A kém, aki dobott engem (2018) 198

The Spy Who Dumped Me
116' · amerikai · akció, vígjáték 16

Audrey és Morgan a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak… [tovább]

Angol
magyar

Szereposztás

Mila KunisAudrey
Sam HeughanSebastian
Kate McKinnonMorgan
Fred MelamedRoger
Ivanna SakhnoNadedja
Justine WachsbergerInès
Justin TherouxDrew
Gillian AndersonWendy
Árpa Attila
Hirdetés

Kedvencelte 20

Várólistára tette 161


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem ez tetszett. Vicces volt, szórakoztató, bírtam a két csajt együtt tök viccesek voltak. Jókat röhögtem rajtuk, volt egy kis izgalom is benne, meg akció is. Jók voltak a szereplők, a sztori is jó volt, és a helyszínek is. :-)

Little_Monster 

Kate McKinnon az egyik kedvenc őrültem. Szkeptikusan ültem le a film elé, valahogy mindig bennem van a félsz, hogy a Magyarországon forgatott amerikai filmek biztos gagyik, mert kevés pénzük volt rá. Ennek ellenére több jelenet is nagyon szórakoztató volt, köszönhetően McKinnon kisasszonynak. Néküle biztos nagyon untam volna, de a személyisége annyi színt vitt a karakterbe, hogy ettől az egész film élvezhető lett. Csakis angolul, mert véletlenül rábukkantam magyarul a végére és alig hittem a fülemnek, hogy mit műveltek a záró punokkal.

kiruu 

Egynek jó, de sablonos, és kicsit gagyi. Na meg túlságosan lehetetlen. És még mindig nem szeretem Mila Kunist.

christine

Ugyan az alapötlet eléggé lerágott csont, de voltak benne olyan jelenetek, amik kiváltképp dobtak az összhatáson. Milát alapjáraton szeretem, de itt túl 'műnő' volt. Kate McKinnon haláli volt, nagyon jókat nevettem rajta.
Összességében tetszett ez a film, bár az egyszernézős kategóriába sorolható.

bkata12 

Kate McKinnon egy istennő. Annyira szórakoztató, és egyszerűen nem hiszem el, hogy még magyarul is kijönnek a szóviccei (sajnos nem ment felirattal a moziban :(). Mila Kunist pedig egyre jobban szeretem, pedig egy ideig ki nem állhattam.

Minden a helyén volt ebben a filmben: a sztori, a színészi játék, az akció, a humor. Vicces volt a különböző budapesti helyszíneket felismerni benne. :D
Újranézős lesz.

TejesMasni 

Nem volt rossz, egynek jó, egyszer nézős. A történet elment, néhol viccesek, néhol pedig erőltetettek a poénok és a jelenetek is. Az tetszett benne, hogy itthon forgatták és sok helyre ráismertem. Többek között a Kelenföldi pályaudvarra és metróállomásra, ahol anno az egyik jelenet forgatásán épp ott voltunk egyik barátnőmmel és végignéztük, ahogy a két főszereplő színésznő eljátszik egy pár perces jelenetet. Érdekes volt élőben végignézni. Emlékszem, hogy néhány napig nagy felhajtás volt ám akkor a környéken. A színésznők teljesen normálisak voltak a nézelődő emberekkel, nem zavarta őket, hogy le-leállnak pár percre érdeklődve figyelni a munkájukat. Visszatérve a filmre, sajnálom, hogy Gillian Anderson-nak csak ilyen kevés szerep jutott.

alexakarola 

Nem akartam túl sokat várni tőle, de azért jobbra számítottam. Nem is a szereplőkkel volt baj, őket bírtam a legjobban, illetve a helyek is nagyon szépek voltak, de az egész történet teljesen kiszámítható volt és a poénok többsége nem tetszett, azt hiszem összesen egy poénon nevettem. 6 és 7 csillag között gondolkodom.

zuna19 

Megmondom őszintén, hogy teljesen csalódtam a filmben, de a legeslegjobb értelemben. Mikor leültem elé, nem nagy kedvvel tettem. Sok választásom nem volt és behódoltam a többségnek. Alapjából nem szerettem a két főszereplőt. Valamiért Mila Kunis nekem ellenszenves és Kate McKinnont pedig oltári rossz színésznek, ripacsnak tartom/tartottam. Ez a film valamiért mégis megfogott a humorával. Na meg persze az se ártott, hogy benne volt Sam Heughan. Az előzetes nem sokat fed fel a filmből, érdemes megnézni szerintem. Én már alig várom, hogy újra lássam.

Könyves_Flóra

Ez valami hihetetlenül beteg és szuper volt egyszerre. És én eredetileg csak Sam Heughan miatt akartam megnézni, aki igazán a szívem csücske és most is imádtam. :D spoiler Örülök, hogy nem csak gagyi poénokat és bugyuta jeleneteket kaptunk, helyette tele volt a film akcióval és végig izgulhattam az egészet. Jár a plusz pont a csodás helyszínekért is, amelyek közül Budapest sem hiányozhatott :)
Nagyon úgy érzem, hogy kedvenc lesz belőle, és még jó párszor újra fogom nézni. :D


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján