jók. :-D Nagyon bírom a két nagy dumás csávót, és a beszólásaikat. :-D Voltak olyan részei, amin nagyon, de nagyon nevettem, és olyan poénok, amik zseniálisak, még mindig tetszik, ahogy ugratják, szívassák egymást. :-D Will Smith és Martin Lawrence tökéletes páros, annyira lököttek. XD :-D Kedvenc jelentek, amikor spoiler Én legalábbis nagyon jót szórakoztam rajtuk. :-)

Popovicsp87 

Egy kicsit jobb volt, mint az első rész.
Jobbak voltak a poénok (a hullaházas rész kész volt), de nagyon el lett húzva volt benne üresjárat, amit az akciók sem tudtak kitölteni.

DittaV 

Ez a rész annyira azért nem jön be, Tapia szerintem elég gáz ellenfél, bár a nem százas karit jól hozza végig. Ugyanúgy egy drogos sztori, ahogy az első is. Viszont ebben néha jobb a humor – pl. a betépett Marcus. Mike viszont fura volt nekem ilyen hősszerelmes szerepben, de talán kellett, hogy valaki őt is elkapja. Nekem azért még mindig az első rész az igazi.

ChEebor 

Viszonylag sok idő eltelt az első rész óta. Továbbra is Lawrence és Smith a főhősök, és Bay a rendező, de bár Bruckheimer továbbra is producer, mégis, érezhető, hogy Bay elszabadult. Elképesztő mennyiségű akciót tartalmaz a film, minden második jelenet egy marha nagy autós vagy lövöldözős (vagy általában mindkettős) buli, de közben a humora is sokkal elmebetegebb, őrültebb (nagy kedvencem a tévéboltos rész). A kemény stílusváltás ellenére a minőség megmarad, van olyan jó, sőt, bizonyos tekintetben jobb is, mint az első rész.

Hippoforaccus 

Sokkal jobb, akciódúsabb, viccesebb, mint az első rész, pedig az sem kispályás.

Valcsa

Ezt a filmet konkrétan csak Martin Lawrence és Will Smith dobta fel, amúgy nagyon untam (legalább 4 részletben néztük meg, indokolatlanul hosszúra lett nyújtva…), és annyira zűrzavaros volt az egész, hogy elég volt követni… :/ Az első rész egy fokkal jobb volt szerintünk.

A randizós jelenet viszont jó volt… :D Szegény srác.. :'D

A_albiel

Egy fokkal jobban tetszett, mint az első rész. Főleg a Reggies rész. :D

kamububu 

Szerintem a három rész közül ez a legjobb. Ha az össze rész ilyen elborult lett volna, akkor lett volna nagyon jó a trilógia. Néha mondjuk kicsit morbid, és helyenként teljesen funkciótlan eksön van ebben a filmben, de a hangulata miatt könnyebb az egészet poénra venni és csak szórakozni. Michael Bay néha már-már kicsit túltolta a védjegyeit is, ami szintén mosolygást váltott ki belőlem. spoiler

Emerson 

Ez gyászosan gyenge volt az első részhez képest. Jóformán megismételték magukat, ami nem azt jelenti, hogy az első rész is rossz volt. Sőt, az egy kifejezetten jól sikerült akció-vígjáték volt. De ez kb. olyan volt, mint a paródia paródiája. Erőltetettnek tűnt minden poén és az egész olyan volt, mint egy két és fél órás Cobra 11. Indokolatlanul hosszú volt, elvégre ez nem egy szuperhősös látványfilm. De az is lehet, hogy kinőttem ebből a műfajból :-(

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

Kicsicsillag95 

kapitány: – 22 kocsi, 1 hajó…Totál kár? Elsülyesztettetek egy hajót?!

Kicsicsillag95 

– Mi a rossebet akartok tőlem?
Mike: – Semmi komoly, csak zsarolás.

system456 

Captain Howard:… aztán rám szállnak a nyomozók. Nézzétek, mindent kinyomoznak.


Folytatása

Összehasonlítás

Bad Boys


Hasonló filmek címkék alapján