Durr, durr és csók (2005) 136

Kiss Kiss Bang Bang
103' · amerikai · akció, vígjáték, krimi 15

Harry kisstílű tolvaj, aki egy elbaltázott betörés miatt kétségbeesésében egy színész-meghallgatáson bújik el. Mire felocsúdna, már Hollywoodban van: detektívet kell majd játszania. Ráadásul egy macsó magándetektív gondjaira bízzák, hogy felkészüljön a szerepére. A detektív persze utálja az új… [tovább]

angol

Képek 8

Szereposztás

Robert Downey Jr.Harry Lockhart
Val KilmerGay Perry
Michelle MonaghanHarmony
Corbin BernsenHarlan Dexter
Joel MichaelyEugene
Dash MihokMr. Frying Pan
Larry MillerDabney Shaw
Rockmond DunbarMr. Fire
Harrison YoungHarmony apja
Vincent LarescaAurelio

További szereplők

Kedvencelte 19

Várólistára tette 80


Kiemelt értékelések

Rahenys 

Nem is tudom hogyan lehetne értékelni ezt a filmet. Nekem nem is maga a cselekmény, hanem a poénok tetszettek nagyon. Mikor Harry megtalálja a fürdőben a hullát ott meg is kellett állítanom, mert a könnyem is kicsordult, annyira jól jött ki. RDJ remek volt itt is, de Val Kilmer-re sem panaszkodhatunk. Harmony karaktere már kissé idegesített, a többiekre pedig felesleges pocsékolni az időt.
Talán a humoros és a furcsa a legmegfelelőbb szó erre a filmre, de változatlanul azt tudom mondani, hogy nekem tetszett és megy is a kedvencek közé.

Viktória_Erdei 

Fura volt ebben a szerepben Robert. Volt benne pár poén, de ennyi.

Márta_Péterffy 

Újranézés, alig emlékeztem-de mindkétszer szerettem, bár kicsit fura film.

LeaIris2001

Elsőre pocséknak ítéltem meg ezt a filmet, de mikor feljött, hogy nézzük meg újra (mivel már nem voltak akkora hatalmas elvárásaim), sikerült élveznem a filmet, és csak sodródnom vele. Szóval annyira nem szörnyű.

nicolekitti

Ez a film mégis miről szólt? Azon kívül, hogy rengeteg benne a csúnya beszéd?
Eléggé kusza és értelmetlen, sőt még túleröltetett is volt..

Süntüske 

Kikapcsolt és megnevettetett, miközben fárasztónak és követhetetlennek találtam. A krimiszál és annak csavarjai tetszettek, de valahogy a sok ügyetlenkedés közben elterelődött róla a figyelem, nem jó arányban szerepeltek a különböző, érzelmi és akció szálak. A poénok szerencsére ültek, a nézőkre kikacsintó narrációt külön élveztem.

https://suntuske.wordpress.com/2017/02/23/hetvegi-mozi-…

gyberna

Hát ez irtó fura volt…A végén gondolkoztam, hogy elaludtam-e időközben valamikor, azért tűnik katyvasznak, de arra jutottam, hogy nem. Itt-ott kicsit idétlen is, de Robert Downey Jr. sármja fentebb húzza picit a csillagozást :P

Christinewinchester 

Amikor tavaly RDJ maratont tartottam és megnéztem ezt a filmet, nem igazán fogott meg. Valahogy nagyon másra számítottam, s talán a hangulatom sem volt megfelelő hozzá.
Egy interjúban nemrég aztán szóba került, úgy gondoltam adok neki még egy esélyt. S milyen jól tettem. Másodjára már rengeteget nevettem rajta és sokkal jobban is tetszett.

Fummie

Oké, a Filmbarátokban többször feljött már a film, és mindig elmondják, milyen jó, és ez alapján őszintén jobbra számítottam. De nem volt rossz. Kellett vagy egy fél óra, mire belerázódtam meg tudtam követni, hogy mi van, de utána már élveztem. Szórakoztató volt, így vasárnapi lazulásra tökéletes. Már ha valakit nem zavar ha iszonyatmód káromkodnak és lövöldöznek benne, engem nem. Volt pár iszonyat jó poén, amiken szakadtam, meg sok szimplán vicces jelenet vagy beszólás, amin meg vigyorogtam. Nem lesz a kedvencem, de nem bántam meg, hogy megnéztem. És ezek alapján most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok a Rendes fickókra.

Mr_Catharsis91 

Volt benne egy-két jó poén, de alapvetően nem dobtam hanyatt magam tőle.


Népszerű idézetek

puncsoscukor63 

Perry: Tudod, mit találsz a szótárban az idióta címszónál?
Harry: A fotómat?
Perry: Nem! Az idióta definícióját, te idióta.

Valentine_Wiggin 

Perry: Ez az?
Harry: Nem. Ezt a hullát még az előző vendég hagyta itt.

Valentine_Wiggin 

Perry: Téged szeretett az apád?
Harry: Ja. Bár inkább csak akkor, ha piás üvegnek öltöztem…

puncsoscukor63 

Perry: Ha nem járatnád annyit a szád, azt se tudnád, hova dugd a szendvicset.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján