Végre otthon (2015) 270

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös,… [tovább]

angol

Képek 2

Szereposztás

Jim ParsonsOh (hang)
RihannaGratuity 'Tip' Tucci (hang)
Steve MartinSmek kapitány (hang)
Jennifer LopezLucy (hang)
Matt JonesKyle (hang)

Kedvencelte 54

Várólistára tette 137


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Bűbájos rajzfilm, szerethető, meseszerű és ténylegesen gyerekeknek való. Szép az üzenete, aranyosak a karakterek és elég egyedi a világ is. A zenék nagyon dallamosak, a humor is rendben volt, de akadt bőven megható pillanat is. Nagyon szerettem a kis űrlények beszédstílusát, kifejezetten kellemes volt a szinkron is. Maga a cselekmény egyszerű és kiszámítható, mégis élvezhető. A háromnegyedénél picit leült a sztori, ugyanakkor végig nézette magát. A leírás és a plakát alapján nem vártam tőle semmit, ezért is nem néztem meg ideáig. De örülök, hogy bepótoltam.

kiruu 

Ez a tökéletes meghatódva nevetős mese. Tündéri volt és teljesen egyedi.
Az egész elképzelt világ, amiben játszódik nagyon ötletes, és szépen felépített. Ilyen lényekkel még nem találkozhattunk korábban. A karakterek nagyon aranyosak. Oh mellett élni leginkább egy forgószélhez hasonlít. Annyira édes, hogy mindenre rácsodálkozik, és teljesen felelőtlenül és boldogan tekint a világra. Igazán üdítő szereplő. Tip kemény lány, rendkívül okos, és nagyon szerei az anyukáját, no meg a cicáját, aki zabálnivaló, pedig nem vagyok egy nagy macska kedvelő. Aki nagyon idegesítőre és gonoszra sikerült, az Smek kapitány. Akiről azt hittük, hogy gonosz, az nem is az.
Alapvetően semmi meglepő nincs a filmben, de mégis olyan érzelmekről és szemléletekről szól, hogy az csodálatos. A család, a barátság, az élet. Igazán megható és szívmelengető kis mese. :)

Mentavirág

Újabb kellemes meglepetés! Valamilyen érthetetlen okból kifolyólag, ettől a filmtől én tartottam. Ne kérdezzétek, mert fogalmam sincs, de ha jól emlékszem, nem fogott meg az előzetese. (Oké, lehet, hogy nekem Rihanna-számmal nem lehet eladni semmit, pedig egyébként semmi bajom az énekesnővel.) De mégis macska van benne, meg az űrlény is egész cuki, adjunk neki esélyt. És nem bántam meg, de komolyan. Oké, ez az egész „világuralomra törünk és buták az emberek” dolog néha kicsit fárasztó volt, és meglepően idegesítő volt Smek kapitány (amin meglepődtem, mert eredetiben Steve Martin a hangja), Oh viszont nagyon cuki volt. Kifejezetten tetszett, hogy úgy rácsodálkozik a világra, hogy olyan kitörő lelkesedéssel közelít mindenkihez, nem is értettem, miért zárnának ki maguk közül egy ilyen lelkes lényt. Hamarosan pedig megjött Tip, no meg a macska, és kezdetét vette a kalandos utazás, ami szerencsére nem volt tele klisés fordulatokkal, kicsit letisztultnak mondanám, mégsem volt unalmas. A film végkifejlete pedig – bár oké, addigra már mindenki tudja, hogy mi a szitu – nagyon bájos volt. :)

LoneWolf 

Érdemes volt eredeti nyelven nézni, mivel Parsons hozta a Sheldon figurát a hangjátékával is, bár Rihanna nagyon irritált. A sztori emellett jó, a karakterek aranyosak, bár nekem olyan érzésem volt végig, mintha a „Némó Nyomában”-t vegyítették volna a „Liló és Stitch”-csel, de a „Galaxis Útikalauz Stopposoknak” is enyhén befigyelt. Ami pedig a zenéket, vagyis leginkább a betétdalokat illeti, túlnyomó részük szemétre való, de egy Rihanna által szinkronizált darabtól nem tudom, hogy mit vártam…

viky0222 

Nagyon aranyos, cuki, vicces és szórakoztató, örülök, hogy megnéztem. Az eleje kifejezetten érdekes, ahogy a spoiler
Oh nagyon aranyos volt, és imádtam, ahogy spoiler
Összességében a soundtrackjét is nagyon bírtam, egyetlen idegesítő számot leszámítva. Már csak eredeti nyelven kéne megnézni, amilyen szinkronhangjai vannak! :)

ziara 

Imádni való film. Magyarul néztük, és már csak azért is megérte volna megnézni, hogy halljuk Oh szavait…. Annyira édes volt…

1 hozzászólás
walksdowonders 

Hiperaktív kis mese, de naaagyon aranyos. :)

Chiara

Felfedezhető karakterek a mesében: Smek kapitány = Julian király (Madagaszkár), a Galaxison át üldöző Gorg arca olyan, mint Pizsié (Némó nyomában) és elsősorban Oh = Jar-Jar (Star Wars- Baljós árnyak). :))) A történet mindemellett kedves, bájos, néhol megható is. Ebből a meséből is lett napi használatban alkalmazott idézet: „Bemehetek a kintbe?”

Honey_Fly 

Hezitáltam a 7 és a 8 csillag között. Végül úgy döntöttem, hogy a számomra nagyjából hallgathatatlan zene miatt azért mégsem büntethetem három csillag levonással ezt a vicces rajzfilmet. Kezdett ez a trend jönni már a Madagaszkár 3-ban is, ez a diszkósos téma, de ott azért az ugrálós-színkavalkádos-hipnotizálós cirkuszjelenethez illett is. No de itt… Azt még értem, hogy az autós száguldozásnál a kipufogóból jött az arcomba a ritmus, de ettől többet sajnos az én gyomrom Rihannából nem tud bevenni. Elég volt az, hogy folyton beszél. A sztori kifejezetten érdekes és szórakoztató, és hát a macska… :) Sajnálom, hogy a danolászás miatt nem tudtam maradéktalanul élvezni a filmet. Pedig én nagyon akartam, tényleg.

12 hozzászólás
Kiki0926

Ez lett az egyik legnagyobb kedvenc. Annyira aranyos, kedves, vicces, szomoru mese. En is akarok egy kis buvot (barhogy is kell leirni, ertitek ) :D.


Népszerű idézetek

Wello_Book

Oh: Minek van neked macseked? Hogyan hasznos? Ízletes a húsa vagy a teje?
Tip: Mi? Fúj. Dehogy. Macsekot csak tartunk, hogy legyen.Meg társaságnak.
Oh: De most itt vagyok én, hogy társaságos legyél.

1 hozzászólás
Drucocu

Oh: Várj!
Tip: De mire?
Oh: Hogy meggondold magad…

Fondorka

Oh: Bemehetek a kintbe?
Tip: Nem, nem jöhetsz be a kintbe!

Wello_Book

Tip: Ezt meg hogy képzeled? Órákig nem voltál sehol!
Oh: Miért kellett volna sehol lennem, valahol voltam…
(…)
Tip: Most, mikor egy cipőben járunk.
Oh: Én nem tudok egy cipőben járni, nekem egy csomó lábam van.

Fanni_Dorottya

Oh: Wait!
Tip: For what?
Oh: For you to change your mind.

Pandalin

Oh: Jajj ezt most mért élvezem? Égnek áll áll a kezem…

Corvus_CoRex 

Oh: Á! Magától rázódik, igen szégyenletesen.

Baly 

Kapitány: Dicséretes a gyávaságod!
Kyle: Köszönöm!

Corvus_CoRex 

Oh: Szervusz, Kyle barátom!
Kyle: Oooohhhh… Nem vagyok a barátod!
Oh: Dehogy nem vagy! Volt sok kellemes beszélgetésünk!
Kyle: Nem, csak azért beszélek veled, mert nem mehetek sehova!
Oh: Hehehe, te mindig a nagyon vicceseket mondod.


Hasonló filmek címkék alapján