A hihetetlen család 2 (A hihetetlen család 2.) (2018) 90

The Incredibles 2
118' · amerikai · akció, sci-fi, animációs, kaland, vígjáték 6

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Will-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait. Nehéz változás ez mindannyiuk számára, amit nem könnyít meg az sem, hogy még mindig senki… [tovább]

angol
magyar
angol
angol
magyar

Képek 2

Szereposztás

Samuel L. JacksonLucius Best / Fridzsiman (hang)
Holly HunterHelen Parr / Nyúlányka (hang)
Sophia BushŰr (hang)
Jonathan BanksRick Dicker (hang)
Catherine KeenerEvelyn Deavor (hang)
Bob OdenkirkWinston Deavor (hang)
Craig T. NelsonBob Parr / Mr. Irdatlan (hang)
Brad BirdEdna Divat (hang)
Sarah VowellIllana Parr (hang)
Huck MilnerWill Parr (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 15

Várólistára tette 187


Kiemelt értékelések

fazsom01

Ami jó, az jó.
Direkt nem olvastam utána, hogy mi lesz benne, mert nem akartam elrontani a „régi” film élményét. Szerintem az első rész szenzációs volt, rongyosra néztem, minden mondatát kívülről tudtam.
Aztán, most egy nagy levegővétellel beültem a moziba, a sok hasonló korom beliekkel együtt.. Ahhhhw. Minden percét élveztem.
Így kell megcsinálni egy folytatást!
Egyik legjobb mozis élményem lett.
Köszönöm @Pikachu :)

Melyviiz

Aki az elsőt szerette, ezt is imádni fogja!!
Abszolút hozza az első rész imádnivaló humorát, van mondanivalója (érdekes kérdést feszeget, a főgonosz is érdekes karakter lett, klassz, értelmesen kibontott és felépített háttérsztorival), a karaktereket sikerült jellemükben megtartani-árnyalni és a történet végére mindenkinél lvl up jellemfejlődést elérni!
A besorolása teljesen tökéletes – gyerek és családbarát, de párokat is láttam rajta benn ülni.
Ajánlom.

(btw: nagyon örülök neki, hogy nem lett belőle eddig vagy 20 értelmetlen rész legyártva – ez itt kérem szépen tényleg minőségi-méltó folytatása az első résznek.)

Mesemondo

Lehet, hogy azért, mert régen láttam az elsőt, és nem nőtt a szívemhez, de ez most sokkal de sokkal jobban tetszett. Bruális az animáció, tökéletesek a harcjelenetek (többet visszanéznék lassítva is), nagyon pörgős, mókás családi szuperhős film. Jack Jack jelenetein jókat röhögtünk, de nálam igazából Dash vitte el a pálmát. Jó mulatság, és abszolút megéri 3Dben nézni! (Ilyet se mondok gyakran)

tantoaegyiptom

Hu„ meg aszta! :D Ez igen jó volt, de nekem az első rész jobban bejött! De a folytatása is hasonlóan jó lett, mégis erre csak 9 csillagot adok! :)

Most főleg Nyúlányka kerül a középpontba, de a család többi tagja sem marad ki a jóból! :D Hihetetlen, hogy mikre nem képesek! :O

Ez aztán gonosz volt a javából! Démonitor elég aljas ellenfél, pláne, amikor kiderül, hogy ki is ő valójában! :O De többet nem mondok, hadd maradjon meglepetés! :D

Mindenesetre voltak a moziban 4-5 éves gyerekek és szerintem néhol, itt-ott féltek egy kicsit egyes jeleneteknél! :O Nekem is volt ilyen a gyerekkoromban, hogy féltem valamitől. Például ott volt a Segítség, felnőttem! (Big) című film, ahol a jóslógéptől szartam be! :O Pedig tök ártatlan alkotás.

És azon is gondolkoztam, hogy valami Disney-s kínai animációt is levetíttettek előtte. Valami tészta csecsemőről, hogy talált anyára?! Ezt a marhaságot! :D

A Gödöllői Mozi még mindig király helye a filmnézésnek. Bár én minden filmszínházban jól éreztem magam! :D

Hidd el, a Hihetetlen családot érdemes megnézni, nem untam rajta magam, hamar elszállt az idő. Neked is jó mozit kívánok! :)

kamububu

Hát ez nagyon király! :)
Habár még mindig nem igazán tartom gyerekeknek szóló mesének, de ebben a részben szerintem már sokkal több olyan apróságot sikerült beépíteni, amit a fiatalabb korosztályok is élvezni tudnak.
Szerintem nagyon érződik a mesén, hogy az első és a második rész között nagyon sok idő telt el. Bátrabban mertek a készítők mindenféle komikus elemet beépíteni, több mindenből tudtak vicceset kihozni most, mint tizenpár éve, és a gyerkőcök szuperképességei is jobban ki lettek aknázva.
Igazából ezt most annak is jó szívvel ajánlom, aki eddig tartott valamelyest a sorozat részeitől.

Odilia

Családilag néztük: férj (40), nagylány (10) kislány (8), fiam (5) plussz jómagam. Mindannyian hangosan nevettünk (az egész mozival együtt) s izgultunk, mikor bajba kerültek főhőseink. Tehát felnőttfejjel is élvezetes :-) csak ajánlani tudom mindenkinek.

BastiFantasti

Mivel újabban moziban dolgozom, éppen ezért a film nagy részét sikerült már elspoilereznem magamnak, mire végre eljutottam ténylegesen megnézni. De ugyanezért nem szégyelltem kicsit sem, hogy majdnem 20 éves, felnőtt fejjel betotyogtam a moziba, a nálam is idősebb barátnőmmel. Ugyanis volt olyan vetítés, ahol a negyven emberből jó, ha öt-hat tíz év alatti akadt :) Nagyon tetszett, szerintem a készítők is inkább az első film generációjának szánták a folytatást a poénok és képi világ alapján. Nekem nagyon tetszett és imádom Jack-Jacket. Annyira édes.

Horváth_Evelyn 

Egész jó volt. Csak tele volt logikai gubancokkal ( spoiler ). A mikrogyermek nem jött be. Az állatbántalmazás pedig akkor sem vicces, ha akként akarják eladni. Sorry.


Népszerű idézetek

Nocharity 

Ki akar szállni a gödörből? Akkor rakja le az ásót.

Nocharity 

Violet: A fiúk szörnyűek, a szuperhősök pedig gázak. Utálom őket.
Bob: Neked is jó reggelt.

Nocharity 

Büszke vagyok, hogy sikerült elérnünk azt, ami ezen a világon nagyon ritka… egyetértésre jutottunk.

Nocharity 

– Tudod, mi a szomorú? Hogy ha nem lennének ilyen fontosak az elveid, jó barátok lehettünk volna.

Nocharity 

Winston: Nyúlánykára van szükségünk!
Mr. Irdatlan: Nyúlánykára? De én vagyok a legjobb! Úgy értem, ő is jó, de… ő, tudja… [nő]…
Winston: Hé-hé! Mindent azért nem fedez a biztosításunk!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján