A kém (2015) 748

0 díj · 5 jelölés

A neve Susan. Susan Cooper. A CIA elemzője, és az egyik legjobb a szakmában. Miután partnere és az ügynökség legjobb ügynöke lebukik, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először, a terepen kell kipróbálnia magát. Hát belép egy világba, amit eddig messziről csodált és… [tovább]

angol

Képek 17

Szereposztás

Melissa McCarthySusan Cooper
Jude LawBradley Fine
Jason StathamRick Ford
Miranda HartNancy
Peter SerafinowiczAldo
Rose ByrneRaina Boyanov
Morena BaccarinKaren Walker
Allison JanneyElaine Crocker
Bobby CannavaleSergio De Luca
Will Yun LeeTimothy Cress

További szereplők

Kedvencelte 170

Várólistára tette 122


Kiemelt értékelések

Theana 

Nálunk bármikor jó családi mozizáshoz, fejből fújjuk a dialógokat és Jason beszólásait mai napig elsütjük magunk között. Van benne alpáriság, de Melissa annyira szerethető, hogy simán tűrhető. “Ez egy tó, b@zki?” “Most hogy jutok el Olaszba?” “Kétszer újjáélesztettem magam!”

Nihilchan 

Régen nevettem már ennyit akció-vígjátékon. Köszönöm, Melissa McCarthy, nem csalódtam benned! Kicsit kretén, kicsit altáji, de valahogyan mégis szerethető és szórakoztató. Egyedül Jason Statham irritált, mint mindig, valamiért nagyon nem szimpi az ürge. Jude Law meg… szeretem nézni és kész. De a legvége a legjobb.

Szeszj 

Hát ez kész, én ezen nagyon nevetem, az egész filmen, huu nagyon jó volt, jó poénok voltak benne, meg akció is, tényleg zseniális, és szerepelt benne Magyarország is, meg Balaton is! :D :D
Mellisa McCarthy nagy kedvencem volt eddig is és most is, zseniálisan adta elő magát! :D Értékelés: Történet:5/5* Tök jó volt ahogy különböző helyeken voltak,és minden hol történt valami durva, és mikor Susan-nak mindig más fura személyiséget kellet felvenni azon mindig sokat nevetem! :D Szereplők: Susan nagyon bírtam, mindig úgy vissza beszélt Raina-nak, az kemény volt! :D Meg Nancy és Fordot is nagyon bírtam, ja meg persze Aldot is! :D Zene:5/5* Volt egy kémes zene, ami nagyon jó volt! :D Vége:5/5* Ford és Susan, hát én már ott voltam kész, annyit nevetem rajtuk! :D :D Összegzés:10/10** Mostanában ez volt a kedvenc vígjátékom, imádtam! :D :D

Valentine_Wiggin 

Néhol kissé alpári humor ide vagy oda, én nagyon szeretem, minden alkalommal könnyezve tudok nevetni rajta. Nem csak Melissa McCarthy, de Jason Statham karaktere is elképesztően szórakoztató, és a mellékszereplők is óriásiak, egyszerűen nem hiszem el, hogy a színészek nem röhögték el párszor a jeleneteket a forgatás alatt.
Kimondottan tetszik, hogy hiába káromkodik mint a vízfolyás, a főhősnőről folyamatosan, sikeresen éreztetik, hogy amúgy elképesztően okos, olyan megfigyelései és memóriája van az egész filmben, olyan sebességgel reagál szituációkra, hogy tényleg látszik, nem minden a stílus. Rengetegszer láttam már, ez a film is tipikusan azok közé tartozik számomra, amiket bármikor megnézhetek, ha rossz kedvem van, mert biztos, hogy azonnal felvidít.
A kredit utáni jelenet meg… *köhög, és inkább nem mond semmit*

christine

Te jó ég, Melissa McCarthy valami burtál bolond volt ebben a filmben. Amennyit röhögtem, szörnyülködtem… :D A véres jelenetek kicsit undik voltak, ettől függetlenül viszont nagyon bejött. Egy kérdésem viszont maradt: Jason Statham-ből miért kellett hülyét csinálni? A magyarországi jelenetek nagyon bejöttek, pláne azok, amik a Balatonnál voltak.

desertangelable 

Nem tudtam végignézni, a kötelező hányós jelenetnél kikapcsoltam. Azt sem értem, hogy miért kezdtem el… Na jó tudom. Reménykedtem, hogy talán ez nem… talán ez a film más lesz, hát nem lett. Természetesen minden második mondatban, k**va, p*csa, f*sz, fing és még sorolhatnám szónak szerepelnie kell még egy olyan szereplő szájából is, aki ránézésre sosem mondana ilyet.
Természetesen az összes kiegészítő, amit a főhős kap az valami széklettel, aranyérrel de legalábbis valamilyen anyagcserével kapcsolatos. Hja és a legjobb tanács, ami elhangzik a filmben – amíg láttam, később is biztos van valami hasonló –, hogy „Ha azt akarod, hogy elengedjenek, mondd azt hogy befostál”! És az étteremben is természetesen azt kellett mondani, hogy Susan fingott, mert mostanában fosik. És az egyik ügynöknek is fingania kellett és természetesen befosnia, miközben kipróbálta az egyik eszközt.
Ez annyira elkeserítő, hogy sírni tudnék! Tényleg ez a humor?! Tényleg itt tartunk, hogy a ma emberének ez a vicces?! Vajon minek kell történnie, hogy ismét intelligens, ízléses vígjátékokat láthassunk a mozikban?….

11 hozzászólás
Solo_Mayer 

Nem az én műfajom az amerikai vígjátékok, általában unom és cseppet se találom viccesnek az erőltetett poénokat, főleg nem az alpári-altáji humort. Nos, ez a film kivétel volt, és azt hiszem, nem most láttam utoljára. A szituk viccesek voltak, a poénok ültek, még az ócska poénok is (bár az altáji mennyiség rengeteg volt, ezért is az egy csillag levonás), a karakterek is mókásak voltak, és McCarthyt imádtam. Kevés vígjáték kerül a kedvencek közé, de ennek ott a helye.

Kopaszkutya 

McCarthy a női Adam Sandler. 4-5 filmjét láttam eddig, amiben mindig egysíkú karaktert játszott és már kicsit unalmas. Hol van a Gilmore girls és a Mike & Molly színvonal? Ezek a szerepek álltak legközelebb hozzá. Ezt a filmet is csak ajánlásra néztem, de ez sem váltotta meg a világot, csak beállt a sorba. Negyedik nekifutásra tudtam végignézni. A három csillag Stathamnek jár, más értékelhetőt sajnos nem találtam a filmben. Másfél órában talán jobban teljesített volna, de két órát elvenni egy ilyen filmmel az ember életéből…

Titcsi

Én nagyon jól szórakoztam rajta, meg sokat nevettem. Jó volt látni, hogy itt forgatták nálunk,és nem más várost csináltak Budapestből, hanem megmaradtak az eredetinél. :D
A kedvencem Jason Statham volt, ha megláttam már nevettem, mert tudtam, vagy valami baromságot mond, vagy olyat csinál, amivel mindent elszúr. :D

3 hozzászólás
Oroa 

Nem tartozik a kedvenc film kategóriám közé a vígjáték. Egyedül egy személy miatt nézek néha vígjátékot az Mellissa. Egyszerűen imádom. Vicces volt a film. Érdekes és egyben jó volt egy helyen látni Mellissát és Jasont.


Népszerű idézetek

Fay

Susan Cooper: Anyám mindig mondta: csak attól, mert kövér vagy, nem vagy még nagy ember.

psn

Rick: Hajlamos vagyok azt csinálni, amit nem lenne szabad. Tűzön járok. Csukott szemmel vízisízek. Zongorázni fogok idős koromban. Szóval biztos, hogy elkapom De Lucat, Reinat és Dudajevet, és elveszem tőlük a bombát.
Susan: Akkor meg mér' velem foglalkozol.
Rick: Azt hiszed, hogy elég képzett vagy? Én már egyszer újraélesztettem magam. Bazinagy üvegszilánkokat húztam ki a szememből. Leugrottam egy felhőkarcolóról; az esőkabátom volt az ejtőernyőm. Aztán mindkét lábam eltört. Akkor is azt kellett mondanom, hogy benéztem a kurva hálót a cirkuszban. Olyan sok mikrochipet nyeltem már le, és szartam ki, hogy computer lehetnék. Ezt a karomat teljesen leszakították, de visszavarrtam, ezzel a karommal.
Susan: Ne haragudj, de ez lehetetlen. Orvosilag.
Rick: Egy akció közben, amikor egy bérgyilkost kerestünk, beszédet tartottam a kongresszusban. Barack Obamaként.
Susan: Négernek sminkeltek? Nem túl ízléses.
Rick: Végignéztem, ahogy a nevelőszüleim egyszerre felrobbannak. Láttam, ahogy a nőmet kidobják egy repülőből, majd elcsapja egy másik. A levegőben. Kocsival 200-zal hajtottam egy vonat tetején, miközben égtem. Nem a kocsi! Csak én égtem.
Susan: Szűz anyám, nem semmi.

Corvus_CoRex 

Susan: Előbb-utóbb meg fognak ölni!
Rick Ford: Nem tudnak megölni! Nem hat rám 179 különböző fajta méreg! Tudom, mert egyszerre vettem be az összeset egy titkos bevetésen, amikor lebuktattam egy titkos méregfogyasztó bandát!
Susan: Wow!
Rick Ford: Mint egy kutyaviadalon! De nem kutyák tépték egymást, hanem emberek mérget vettek be! A gazdagok pedig fogadtak, hogy ki éli túl és ki nem!
Susan: Hát, hát ez nekem nem túl hihető.
Rick Ford: Öt percig halott voltam, de aztán feltámadtam!

Corvus_CoRex 

Susan: Úgyhogy sürgősen állítsd magad takarékra!
Rick Ford: Takarékra?! Amikor polóniumot kevertek az italomba, másfél évig voltam az intenzíven radioaktív mérgezés miatt, egy időre megvakultam, miközben kivégezték a fél családomat!
Susan: Igen? Érdekes, hogy körülötted mindig mindenkit kinyírnak, csak te úszod meg! Arra nem gondoltál, hogy a rokonaidat nem is ölték meg? Hanem öngyilkosok lettek, mert annyira kikészültek a te hülye dumádtól!

piciszusz 

Raina: – A fenébe is, már megint mi van magán? Vegye le a kesztyűt, úgy néz ki, mint egy dagadt Darth Vader!
Susan: – Magának meg egy ewok tetem rohad a búráján.

kiruu

Magát pedig kurvás delfinidomárnak öltöztette?

Rebeka

Susan: Minek tető a mocira? Ki vagyok én, a pápa?

Corvus_CoRex 

Patrick: Ez körömgomba elleni spray. Leállít és hatástalanít minden biztonsági rendszert.
Susan: Guszta. Már látom is, ahogy előkapom egy párizsi kávézóban.
Patrick: Egyben gázspray is.
Nancy: Nem elég, ha csak úgy néz ki, mint a gázspray?
Patrick: Nos, nem rossz ötlet. Mindegy! Majd legközelebb.
Susan: Szívesen megvárom, amíg fölrak rá egy másik címkét.
Patrick: Nem, ahhoz be kéne kapcsolnom a nyomtatót. Most nincs kedvem!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján