Kedvencelte 29

Várólistára tette 134


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Deadpool 1.5, 'Nick Fury'-val és 'Elektrával' kiegészülve. Féltem, hogy taszítani fog a rengeteg káromkodás, de simán az elviselhető szinten tudott maradni, Sam Jackson-tól és Ryan Reynolds szájából meg amúgyis mókásan hangzik kb. minden. A sztori persze nem egy nagy eresztés, de akciófilmekben már eleve nehéz bármi újat mutatni, így minimális elvárások mellett tökéletesen megfelelt, a zenék pedig szintén sokat dobtak az összképen. Én csak ajánlani tudom szinte bárkinek.

Törpillaa 

Nekem nagyon tetszett. Szórakoztató, izgalmas, élvezhető, vicces, akciódús jelenetek. Amik nagyon látványosra sikerültek. Sokat nevettem Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson párbeszédén, és a mocskos szavak csak úgy röpködtek a filmben. De így nagyon jó volt. A zenék is jók voltak, és a többi színész is. :-)

Szeszj 

Huu imádtam, rengeteget nevettem rajta, nagyon nagy hülyeség de jó értelemben! :D Közben pedig jó akció jelenetek vannak benne, nagyon élveztem! :D :D Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds remek páros, olyan hülyeséget toltak egymásnak! :D :D Régen néztem jó vígjátékot, de ez nagyon jó volt, én csak ajánlani tudom! :D
https://www.youtube.com/watch… Nagyon nagy jelenet! :D :D

NaNa_88 

Nem egy hűdenagy eresztés, de abszolút szórakoztató.
Ryan Reynolds nyomokban megint Deadpoolban nyomta. Samuel L. Jackson a szokásos szintet hozta. Nekem többször nézős, de kedvenc nem lett.
Első megtekintésre a szinkronosan verziót választottuk, később viszont mindenképpen meg szeretném nézni eredeti nyelven is. Tudom, hogy imádni fogom azt a rengeteg motherf*ckert. :D

kkata76 

Nagyon jól szórakoztam, elsősorban a remek színészek miatt.

ziara 

Vasalás közben néztem, de ennél biztos találtam volna jobbat is. Én már kinőttem ebből a vicces-akciós buliból, bár talán bele sem nőttem igazán. A két színész jó kis párost alkotott, de egyébként minden sok volt nekem. A vicc is, az akció is… De imádom, ahogy Samuel L. Jackson nevet/röhög;)

3 hozzászólás
kiruu 

Szórakoztató dumák, lehetetlen akció jelenetek, jó színészek. Egy vicces akció-vígjáték, ami tökéletesen kikapcsol és szórakoztat. Amelia karaktere volt az egyetlen, aki végig irritált. Ne ilyen legyen főhősünk nője..

rhysciar

Kicsit többet vártam tőle, több földön fetrengős poént, de azért nem volt rossz. Némileg Deadpool hangulata van, mert hát Ryan Reynolds, aminek kimondottan örültem, de a sztorival azért voltak gondjaim. Elcsépelt már ez az orosz téma, jobban örültem volna, ha valami mást találnak ki helyette, mert ez rengeteg rontott az élményen. Máskülönben azonban elment egynek, de ez szigorúan egyszer nézős film.

dulkap 

Ez a film is ékes példája annak, hogy miért kerülöm a trailereket. Kicsit becsapósra sikeredtek az előzetesek szerintem, mert ott egy akciódús vígjátéknak tűnik a film, míg inkább egy vicces akciófilmről van szó. Ettől függetlenül nem beszélhetünk csalódásról, mert egy jó dumákkal, helyzetekkel teli akciófilmről van szó, korrekt akciójelenetekkel és hibátlan szereplőgárdával.


Népszerű idézetek

kiruu 

Fogd a lábát, én meg fogom az orrlyukánál.

kiruu 

Ettem hamburgert, ami nálad jobban értett a nőkhöz.

Bogesxd 

Darius: Hogy vagy? Van már bökőd?
Sonia: Minek?
Darius: Börtönben vagy, meg kell védened magad.
Sonia: Ez egy holland börtön, Darius, mi lesz, nekem esnek egy klumpával?

virrasztó

Michael: Let's just focus on you dying of natural causes, shall we?

Ercsusz 

Darius Kinkaid : How do I look?
Michael Bryce : You got a little speck of blood on your… everywhere.

Ercsusz 

Darius Kinkaid : I made that jump on one leg.
Michael Bryce : I made that jump without jumping.

Ercsusz 

Michael Bryce : This yours? Is this your cell phone?
Darius Kinkaid : I might have taken that off some dead merc.
Michael Bryce : You might've… You know, they can track a cell phone. That's why I use a ghost chip in mine so they can't track the phone. I mean, that's how they know where we were! Here I am, I'm plotting courses all over the country, and you're carrying a location beacon in your pocket!
Darius Kinkaid : My bad.
Michael Bryce : Your bad? You don't even understand how 21st century technology works! I mean, how have you stayed alive this long?
Darius Kinkaid : While all you guys are wasting your time planning and aiming and deducing, I just do my thing, and my thing has always been better than your fucking thing.


Folytatása

Összehasonlítás

Sokkal több mint testőr


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján