Csillagkutyabaj (Lilo és Stitch 2.) (2005) 57

Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch
68' · amerikai · sci-fi, animációs, kaland, vígjáték

Mint azt mindannyian tudjuk, a bájos Stitch bármennyire is hasonlít egy kedves plüsskutyushoz, valójában nem más, mint egy földönkívüli teremtmény, akit Dr. Jumba több más különös lénnyel együtt egyetlen céllal hozott létre titkos laborjában: elpusztítani mindent, ami az útjában áll. Stitch… [tovább]

angol

Képek 13

Szereposztás

Tia CarrereNani (hang)
Dakota FanningLilo (hang)
Chris SandersStitch (hang)
Jason Scott LeeDavid Kawena (hang)
Kevin McDonaldPleakley (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

molly_

Fura, hogy ezt régen nekem kimaradt, vagy legalábbis nem emlékszem rá, pedig kiskoromban (is) imádtam Stitch-éket. Sajnos ezt most kicsit untam, de ez nem jelenti azt hogy rossz (mint a legtöbb Disney folytatás..), gyerekként biztos ezt is nagyon élveztem volna. A vége irtó aranyos volt. :)

Tamás

A második részek mellett, amelyekhez eddig szerencsém volt a Disney-nél, ez egy jó film. Eltalálták az arányokat a fő és a melléksztorik szálai között, amik aztán szépen össze is értek a végére. Elég durva drámát adtak a csillagkutyának ezzel a Jekyll & Hyde-ból kölcsönzött problémával, szívszorító látni, ahogy küzd ellene. A dolog megoldása pedig…hát a Disney-nél mindig is így mentek a dolgok :D

Kontra_Judit 

Ez a rész most nem tetszett annyira, de azért aranyos sorozat.
Lilo és Stich igazán jó páros. Lilo nővére kicsit rumlis csaj, sajnáltam időnként David-et :)

Leah 

Nem mondanám h van olyan jó mint az első rész, de a többi Disney folytatáshoz képest hozza a színvonalat :))

Nagareboshi_GIN 

Nagyon ritka, amikor a Disney a rajzfilmjeihez jó folytatást tud csinálni. Ez egy jó darab. Nyilván nem éri el el az első rész színvonalát, de remek szórakozást nyújt. És őszintén, mi mást várhatnánk el egy ilyen filmtől? A karakterek ugyanolyan zseniálisok, a zene most is remek, a poénok ütnek. Oké, mivel Mertle többet szerepel (sajnos), így itt már tényleg idegesítő, de Lilo itt is megtépi! >:D Igaz, nem olyan zseniális, mint az első részben, de itt is vicces. A vége egy kicsit furcsa, de engem nem zavart. A Stitch hangulatot hozta a film, és nekem ez tökéletesen elég. A rengeteg meme-ről, amit ez alapján készítettek, csak kis hab a tortán. Oké, egy nagy hibája van, hogy miért nem szólnak Jumba-ék Stitch állapotáról a többieknek? Lehet azt mondani, hogy Jumba annyira dolgozik, pedig nem mindig, Pleakley meg simán szólhatott volna ahelyett, hogy David-nek akar segíteni. Ez tényleg fertelmes nagy hülyeség, de én el tudtam nézni a filmnek. Továbbra is baromira szeretem, mert bár sokkal egyszerűbb, mint az első rész, a hangulatát és a beteg humorát hozza, és egyszerűen ezt jó nézni. Szórakoztató és kész. Nem is kell hozzá több.

dorottya_k

A Stitch – A csillagkutya legújabb kalandjaihoz képest ez szerintem méltó folytatása az első résznek. Szintén nagyon jól szórakoztam, abszolút egy szinten van az elsővel:D

Bancsurka

Hát nekem ez a rész nem tetszett. Nagyon unalmas volt. Nem kötötte le a figyelmemet.

ZsoltNagy_2

Hatalmas elvárásaim voltak az első rész után. Csak azért álltam neki mert imádtam az elsőt.
Sajnos kár volt :( Egyáltalán nem tetszett. Föld és Jupiter távolság van a 2 mese között. Gyerekeknek tökéletesen, de felnőtt fejjel annyira már nem élvezhető ez a rész.

Lulu23 

Hát ezért a folytatásért kár volt. Az első rész olyan erős újdonságokat hozott, hogy ezek után kicsit lehangoló volt ez a sablonos lelkizős problémákkal teli film.
Sem a történet nem volt igazán lenyűgöző, sem a fordulatok nem voltak váratlanok, sem a végkifejlet nem hozott különösebben katarzist és megnyugvást.
Az első résznek halovány árnyéka, kicsit sajnálom, hogy megnéztem.

Ewe

Annyira atom-cuki volt a vége, hogy megérte rászánni az időt. :')


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján