A hihetetlen család 2 (A hihetetlen család 2.) (2018) 106

The Incredibles 2
118' · amerikai · akció, sci-fi, animációs, kaland, vígjáték 6

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Will-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait. Nehéz változás ez mindannyiuk számára, amit nem könnyít meg az sem, hogy még mindig senki… [tovább]

angol
magyar
angol
angol
magyar

Képek 2

Szereposztás

Samuel L. JacksonLucius Best / Fridzsiman (hang)
Holly HunterHelen Parr / Nyúlányka (hang)
Sophia BushŰr (hang)
Jonathan BanksRick Dicker (hang)
Catherine KeenerEvelyn Deavor (hang)
Bob OdenkirkWinston Deavor (hang)
Craig T. NelsonBob Parr / Mr. Irdatlan (hang)
Brad BirdEdna Divat (hang)
Sarah VowellIllana Parr (hang)
Huck MilnerWill Parr (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 16

Várólistára tette 187


Kiemelt értékelések

Lili98 

Amennyire szeretem az első részét ugyanúgy imádtam ezt is. Egy csöppet sem aggódtam, amikor kiderült, hogy jön a folytatás. Tudtam, hogy pazar munkát fognak vele végezni és így is lett.
Én ezt talán jobban is élveztem, mint az előző részét. A poénok szuperek voltak, a történet is jó volt.
Az előző részből kifolyólag viszont szinte biztos voltam benne, hogy ki a spoiler
Nagyon tetszett, hogy végre Nyúlánka is tudott érvényesülni és a film remekül bemutatta, hogy igen olykor az ellenkező nem, nem igen képes örülni a másik sikerének, ami sajnos gyakori a mai világban.
Imádtam a filmet, az animáció gyönyörű és egyik karakter sem veszített a személyiségéből (nem tudom, hogy érthető-e), hozta az eredeti film színvonalát, sőt nálam felül is múlta azt.
Tökéletes esti családi film, én már alig várom, hogy kiscsaládommal is végignézzem ezt a filmet.:)

fazsom01

Ami jó, az jó.
Direkt nem olvastam utána, hogy mi lesz benne, mert nem akartam elrontani a „régi” film élményét. Szerintem az első rész szenzációs volt, rongyosra néztem, minden mondatát kívülről tudtam.
Aztán, most egy nagy levegővétellel beültem a moziba, a sok hasonló korom beliekkel együtt.. Ahhhhw. Minden percét élveztem.
Így kell megcsinálni egy folytatást!
Egyik legjobb mozis élményem lett.
Köszönöm @Pikachu :)

Melyviiz

Aki az elsőt szerette, ezt is imádni fogja!!
Abszolút hozza az első rész imádnivaló humorát, van mondanivalója (érdekes kérdést feszeget, a főgonosz is érdekes karakter lett, klassz, értelmesen kibontott és felépített háttérsztorival), a karaktereket sikerült jellemükben megtartani-árnyalni és a történet végére mindenkinél lvl up jellemfejlődést elérni!
A besorolása teljesen tökéletes – gyerek és családbarát, de párokat is láttam rajta benn ülni.
Ajánlom.

(btw: nagyon örülök neki, hogy nem lett belőle eddig vagy 20 értelmetlen rész legyártva – ez itt kérem szépen tényleg minőségi-méltó folytatása az első résznek.)

Mesemondo

Lehet, hogy azért, mert régen láttam az elsőt, és nem nőtt a szívemhez, de ez most sokkal de sokkal jobban tetszett. Bruális az animáció, tökéletesek a harcjelenetek (többet visszanéznék lassítva is), nagyon pörgős, mókás családi szuperhős film. Jack Jack jelenetein jókat röhögtünk, de nálam igazából Dash vitte el a pálmát. Jó mulatság, és abszolút megéri 3Dben nézni! (Ilyet se mondok gyakran)

Odilia

Családilag néztük: férj (40), nagylány (10) kislány (8), fiam (5) plussz jómagam. Mindannyian hangosan nevettünk (az egész mozival együtt) s izgultunk, mikor bajba kerültek főhőseink. Tehát felnőttfejjel is élvezetes :-) csak ajánlani tudom mindenkinek.

Little_Monster 

Bármikor hajlandó vagyok ugyanennyit várni a következő részre, ha az azt jelenti, hogy ilyen jó lesz. Mindent megkaptam, amit vártam, de rengeteg olyat is, amiről nem is tudtam, hogy kell egy jó animációhoz. Izgalmas volt, és vicces és mindemellett emberibb, mint sok élőszereplős mozi. Itt igazi problémák voltak, egzisztenciális válság, konfliktusok önmagukkal, a családjukkal és a világgal is. Mégis szívmelengető volt, tele kedvességgel és tanulsággal, ha tehetném, minden családdal megnézetném.

kamububu

Hát ez nagyon király! :)
Habár még mindig nem igazán tartom gyerekeknek szóló mesének, de ebben a részben szerintem már sokkal több olyan apróságot sikerült beépíteni, amit a fiatalabb korosztályok is élvezni tudnak.
Szerintem nagyon érződik a mesén, hogy az első és a második rész között nagyon sok idő telt el. Bátrabban mertek a készítők mindenféle komikus elemet beépíteni, több mindenből tudtak vicceset kihozni most, mint tizenpár éve, és a gyerkőcök szuperképességei is jobban ki lettek aknázva.
Igazából ezt most annak is jó szívvel ajánlom, aki eddig tartott valamelyest a sorozat részeitől.

BastiFantasti

Mivel újabban moziban dolgozom, éppen ezért a film nagy részét sikerült már elspoilereznem magamnak, mire végre eljutottam ténylegesen megnézni. De ugyanezért nem szégyelltem kicsit sem, hogy majdnem 20 éves, felnőtt fejjel betotyogtam a moziba, a nálam is idősebb barátnőmmel. Ugyanis volt olyan vetítés, ahol a negyven emberből jó, ha öt-hat tíz év alatti akadt :) Nagyon tetszett, szerintem a készítők is inkább az első film generációjának szánták a folytatást a poénok és képi világ alapján. Nekem nagyon tetszett és imádom Jack-Jacket. Annyira édes.


Népszerű idézetek

Nocharity 

Ki akar szállni a gödörből? Akkor rakja le az ásót.

Nocharity 

Violet: A fiúk szörnyűek, a szuperhősök pedig gázak. Utálom őket.
Bob: Neked is jó reggelt.

Nocharity 

Büszke vagyok, hogy sikerült elérnünk azt, ami ezen a világon nagyon ritka… egyetértésre jutottunk.

Nocharity 

– Tudod, mi a szomorú? Hogy ha nem lennének ilyen fontosak az elveid, jó barátok lehettünk volna.

Nocharity 

Winston: Nyúlánykára van szükségünk!
Mr. Irdatlan: Nyúlánykára? De én vagyok a legjobb! Úgy értem, ő is jó, de… ő, tudja… [nő]…
Winston: Hé-hé! Mindent azért nem fedez a biztosításunk!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján