Inferno (Robert Langdon 3.) (2016) 306

Langdon professzor (Tom Hanks) felébred. A Harvard veszélyes kalandoktól sem visszariadó szimbólumkutatója számára ez kivételesen nem hétköznapi eset. Ugyanis egy firenzei kórházban van, és nem tudja, hogyan került oda. Lőtt sebbel ápolják, és azt a különös tárgyat sem tudja megmagyarázni, amit… [tovább]

Képek 26

Szereposztás

Tom HanksRobert Langdon
Felicity JonesDr. Sienna Brooks
Sidse Babett KnudsenDr. Elizabeth Sinskey
Irrfan KhanHarry Sims 'The Provost'
Ben FosterBertrand Zobrist
Omar SyChristoph Bruder
Ana UlaruVayentha
Xavier LaurentAntoine
Nagypál Gábordiák
Hirdetés

Kedvencelte 17

Várólistára tette 155


Kiemelt értékelések

csartak 

A helyszínek jók, kedvem támadt felkerekedni és megnézni élőben őket. Elég pörgős, de volt egy rész benne, ha sötétben néztem volna a moziban, akkor tuti bealszok rajta. (már így is volt az a nyitott szemmel semmibe révedő állapot).
Fontos témát feszeget a film, de nem rántott magába a világa, spoiler, szóval sajnos ez most nem fogott meg.

szakonyianiko

Nem nem nem! Az előzőekhez képest ez borzalmas volt! Annyival másabbra számítottam! :(
Ha közvetlen előtte nem láttam volna az első 2 részt, akkor biztosan jobban tetszene, de így….
Baromira zavaros volt az eleje, nem is nagyon fogott meg, de úgy voltam vele, hogy folytatom mert előbb vagy utóbb úgyis kigubancolódnak a szálak
Voltak benne csavarok, a legnagyobb meg is lepett. Ismét jó volt látni Olaszországot. De ennyi. Egyszerűen semmi mást nem tudom mondani mi pozitív lenne ebben a filmben. Ja, de. Dante. Dante-t én is szeretem. De ez a nézet, ez a felfogás, amint Zobrist képviselt… és maga a spoiler…. katasztrófa.

Little_Monster 

Összecsapott, elkapkodott, pedig a könyvet nem is olvastam. Az előzőeket ismerve nem hittem volna, hogy lehet ennyire rossz is, de ez az volt. Véletlenszerűen követték egymást a jelenetek, meg sem próbálták kicsit megmozgatni a nézők agyát. Robert Langdon és a készítők is elfáradtak, belefásultak, és elvégezték amit kellett, lélektelenül.

Törpillaa 

Nagyon király film. Végig izgultam a filmet, és annyira jó volt. Szép helyek voltak és a színészek is nagyon tetszettek. A könyvet még nem olvastam így nem tudom mennyire különbözik a filmtől, de ez tetszett. Látványos volt és a csavarok is jók voltak a történetben. Firenze egyszerűen gyönyörű és Velence is amit látni lehetett belőle. :)

Rekaboni

Ez király film volt! A könyvet nem olvastam, szóval a könyvadaptációról nem tudok nyilatkozni, viszont, mint film nagyon ott van. Néhol kissé zavaros, de a végére minden a helyére kerül. Imádom Firenzét és az egy pluszt adott, hogy felismertem a budapesti részeket, például a Keletit, a Fővám teret valamint a szívemcsücskét, a Néprajzi Múzeumot. A színészgárdát nagyon eltalálták és a zene tökéletes volt. Az előző filmek után magas elvárásokkal mentem be a moziterembe és elégedetten jöttem ki, bár most annyira nem volt nagy hangsúly a nyomozáson, én mégis élveztem az egész filmet, az elejétől a végéig :)

LoneWolf

Jó volt, de közel sem élveztem annyira, mint az előző két részt. Egyszerűbb volt a rejtély és a legnagyobb csavart már szinte az elejétől fogva sejteni lehetett. Olvastam, hogy könyvban teljesen más, szóval lehet ezt a kötetet én is beszerzem, hogy megtudjam, miért is voltak olyan csalódottak a rajongók, de én még anélkül is többet vártam. ui.: A magyar helyszínek közül egyedül a Keleti Pályaudvart ismertem föl…

viky0222

Annyira nem élveztem, mint az első kettőt, de ez is nagyon tetszett. Tetszik a túlnépesedés és az „egy perccel éjfél előtt” dolog, elgondolkodtató az egész, igazán fontos dolgot helyezett középpontba. Ismét fordulatos volt, azt viszont sajnálom, hogy kicsit kevesebb volt a nyomozás. A színészeket itt is bírtam, a helyszíneket öröm volt nézni, gyönyörű Firenze is. :) Ezek után szeretnék majd elolvasni a könyveket is, egy-két dolgot tudok, amit itt kihagytak a végéről, pedig jó lett volna, ha úgy hagyják.

AniTiger

Igazából nem „Most néztem meg”, hanem valamikor az elmúlt 1 (2?) hétben, csak marhára összefolynak a napok…

Nekem baromira bejött, bár szívesebben néztem volna meg a könyv elolvasása után. Viszont megkaptam Mutertól az egész tavalyi évet, hogy elolvassam, csak elmaradt és amint felkerült a nagy N-istenség oldalára, azonnal meg akarta nézni. :'D Szóval megnéztük…

NAGYON remélem, hogy a könyvben ki vannak mondva azok a dolgok, amikre a film csak utalni mert. Tetszik a human overpopulation -vonal és az „Éjfél előtt egy perccel vagyunk” is. Érdekes.

3 hozzászólás
sipiarpi 

Mivel a könyvet olvastam, már nem okozott meglepetést a film. Természetesen a könyv jobb volt. Egynek jó, a könyv ismerete nélkül.

Osli75 

Ha nem olvastam volna a könyvet, azt mondanám, jó film. De a vége miatt rettenetesen haragszom, mert pont a lényegét vették el a történettől.


Népszerű idézetek

Pandalin

Robert Langdon: A szeretet nevében követték el az emberiség legnagyobb bűneit.

Pandalin

Harry Sims: A fiatalok kiábrándítóak. 35 körül kezdenek elviselhetők lenni.

Pandalin

Van egy kapcsoló, ha megnyomod minden második ember meghal a Földön, de ha nem, a következő 100 évben kipusztul az emberi faj. Te mit teszel?

kkata76 

– Én sosem felejtek el semmit.
– Hát, ez egy nagy ajándék.
– Nem, nem az.

Sloan0 

Amikor a világ problémáiról van szó, globális járványként pusztít a hárítás.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján