Gru 3 (Gru 3.) (2017) 299

Despicable Me 3
90' · amerikai · akció, animációs, kaland, vígjáték 6

Gru, aki már visszavonult és letett a gonosz pályafutásáról, apaként próbálja nevelni három fogadott lányát Dr Senkiházival és minyonok seregével. Az élet azonban újfent próbatétel elé állítja, de szerencsére ott van vele újdonsült felesége is. Vajon letudják küzdeni a közelgő gonoszt és a… [tovább]

angol
angol
magyar
magyar
magyar

Szereposztás

Steve CarellGru (hang)
Kristen WiigLucy Wilde (hang)
Trey ParkerBalthazar Bratt (hang)
Miranda CosgroveMargo (hang)
Steve CooganSilas (hang)
Russell BrandDr. Nefario (hang)
Dana GaierEdith (hang)
Nev ScharrelAgnes (hang)
Julie AndrewsGru anyja (hang)
Jenny SlateValerie Da Vinci (hang)

Kedvencelte 20

Várólistára tette 131


Kiemelt értékelések

Theana 

Hát nem is tudom. (Szívem szerint még egy csillagot levonnék, de a szívem másik oldala nem engedi.) A történet, Dru karaktere egyáltalán nem volt eredeti. Erre tudok is egy Adam Sandler példát (és igen, tudom, nem teljes a hasonlat, de azonnal ez jutott eszembe), mégpedig a Jack és Jill (2011)-t.spoiler Így engem Dru karaktere nem is fogott meg annyira, és nem nevettem rajta sokat, inkább sajnáltam szegényt, pedig szerintem nem ezt akarták elérni az alkotók. Hanem, hogy mosolyt csaljon az arcunkra.

Margo spoiler. Könyörgöm, még csak 12 éves! Mégis minek kell erőltetni ezt a szálat neki? Hagyják békén. (Vagy akkor idősebbnek kellett volna megalkotni…) Istenem, 12 évesen már hogy lehet valaki felnőtt (Dru szerint)? Grun itt nagyon nevettem. XD spoiler – nagyon remélem, hogy ezzel csinálnak majd valamit, mert ide szerintem mindenképp kellene a fejlődés Grunak.

Örültem Lucy részének a szülői felelősségvállalásban, Agnes cukorfalat volt (és azon a spoiler egyszerűen csak fangirlösen visítoztam magamban, olyan édes volt az a jelenet. Öhm. A minionok aranyosak voltak, imádtam őket, nevettem rajtuk, tényleg cukik voltak, de mást nem nagyon tudok rájuk mondani. <3
B. B. meg állandóan le akarta nyomni a torkomon, hogy ő bizony rossz, rossz alak!! De legalább a tettei sugározták, így ez nem zavart már annyira.

Őszintén szólva nem fogott meg nagyon, de ez valószínűleg a hangulatom miatt volt. Bár ha olyan lesz, biztosan jobban fogom élvezni. Azért sajnálom, hogy ennyit hoztak ki belőle.

Azok a szóviccek baromira fájtak. XD

Nihilchan 

Nekem a harmadik részre már bőven kifújt a történet, nem is igazán volt benne semmi eredeti vagy különleges. Sokkal kevesebbszer nevettem, mint az előző két filmen. Ráadásul egyáltalán nem értem, miért erőltették most is Margo szálát, azért ő még eléggé fiatal. Nem volt rossz mese, de ezt azért elég volt egyszer látni.

Szeszj 

Ez a rész annyira nem jött be mint az első kettő. Ebben is voltak nagyon jó részek, főleg a Minyonos részek! :D A börtönös mindent vitt. Agnes és az egyszarvú spoiler De valahogy kicsit lapos lett.
Dru egy kicsit sok volt, de azért bírtam. Bratt pedig rémesen idegesítő volt számomra, nagyon nem bírtam.
A vége azért mindent vitt! :D
https://media1.tenor.com/images/b10de65797cd862116b3df1…
https://oohlo.com/wp-content/uploads/2017/03/D3min2.gif
https://media1.tenor.com/images/d40d02a864e4af691c6136d…

NaNa_88 

A harmadik részre visszavettek a cukiságból, amire a második filmet építették, ami szerintem nem is volt hiba. Aranyos részek így is akadtak. spoiler Minyonok téren is kiegyensúlyozott volt. Nem volt sok, nem volt kevés, pont amennyi kellett. A fő szál annyira nem nyert meg magának, viszont a főgonoszunk, Balthazar Bratt, minden megjelenése zseniális jeleneteket eredményezett. Nagyon jókat nevettem rajta. :D Risza viadal! XD
Nem esik majd nehezemre megnézni ezt sem, ha maratonozni támadna kedvem. :)

kiruu 

Valóban gyengébb egy kicsit, meg talán felesleges. Próbáltak valamit még kitalálni. A 80-es években ragadt rögeszmés gonosz elég bizarr. Ahogy az ikertestvér vonal is, főleg, hogy Dru egyáltalán nem volt szimpi. Viszont Agnes és az eccavúúús történet borzalmasan cuki. A minyonokat is laposabbnak éreztem. A zenék a 80-as éveket idézik, a soundtrack ismét nem lett rossz.

agi89

Csak a kedvenc momentumaimat felsorolva:
Retro zenék.
Balthazar Bratt mint a 80-as években ragadt tinilelkű szupergonosz. = Zseniális poénok tárháza. :'D
Lázadó minionok.
Börtöntetkós minionok.
Egyszarvúvadász Agnes.

És a kedves Mama úszómedencés jelenete! XDDD Sírtam a röhögéstől.

Oké hamarost újra kell nézzem, egész megjött a kedvem.

1 hozzászólás
Lilla99 

Imádtam. Nem tudom meglátni benne a hibákat. Nekem örök kedvenc marad Gru és a minyonok története. Agnes még mindig zabálnivaló a kecskéjével meg főleg. Dru karaktere is nagyon tetszett. Arra mondjuk kíváncsi vagyok hogy most akkor így spoiler. Mit imádtam még? Ohh igen, a zenék. Szerintem nagyon jól feldobták a mesét. Kellemes kis 1.5 óra volt.

LoneWolf 

Nem írnék róla sokat, de ez a rész is bizonyította, hogy a Gru egyértelműen jobban működik minimális minion közreműködéssel. Aranyos, pörgős kis sztori volt, szinte nem is éreztem, hogy elment az a másfél óra. Bratt pedig csak szerintem volt kissé Űrlord paródia? :D

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Pandalin

-Uram! A hajóra feljutott valami szörnyeteg…
-Várjunk, ez nem egy szörnyeteg! Ez egy férfi vállalhatatlan váltöméssel!

balazsdori

Dru: És Margo. Ó, te már nagyon-nagy lány vagy! Mennyi, úgy…hmmm…tizenöt?
Margo: Tizenöt?
Gru: Tizenkettő! Tizenkettőnek néz ki és mindig annyi lesz!

balazsdori

Agnes: A pincuri agyam azonnal felrobban!


Hasonló filmek címkék alapján