Blöff (2000) 523

A gyémántokra specializálódott, minden hájjal megkent ékszertolvaj, Franky Four Fingers, miután teljesítette legfrissebb megbízatását New Yorkba indul, hogy szállítsa az árut főnökének, Avinek. Útközben azonban megáll Londonban, ahol apróbb brilleket kell kézbesítenie megbízója ügyfeleinek.… [tovább]

angol

Képek 20

Szereposztás

Vinnie JonesTony
Brad PittMickey O'Neil
Benicio Del ToroNégyujjú Franky
Jason StathamTörök
Dennis FarinaAvi
Alan FordBunkó
Mike ReidDoug, a fej
Stephen GrahamTommy
Rade SerbedzijaPenge Borisz
Andy BeckwithErrol

További szereplők

Kedvencelte 239

Várólistára tette 179


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Habár nem vagyok megelégedve a sok (felesleges) dirr-durral és a sok (felesleges) vérrel – de hát mit vár az ember egy gengszter-filmtől? – és nem igazán éreztem létfontosságúnak minden jelenetet spoiler, maga a film mégis nagyon tetszett.

De hogy mi tetszett benne ennyire? Én sem tudnám megfogalmazni. És nem! Brad Pitt kockáira nem adok magában 10 csillagot! xdd Szinkronnal néztem, hatalmas cigó szöveget nyomtak le, folyt a könnyem minden percben a röhögéstól.

11 hozzászólás
Ruby_εïз 

Guy Ritchie a pályája elején elég fura filmeket csinált, sose rajongtam érte, de gyerekfejjel ez nem is csoda. (Ma már nem értem miért húzták le az Arthur királyt, pedig b**zott jó film.)
No, de ez a Blöff felért egy Tarantino filmmel. Nagyon sokat nevettem, de a poén mellett komoly ábrázolások is voltak. Blöff egy menő hapsi, és akármennyire nem szeretem Stathamet, a Török is ott volt a szeren, ám a személyes kedvencem az öreg Bunkó volt.
Szóval örülök, hogy az évek során sikerül változtatni a berögződéseimen, és elismerni az ehhez hasonló kultfilmeket.

p_LillaRéka 

Óó, hát én ezt imádtam! :D
Ennyi zseniális karaktert egy rakáson. Brad Pittet minden filmje után egy kicsit mégjobban szeretem, elképesztően jól alakított itt is, de nagyon jó volt Jason Statham is mint Török vagy Stephen Graham Tommy szerepében, de igazából tényleg senkire nem lehet panasz.
A történet is nagyon jó, végig pörgős egy percig nem unatkoztam, arról nem is beszélve, hogy rengeteg jeleneten fetrengtem a röhögéstől.
Igazából az egész film úgy ahogy van nem normális, a történet is elég abszurd, a karakterek szintén nem százasak, de azt hiszem pont ezért imádtam én ezt ennyire. :D

Sárhelyi_Erika

Ez a film olyan volt, mintha Guy Ritchie, meg Tarantino együtt füveztek volna még egy jót, mielőtt bevonultak volna a rehabra. Durvajó :)

Szeszj 

Nekem nagyon tetszett ez a film, nagyon sokat nevetem rajta, nem is volt semmi unalmas része, szerintem! :D A szereplők nagyon jó, a zenék is. A néger csapat nem normális, egyik bajból a másikba sodorja magát! :D Brad Pitt nagyon jól hozta a cigányt, Jason statham meg a törököt, nagyon bírtam. A kedvencem Tommy volt, ő se volt normális de akkor is! :D A történet fordulatos volt és tele voltak viccel is! :D Tuti hogy majd még megnézem! :D

TiaManta 

Ó, hát ez a film hatalmas. Kíméletlenül ökör.
Egy kis Guy Ritchie, egy kis Matthew Vaughn. Jól össze eresztettek mindenkit.

Stone

Geezer, naná, h szeretem…az akcentus, a figurák, a gegek, a történet…

Nevra 

Imádtam. Brad Pitt zseniális voltál már megint.

sempiternalsoul

Elkezdtem nézni a filmet, és hopp, beleszerettem.
Egyszerűen zseniális.
Az első Guy Ritchie film, amit láttam, de biztos nem az utolsó… A magyar szinkronnal a film elején voltak fenntartásaim, aztán a végére rájöttem, hogy TÖKÉLETES volt a választás. Számomra kultuszfilmmé vált.

megj.: az anutám a mindenem, kedvenc színe babakék!


Népszerű idézetek

ercypici

Bunkó: Gyerünk főzz teát!
Török: Cukrot kér bele?
Bunkó: Köszönöm, nem kérek. Így is elég cuki vagyok.

2 hozzászólás
naravna

Avi: Tony! Nézz bele a kutyába!
Tony: Hogy érted azt, hogy nézzek bele?
Avi: Úgy értem, hogy nyisd ki!
Tony: Ez egy állat, nem szardíniakonzerv, nincs benned semmi emberség?

naravna

Török: Hogy állsz azzal a kolbásszal?
Fickó: Öt perc és kész!
Török: Két percet mondtál öt perccel ezelőtt!

Vizsla

Nézd milyen patinás, bizalomgerjesztő objektum…

2 hozzászólás
Chrissie_és_JAGMAN

Figyeljé'! Anuci imádja a tetővilágítást, kedvenc színe a babakék, távelvunétoszárecignesávrengibugyogá, és fűzöld legyen a plüsskanapé! Ja, és kérjél még hozzá egy fasza kis hableányos szökőkutat. Na minden világos csávókáim?

Panna

Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!

Lunemorte

Én hullateremtő vagyok, nem hullatemető.

Evione

Policeman: So, what you doin here?
Turkish: I'm taking the dog for a walk. What's the problem?
Policeman: What's in the car?
Turkish: Seats and a steering wheel.

naravna

Nem értek a gyémánthoz. Antwerpenben terem?

Serafina 

Török: De mi van akkor, ha a zebrán rossz irányba nézünk? Amikor már csak a fékcsikorgást halljuk? Mit teszünk ilyenkor? Idétlenül várjuk a folytatást, megdermedünk, és úgy be vagyunk szarva, hogy nem pereg le előttünk az életünk és hülye képet vágunk hozzá… de csak mi. A dzsipó miért nem?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján