A kém, aki dobott engem (2018) 275

The Spy Who Dumped Me
116' · amerikai, kanadai · akció, kaland, vígjáték 16

Audrey és Morgan a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak… [tovább]

Angol
magyar

Képek 10

Szereposztás

Mila KunisAudrey
Kate McKinnonMorgan
Sam HeughanSebastian
Fred MelamedRoger
Ivanna SakhnoNadedja
Justine WachsbergerInès
Justin TherouxDrew
Gillian AndersonWendy
Árpa Attila
Hasan MinhajDuffer

További szereplők

Kedvencelte 25

Várólistára tette 156


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem ez tetszett. Vicces volt, szórakoztató, bírtam a két csajt együtt tök viccesek voltak. Jókat röhögtem rajtuk, volt egy kis izgalom is benne, meg akció is. Jók voltak a szereplők, a sztori is jó volt, és a helyszínek is. :-)

Little_Monster 

Kate McKinnon az egyik kedvenc őrültem. Szkeptikusan ültem le a film elé, valahogy mindig bennem van a félsz, hogy a Magyarországon forgatott amerikai filmek biztos gagyik, mert kevés pénzük volt rá. Ennek ellenére több jelenet is nagyon szórakoztató volt, köszönhetően McKinnon kisasszonynak. Néküle biztos nagyon untam volna, de a személyisége annyi színt vitt a karakterbe, hogy ettől az egész film élvezhető lett. Csakis angolul, mert véletlenül rábukkantam magyarul a végére és alig hittem a fülemnek, hogy mit műveltek a záró punokkal.

kiruu 

Egynek jó, de sablonos, és kicsit gagyi. Na meg túlságosan lehetetlen. És még mindig nem szeretem Mila Kunist.

christine 

Ugyan az alapötlet eléggé lerágott csont, de voltak benne olyan jelenetek, amik kiváltképp dobtak az összhatáson. Milát alapjáraton szeretem, de itt túl 'műnő' volt. Kate McKinnon haláli volt, nagyon jókat nevettem rajta.
Összességében tetszett ez a film, bár az egyszernézős kategóriába sorolható.

sfox33 

Nem igazán akartam komolyan venni, de szerencsére a film se akarja. Egyszerű, néha-néha kapunk egy komolyabb poént amin jót lehet derülni. DE! kifejezetten hosszú, és sokszor erőltetett, és borzalmas a szövegkönyv (ezt lehet, hogy a szinkron sarára lehet írni).

bkata12 

Kate McKinnon egy istennő. Annyira szórakoztató, és egyszerűen nem hiszem el, hogy még magyarul is kijönnek a szóviccei (sajnos nem ment felirattal a moziban :(). Mila Kunist pedig egyre jobban szeretem, pedig egy ideig ki nem állhattam.

Minden a helyén volt ebben a filmben: a sztori, a színészi játék, az akció, a humor. Vicces volt a különböző budapesti helyszíneket felismerni benne. :D
Újranézős lesz.

TejesMasni 

Nem volt rossz, egynek jó, egyszer nézős. A történet elment, néhol viccesek, néhol pedig erőltetettek a poénok és a jelenetek is. Az tetszett benne, hogy itthon forgatták és sok helyre ráismertem. Többek között a Kelenföldi pályaudvarra és metróállomásra, ahol anno az egyik jelenet forgatásán épp ott voltunk egyik barátnőmmel és végignéztük, ahogy a két főszereplő színésznő eljátszik egy pár perces jelenetet. Érdekes volt élőben végignézni. Emlékszem, hogy néhány napig nagy felhajtás volt ám akkor a környéken. A színésznők teljesen normálisak voltak a nézelődő emberekkel, nem zavarta őket, hogy le-leállnak pár percre érdeklődve figyelni a munkájukat. Visszatérve a filmre, sajnálom, hogy Gillian Anderson-nak csak ilyen kevés szerep jutott.

Evelena

Igazság szerint nem vártam túl sokat a filmtől, gondoltam akcióvígjáték, aztán kész, egynek jó lesz.
Egyáltalán nem szoktam szeretni a morbid humort, de itt nem volt zavaró. Igazán sosem tudtam, mi lesz a következő fordulat és sokszor meg tudott lepni.
Abszolút nem akartam egy pillanatra sem mással foglalkozni,lekötötte a figyelmem, izgalmas volt, pörögtek az események, izgultam rajta, volt hogy sikítottam is, pedig ilyet tényleg csak nagyon ritkán teszek film kapcsán.
Abszolút szerethető volt mindkét színésznő.
Kate McKinnon-t valahányszor megláttam mikrofonnal, azt hittem Animal Cannibals-t fog énekelni. :D
Sam Heughan abszolút pasi volt a javából, csak a szinkronja nem az igazi. (bár szerintem hozzá a saját hangján kívül nem passzol senki másé). spoiler
A tornász lány borzasztó idegesítő volt, viszont a cirkuszi lengő jelenet, nem volt semmi.
Akció dús, vicces volt.

Azért mindenkinek nem ajánlanám, sokszor elég véres volt, a Kém című filmhez hasonlóan.
De emellett meg tudott maradni szórakoztatónak.

Külön élmény, mikor kiírnak mindenféle országot, várost, de tudod, hogy ez is, meg ez is Magyarország.

Bár járnék edzőterembe, talán összefutottam volna Sam-mel míg itt volt. :D

Lilla99 

Nem volt rossz, de azért hasonló alaptörténettel láttam már jobbat is. A sok helyszín néha kicsit megzavaró volt. Az, hogy spoiler Sebastian viszont spoiler. A humora nem rossz a filmnek, sőt egész jókat lehet rajta nevetni. Morgan megnyilvánulásain jókat nevettem. A legnagyobb problémám a filmmel, hogy két órás és spoiler. Ennek ellenére nem volt rossz, bár kétlem hogy többször megnézném. Olyan egyszer nézős időelütős filmnek jó.

H_Kincsoo

Nem volt rossz film. Sőt, meglepően tetszett.
Bár alapjáraton csak Sam miatt néztem meg, de végül esküszöm megtetszett. Izgalmas és vicces volt. Csak nevetni tudtam megállás nélkül. A csajok párosa valami eszméletlenül őrült nők, de komolyan.
Tetszettek a helyszínek, csak azt sajnálom, hogy lemaradtam Samről mikor Pesten volt. :(
@gaboo_1028 muszáj lesz együtt is megnéznünk, most hogy már én is ismerem :D

1 hozzászólás

Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján