A Madagaszkár pingvinjei (2014) 133

Penguins of Madagascar
92' · amerikai · animációs, kaland, vígjáték 6

A szuperkémek nem az égből pottyannak, hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő főgonosz… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

Chris MillerKowalski (hang)
John MalkovichDave (hang)
Christopher KnightsKözlegény (hang)
Conrad VernonRico (hang)
Tom McGrathKapitány
Andy RichterMort (hang)
Danny JacobsJulien (hang)
Benedict CumberbatchTitkos ügynök (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 61


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Nem lehet nem imádni. Too cute pengwings ♥
A Madagaszkárban is ők voltak a kedvenceim, így nem volt kérdés, hogy a sorozatot és a filmet is megnézzem. Az meg, hogy Benedict adja Titkos Ügynök hangját, hát csak hab a tortán. Persze elsőnek ezt is – mint oly' sok mindent szinkronnal láttam, amivel semmi bajom nem volt, hiszen azt szoktam meg. De Benedict miatt megnéztem angolul is. És be kell vallanom az is zseniális, de nekem a pingvineknek – főleg Közlegénynek – a magyar szinkron jobban adja. De Classified eredetiben ezerszer jobb ;)

csicsike002

Aranyos film, egynek elmegy. Az a George, vagy Dave vagy kicsoda, szerintem elég ijesztő:D Engem végig lekötött, nem untam (még egy kicsit se) ésjó volt viszontlátni a pingvineket, hiszen kisebb koromban mindig az ebből készült rajzfilmsorozat ment a nickelodeonon, és a húgommal sokszor néztük:))

Kemiviki 

Imádom! :) Röviden édesek, aranyosak, viccesek, nagyszerűek:) Mikor eszik a chipset hát az haláli :D
Meg szerintem Dave is aranyos volt a maga módján.

Jeffi

Ezek annyira, de annyira hülyék! De tény, hogy az egész Madagaszkárban ők a legjobb arcok, így tény és való, hogy le lehetett húzni még egy bőrt az egészről. Az Északi szél…ők viccesek, a jegesmedvét csíptem! Egyszer nézős!

ÁrnyAngyal 

Imádoooom őket *-* úristen de cukiiiiik kicsikként! Olyan cukik, hogy belehaloooook *-* imádom amúgy a sorozatot is, ha épp unatkozok és nincs más a tvben akkor imádom őket nézni, sőt gyerekként sook reggelem kezdődött velük, csodálom is hogy a filmet csak most tudtam megnézni, de nagyon örülök hogy volt rá lehetőségem :)

kisslaci8803

Kíváncsi voltam, 3 Madagaszkár és egy sorozat (meg jópár rövidfilm) után mit lehet még kihozni ezekből a karakterekből. Nos, nem tudom, nevettem e valaha ennyit animációs filmen. Maga a történet is jó, de a poénok zseniálisak. Külön tetszik, hogy a végén Dave sem jár annyira rosszul (bár a kislány elég erősen rázza az üveggömböt), illetve az is tetszik, hogy bár egy Madagaszkártól különálló történet, mégsem teljesen független tőle, és nincsenek ellentmondások sem a filmek között ( ez a folytatásoknál gyakori). Biztos, hogy többször is meg fogom nézni.

krlany 

A pingvinek még mindig jók, de a történet csapnivaló, még akkor is, ha az ötlet nem is lenne olyan rossz. Szóval nem az igazi. Az Északi Szél, meg eléggé kudarc, még akkor is, ha menő kütyüjeik vannak.

1 hozzászólás
Bee

Hát … néha vicces néha nem … inkább erőltetett… Túlsók történés kevés történet.
De egyszer azért jó volt :)

Stefy

Imádom a pingvineket de valahogy itt már túl sok volt ! A viccek jók voltak, Kölegény nagyon aranyos volt (mint mindig) és imádtam amikor azt a chipset (?) ették!
Egyszer megnéztem, többször már nem fogom.


Népszerű idézetek

virrasztó 

Kapitány: Előttünk fekszik bűnös vágyaink tárgya, a hab a tortánkon, a royal flush –
Közlegény: Kapitány!
Kapitány: Közlegény, mióta szabad belém fojtani a hasonlat folyamot?
Közlegény: Bocsánat, folytasd kérlek_
Kapitány: Oda az ihlet, Közlegény kizökkentett..
Kowalski: Uram, közeledünk a célponthoz –
[Falnak ütköznek_]
Közlegény: Kapitány, én tényleg –
Kapitány: Talán az ítélőképességemet kritizálod?
Közlegény: Nem, Uram!
Kapitány: Milyen kár.. Tisztelem, ha a katonának van véleménye_
Közlegény: Tényleg? Mert akkor szeretném –
Kapitány: Hé, hé, hé, hé! Tisztelem, hogy van véleménye, de nem szeretem! Hohohó, jaj istenem, te kis ennivaló! [Megsimizi Közlegény feje búbját_]

virrasztó 

Kapitány: Csőrbe húztak Közlegény, de oda se neki!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján