Központi hírszerzés (2016) 321

Central Intelligence
107' · amerikai, kínai · akció, vígjáték, krimi 12

A gimnáziumi osztály egykor halálra szekált lúzere halálos CIA ügynökként bukkan fel a gimnáziumi évfolyam találkozón. Mi több, azt állítja, hogy egy szigorúan titkos ügyön dolgozik, és segítséget kér a suli egykori nagymenőjétől, aki mára a régi szép időket visszasíró könyvelővé szürkült. Ám… [tovább]

magyar

Szereposztás

Dwayne JohnsonBob
Megan ParkLexi
Ryan HansenSteve
SlaineBig Bro
Danielle NicoletMaggie
Kevin HartCalvin Joyner
Aaron PaulPhil
Amy RyanPamela Harris ügynök
Tim GriffinStan Mitchell ügynök
Melissa McCarthyDarla

További szereplők

Kedvencelte 20

Várólistára tette 85


Kiemelt értékelések

gigi685

Hát, gyerekek, ezt ne, ezt nagyon ne. Lefolytam a székemről unalmamban és fájdalmamban, de még az előttünk és mögöttünk ülő tizenkét évesek is kínos csöndben nézték, egyedül csak a kaki-pisi poénok értek el a szívükig, de még azon se nevettek hosszan.
Egyébként, leszámítva, hogy nagyjából három filmet loptak össze, ezt a három filmet meg már legalább milliószor ellopták amúgy is, lett volna potenciál a sztoriban, főleg Dwayne Johnson karakterében és az iskolai zaklatás témakörében. Hogy benne maradt a kamaszkorában, ahol széttraumatizálták a többiek, és ezért olyan, mint egy nagyra nőtt, izmos gyerek, akibe még belenyúltak egy kicsit Deadpoolból is, tényleg sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. De nem éri meg miatta se megnézni a filmet, mert csak azt látod, hogy ez egy jópofa karakter is lehetett volna, ha nem ebben a filmben szerepel. Ja, meg az iskolai zaklatás iszonyú komoly téma, majdnem mindenkit érint valamilyen szinten, szóval tökre el tudnék képzelni egy akcióhőst, akiben ez ennyire maradandó sérüléseket okozott, erre csak gagyi poénokra futotta belőle.
És akkor ott van Kevin Hart, ez a kegyetlenül idegesítő, folyton üvöltöző és kaki-pisi poénokat szóró ember, akitől falnak lehetett menni. Komolyan nem tudom, hogy tudod egy százikszfős stáb rábólintani, hogy ez akkor így jó lesz, üvöltsön, legyen ripacs és nagyon idegesítő, de egyébként az ő karaktere nélkül sokkal simábban elment volna az egész.
Pedig alapjában ez az egész elmerengős, visszaemlékezős, milettveledagimióta dolog tök jó táptalaja lett volna sok mindennek.
A történetet mondanom se kell, hogy minősíthetetlen, ez már az előzetesből látszott. Nuku újdonság, nuku feszültség, olyasmi, amin halálra szokás unni magadat, meg már amúgy is láttad ezerszer.
Tipikus unalmas, sablonos tucatvígjáték, moziban kábé végigülhetetlen, egyébként ha ilyet akarsz nézni, Film+-on vagy TV2-n bármikor találsz. A viccek pocsékok, meg nem is nagyon léteznek, a karakterek rosszak, pedig Dwayne Johnson mind ötlet, mind színészet szempontjából tetszett, de akkor is egy nagy kihagyott ziccernek látom, Kevin Hart minősíthetetlen, Jason Bateman három perce volt a legjobb része a filmnek, de egyébként miatta se nézzétek meg.

2 hozzászólás
ellamuci 

Imádtam, sokat nevettem rajta. Dwayne Johnson és Kevin Hart nagyon jó páros voltak. Újranézős lesz.

Zohanna

Hát ez nagyon béna. Konkrétan egyetlen poen nem volt amin lehetne nevetni.

MrsCumberbatch 

A baj ott kezdődik a filmmel, hogy azt hitte csak akkor lehet jó paródia ha túl van hülyülve és túl van tolva. Persze tetszett a fricska a kettős, hármas, négyes, elvesztettem a fonalat hanyas ügynököknek. Illetve hogy 20000 variáció van valaki halálára attól függően hogy kinek a szemszögéből nézzük és kit akarunk hibásnak beállítani…

Viszont az alaptörténettel sokkal jobb sztorit ki lehetett volna alakítani ha nem viszik át paródiába. Na mindegy. A lényeg, hogy így is jót nevettem rajta bár kicsit csalódtam a végeredményben.

Rekaboni 

Tetszett, bár lehetet volna jobb is, de azért végig kellemesen szórakoztat. Kevin Hart és Dwayne Johnson is nagy kedvencem, így nem volt kérdés, hogy moziban nézem. Nem bántam meg, hogy elmentem rá, kicsit talán túl sokat vártam tőle, de azért nem csalódtam benne. Tudtam rajta jókat nevetni :)

Cherrytree 

A végefőcímes rövid bevágások miatt majdnem adtam hozzá még egy csillagot…. :D

Szeszj 

Nem volt ez annyira rossz film, voltak benne vicces részek, azért nem volt annyira izgalmas mindig, mondjuk az eleje egy kicsit vontatott volt, de utána már jobb! Kevin Hartot egyébként is nagyon imádom, most is hozta a formáját! :D Dwayne Johnsonnt egy kicsit fura volt ilyenek látni! De nem volt vele gond! :D Egyszer megnézős filmnek jó volt! :D

Popovicsp87 

Az elején nagyon megijedtem a Dwayne arcú CGI dagadéktól.
Szerencsére sikerült kellemeset csalódnom, egészen vicces vígjáték, jó sok logikai bakival.
Kevin Hart és Dwayne Johnson azóta összeszokott páros lett, itt is működik köztük a kémia.

Törpillaa 

Megnéztem a filmet és vártam egy napot az értékeléssel össze akartam szedni a gondolataim róla és nagyon tetszett a film. Szakadtam Dwayne Johnsonon és Kevin Harton nagyon vicces szerepük volt. :) Bírtam végig nevettem nagyon jó párost alkotnak remélem látom még őket egy filmben szerepelni és ennyire ütős lesz. Izgalmas volt és jó sokat nevettem a vicceiken és a jeleneteken. :) Imádom Dwaynet és Kevint. :)


Népszerű idézetek

Valentine_Wiggin 

Calvin: Öcsém, te vagy száz kilót fogytál! Hogy csináltad?
Bob: Van egy szimpla módszer.
Calvin: És mi az?
Bob: Napi hat órát gyúrtam. Minden nap. Az elmúlt húsz évben.

judybee 

Calvin: Azt mondod, hogy az elmúlt húsz évben senki sem látott ádámkosztümben?
Bob: Nem.
Calvin: És amikor szexelsz?
Bob: Sötétben nyomom, mint a Depeche Mode.


Hasonló filmek címkék alapján