Angyalok és démonok (Robert Langdon 2.) (2009) 325

Angels & Demons
138' · amerikai, olasz · akció, thriller 12

A professzorok sem élnek mind nyugodt életet. Robert Langdon (Tom Hanks) ugyan könyvek között érzi a legjobban magát, különleges tudományára azonban az egyetemeken kívül is szükség van. Régi kódexek tanulmányozása közben merül fel benne a gyanú, hogy új életre kelt egy középkori, titkos… [tovább]

magyar

Képek 10

Szereposztás

Tom HanksRobert Langdon
Ewan McGregorCamerlengo Patrick McKenna
Ayelet ZurerVittoria Vetra
Stellan SkarsgårdCommander Richter
Pierfrancesco FavinoOlivetti
Armin Mueller-StahlStrauss bíboros
Nikolaj Lie KaasMr. Gray / Assassin
Thure LindhardtChartrand
Rance HowardBeck bíboros
David PasquesiClaudio Vincenzi

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 59

Várólistára tette 95


Kiemelt értékelések

viky0222

Ezt is nagyon-nagyon éveztem, hasonlóan A Da Vinci-kódhoz. Minden pontja érdekes és elgondolkodtató. Sok mindenre rávilágít, a fordulataival pedig levett a lábamról. Azt hiszi az ember, oké, megoldották a rejtvényt, majd jön az újabb csavar a vége előtt pár perccel. Egy percig sem unatkoztam, és a színészeket is nagyon bírtam. Biztosan többszörnézős.

szakonyianiko

Ááá, igen, végre. Ez az a film amit kerestem *-*
Rövid sztori hozzá annyi, hogy 5 évvel ezelőtt anyával voltunk Olaszországban, és azt hiszem már hazafele tartottunk, mikor az idegenvezető ezt rakta be. A film végére a busz fele kidőlt, mindenki nagyon fáradt volt, és nekem is sikerült bealudnom :D Azóta keresem a filmet, hogy megnézhessem, elejétől a végéig. :D

Jaj, nagyon jó volt. *-* A nagy csavarra valahogy emlékeztem – ezek szerint félálomban csak végignézhettem. :D Isteni volt újra látni Olaszországot, a filmnek köszönhetően azt is kiderítettem hol pizzáztunk anyával :D
Maga a történet egyébként szerintem nagyon szuper, a filmre se tudok mondani semmi rosszat. Le a kalappal egyrészt Dan Brown előtt – nagyon hamar szeretném megkaparintani a könyveit –, másrészt a rendező, és a színészek előtt. Kezdem érteni miért szereti ennyire anya Tom Hanks-t. :D Abszolút újranézős ez is.

Zajec_Sternenkind 

Angyalok és démonok – milyen tökéletes cím! Mi a jó és mi a rossz? Intrika ez egyáltalán, ami a végén egy orbitális csavarral arcon csapott? Zseniális, a szavakat sem találom, mindegy hányszor láttam már.

„Tökéletlen a hit; tökéletlen minden egyes ember.”

Greylupus

Nagy kedvenc. Többek között eme film / könyv miatt szeretnék eljutni Rómába és végigjárni az összes helyszínt, amit a történet érintett.

danlin 

Akárcsak az első részt, ezt is kiválóan filmesítették meg. Se a szereplők kiválasztásában, se a játékukban nincs hiba. A legjobban Ewan McGregor tetszett, aki szerintem különösen jól alakította a camerlengot, annak ellenére, hogy tudtam, mi lesz a vége, nem tudtam nem szeretni a karakterét. Magasra tették a lécet, vajon az Inferno átugorja-e?

madárka

Én nagyon-nagyon ritkán mondok ilyet, de sokkal jobb volt a könyvnél!! Pörgős volt, izgalmas volt, nem untam a nagy részét, ahogy a könyv esetében! A szereplőgárda egyenesen fantasztikus, Tom Hanks tökéletes Langdon. (Stellan Skarsgård pedig amúgy is zseniális! <3)

Hippoforaccus 

ismét egy jó kis összeesküvés elméletes történet, ismét Tom Hanks-től, akit még mindig nem bírok. Izgalmas történet, jól megdolgoztatja az agyat, de sajnos a szemétláda kilétére (ismét) hamarabb rájöttem, mint (szerintem) kellett volna.

Osli75 

Az első rész jobban tetszett (Da Vinci kód) a harmadiknak meg elszúrták a végét… Mondjuk ezt meg nem olvastam :D
Nem volt rossz egyébként, hozta a misztikumot, a rejtélyességet, mint a másik két film. Nekem tetszett.

TARDIS

Ezt kivételesen a könyv elolvasása után láttam, de már a könyvben is a Camerlengo volt a kedvencem, és amikor kiderült, ki játsza a filmben… Tellllitalálat :) Ewan remekül érti a dolgát, csak a vége ne lett volna olyan mint a könyvben… :,( Lehet, hogy a módszerei nem voltak éppenséggel ideálisak, de valahogy meg lehet érteni, mit miért tett. Csak azt sajnálom, hogy pár fontos részlet kimaradt a filmböl, de tudom, hogy nem lehet szóról szóra olyan mint a könyv.

piciszusz 

ez még mindig kapkodós, pedig jó volt az alapanyag.


Népszerű idézetek

Klitty

Strauss bíboros: És amikor ír rólunk, mert ugye írni fog rólunk, ha megkérhetem, legyen kíméletes!

Klitty

Strauss bíboros: Tökéletlen a hit. De csak mert tökéletlen minden egyes ember. Mindegyik. (saját magára mutatva) Még ez is itt.

Bubu 

Vittoria: Ez komoly üzenet: tudomány és hit egyesítése.
Strauss bíboros: Mindkettő kell a világnak.

Klitty

Ki az elmaradott, az ostoba? Aki nem tudja megmondani, mi a villám vagy aki nem hajlandó tisztelni a villám iszonyatos erejét?

Bubu 

Ki az elmaradott, az ostoba? Aki nem tudja megmondani, mi a villám, vagy aki nem hajlandó tisztelni a villám iszonyatos erejét?

Bubu 

Strauss bíboros: Tökéletlen a hit. De csak mert tökéletlen minden egyes ember. Mindegyik. (Saját magára mutatva:) Még ez is, itt.


Folytatása

Összehasonlítás

Robert Langdon


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján