Stitch – A csillagkutya legújabb kalandjai (Lilo és Stitch 1,5.) (2003) 20

Stitch! The Movie
60' · amerikai · animációs, vígjáték

A Lilo és Stitch – A csillagkutya kedves szereplőinek története ott folytatódik, ahol az első rész befejeződött: Stitch, a barátságos kutyusnak tűnő, valójában vérengző földönkívüli kísérleti lény a Földön maradhat kis barátjával, Liloval, és ahelyett, hogy alkotója eredeti tervének megfelelően… [tovább]

Szereposztás

Daveigh ChaseLilo (hang)
Chris SandersStitch (hang)
Tia CarrereNani (hang)
David Ogden StiersDr. Jumba Jookiba (hang)
Kevin McDonaldPleakley ügynök (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

molly_

Ez is nagyon cuki, de az első rész nyomába sem ér. Bár nem is vártam tőle. :)

Nagareboshi_GIN 

Nagyon jó sorozatfelvezető epizód. Gyakorlatilag ugyanazt hozza, mint a mozifilm, csak egyszerűen (lehetőségeiből adódóan) nem tud annyit hozni és nyújtani. Néhány jelenetben előjönnek azok a momentumok, amik a mozifilmet kiemelkedővé tették, de sajnos kevés. Itt inkább arról van szó, mint a sorozatban, a humorról és a probléma megoldásáról. A dráma háttérbe szorul. Ez nem feltétlenül negatívum, mert vannak, akiknek egy alkotásba, főleg egy Disney-be nem a dráma kell, inkább a humor, de vannak, akiknek többet jelent az, amikor van drámai vonal is. Én az utóbbi kategóriába tartozom. És az a dráma, ami megvolt a két mozifilmben, az innen hiányzik. Persze, ez egy felvezető a sorozathoz, ami önmagában baromi jó. De egy internetes oldalon, ahol csillagozási rendszer van, mindenképpen különbséget kell tenni, és ezért kap ennyi pontot ez a darab. Aki szereti Lilo és Stitch világát, annak ez a darab sem fog csalódást okozni, ahogy nekem sem, egyszerűen itt muszály vagyok így értékelni.

Bancsurka

Hasonló a véleményem erről a részről, mint az előzőről. Kicsit untam, nem kötötte le a figyelmem.

dorottya_k 

A két mozifilm között néztem meg, úgy gondoltam kiadási idő szerint tudom le a Lilo és Stitch meséket. Őszintén ez sokkal gyengébb volt, mint az első rész. Se nem volt olyan vicces, a történet sem ragadott meg annyira, jobb is, hogy 60 percnél nem húzták tovább. Azt hiszem túl erőszakos volt mesének nekem:D

Cholito

Majdnem olyan jó volt, mint az első rész! Ezt is nagyon szeretem! :)

Hippoforaccus 

Erről a meséről már meg is feledkeztem. Nem is nagyon van miért emlékezni rá, nem nagy durranás. Azért egy-két poén van benne.

ZsoltNagy_2

Ehhez a részhez már nem voltak akkora elvárásaim, mint a másodikhoz.Jobb volt mint a második rész, de ez sem hasonlítható az elsőhöz. Talán sikeresebb lett volna a folytatások ha ezt a 3. rész sztoriját csinálják második résznek. A folytatásokat szerintem nem fogom még egyszer megnézni, de az elsőt tuti hogy évente egyszer megnézem :)

Perly 

Nem értem, ezt anno miért nem adta le valamelyik csatorna, ugyanis ez az 1 órás szösszenet átmenet a filmek és a sorozat között. Még jó, hogy létezik HBO Videótár, bár azt sajnálom, hogy csak jövő hét péntekig van bent, de addig rongyosra nézzük (illetve hallgatjuk az ohanás dalt (https://www.youtube.com/watch…))! :D

Lulu23 

Bevallom, ez nekem harmadszorra került a látókörömbe és nem is bántam meg, hogy ezzel fejezem be, mert némi felüdülés volt a csillagkutyabaj után.
Aztán arra is rájöttem, hogy miért nem tetszett a második rész, és mi hiányzik nekem ebből is.
Az eredeti rajzfilmben pont az a jó, hogy van benne egy klassz űrkaland eredeti alapgondolatokkal és fantáziadús intergalaktikával és mindezt kombinálják egy kis lelkizéssel egy magányos kislány társkereséséről és egy hangulatos Hawaii-ról. Na a folytatással az a bajom, hogy csak az egyiket akarják továbbvinni, ami viszont önmagában olyan gyengére sikerül, hogy nem viszi el a filmet.
Itt mondjuk az űrkalandozás és az akciók, az új űrlények és a hozzájuk kapcsolódó helyzetkomikumok szórakoztatóak és ezt könnyebb megemészteni. Csak így meg egy tomboló, kicsit erőszakos ugra-bugrát kapunk különösebb mondanivaló nélkül. Egy sorozatrésznek el is menne ennyi tartalom, csak ahhoz meg kicsit hosszú.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján