Spíler (2008) 152

London változik. Már a bűnözők sem a régik, a fiatalok nem tisztelik az öregebbet. Régen minden szélhámos és bérgyilkos tudta, mit illik és mit nem, ám ma már nincs rend az alvilágban. Amikor egy orosz banda ingatlanügyi ravaszkodásainak köszönhetően több millió dollár kerül egy kis bőröndben a… [tovább]

Képek 21

Szereposztás

Gerard ButlerEgy Két
Thandiwe NewtonStella
Mark StrongArchie
Tom WilkinsonLenny Cole
Idris ElbaMotyesz
Tom HardyCsini Bob
Toby KebbellJohnny Quid
Karel RodenJurij
Jeremy PivenMickey
Nonso AnozieTank

További szereplők

Spíler (2008)
Rendező
Forgatókönyvíró
Operatőr
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
Warner Bros.
Dark Castle Entertainment
Toff Guy Films
StudioCanal

Streaming
Netflix

Kedvencelte 29

Várólistára tette 98


Kiemelt értékelések

agi89

Totális szerelem az első pillanattól kezdve. Sokszor láttam már és még sokszor fogom megnézni.

Mr. Egy Két és Mr. Motyesz, na és persze drága Csini Bob, imádom az egész Vad Bandát.

Zseniális a soundtrackje. Agyon van már hallgatva és még fogom is. Időtálló.

Rebane 

Ez a film jó, ugyanakkor a rendezés és az operatőri munka egy az egyben olyan, mint a Blöffé, ez nagy csalódás volt. A zenéje baromi jó!

SunflowerSz 

Tagadhatatlan Guy Ritchie hangulata van a filmnek, én a magam részéről jól szórakoztam rajta. A szereplők mind érdekesek és meg tudnak nevetettni, plusz a zene is nagyon tetszett :) Mark Strong volt nekem a kedvenc benne, de a többiek is jók voltak nagyon :)

Andaxin 

A szomszédomon kívül engem is meglepett, hogy hányféleképpen tudok embertelenül röhögni.

6 hozzászólás
Corvus_CoRex 

Nálam ez az a fajta, ami elsőre nem ragad annyira magával. Tetszik, de nem az az instant kedvenc. Viszont van benne sok jelenet, ami nagyon tetszik és azóta újra-újra néztem őket. Köbö az összes jelenet, amiben Csini Bob szerepel… ♥ De a többi is, vannak benne jó zenék, jó poénok, a kamerázás néhol olyan, hogy ZOMFG, imádom, pl az üldözős jelenetet… szóval tetszik azért. :)

És rohadtul sajnálom, hogy végül nem lett The Real ROCK N ROLLA… =( Tetszett volna.
De basszus ennek már 11 éve (én most láttam életemben először mindig le vagyok maradva, mint a borravaló ), szóval, kissé összetört a szívem. De ha manapság csinálnák meg, már nem lenne ugyanaz. Fenébe… =/

***********************

Update, így 3. nézés után. Muszáj voltam betenni kedvenceim közé.
♥♥♥ Csini Bobba tökre bele vagyok kapva.
♥ Miatta tök megszerettem Egy Két karakterét is. Én is szeretnék egy ilyen havert. TTATT És lol, imádtam a táncjeleneteit. Mindenkivel. :)))
♥ Johnny Quid – hát az a duma! =DDD Betojok rajta, imádom. :D Amúgy az ő magyar hangja mondja a reklámban, hogy: „vagy, mert harcoltam a yetivel?” =D Imádom azt a reklámrészletet! X)))
♥ És a zenéket is egyre jobban bírom benne.
♥ + a színészek játékán olyan dolgokat is észreveszek, amiket 1. vagy 2. nézésre nem láttam.
♥ Tök tetszik a magyar szinkron.

NaNa_88 

Guy Ritchie mindenek felett.
A Ravasz, az Agy…, valamint a Blöff után ez volt a következő olyan ízig vérig, 100% Guy Ritchie. Megunhatatlan. Több tucat elraktározott poén. És Gerard Butler. :D

Hippoforaccus 

Jól indult, de valahol a harmada környékén átment unalmasba. Lehetne jó, de valamit elszúrtak és nem tudja fenntartani a figyelmet.

shieldmaidenwithflowers

Hát ez nagyon jó volt! Mark Strongot itt is imádtam, de olyan furcsa volt ismét hajjal :D De a karaktere zseniális volt. És az az Archie féle pofon… A szereplők egyszerűen úszkáltak a szerepben. A zenék isteniek, a film szintén. De nem szeretem Thandie Newtont, és ez most sem változott.

Banditaa 

Guy Ritchie is ugyanarról a csontról rágja a már nem létező húst, de már több évtizede… Nem volt ez rossz film, de semmi új nem volt benne, csak a régi motívumok ismétlődnek meg a színészek változtak. Meg hát a humor is erősen megkopott, amit nagyon sajnálok, anno nagy erőssége volt Ritchienek. A csillagok főleg Tom Hardynak meg Idris Elbának szólnak, a levonások meg Thandie Newtonnak…


Népszerű idézetek

Corvus_CoRex 

Csini Bob: Kemény a csaj! És bejössz neki.
Egy Két: Hát, inkább ő, mint te, Bob.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján