Kedvencelte 3

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem volt, de tuti nem lesz a kedvencem ez sem. A sztori nem rossz, de annyira jó sem, sőt inkább felejtős, az első két része valamennyire tűrhető volt, de ez… Annyira elcsépelt, és tele klisével. Jórészt végig untam, a szereplők enyhén idegesítőek, főleg Deena volt az és Sarah… Ez a rész fárasztóbb, és idegesítőbb volt, már nagyon vártam, hogy vége legyen. spoiler A vége pedig kiszámítható volt.

2 hozzászólás
Raizo 

Nem volt ugyan egy szuperprodukció, de nekem tetszett. Volt benne egy csavar is, amire nem számítottam. :)

LoneWolf 

Az előző részekért sem voltam túlzottan oda, de egyértelműen ez volt számomra a trilógia leggyengébb darabja. Eleve elbaltázott döntés volt a cím is, hisz csupán a cselekmény fele játszódik 1666-ban, míg a második egy nagy váltással elvarrja az 1994-es eseményeket. (4 film a 3-ban? Kb. egy mini-sorozat lett ezzel.) Ez persze még nem lenne akkora baj, ha múltban játszódó szakasz nem fulladna unalomba, egy olyan nevetségesen kiszámítható, Netflix-es fordulattal a végén, mint a ház. (spoiler) Nagyjából ezen húzás miatt az első rész szálának megoldása is egy hatalmas kliséhalmazba süllyed, melybe még egy tipikusan erőltetetten „hősi” beszédet is sikerült sűríteni az 1666-os: „Kiderül az igazság… talán nem ma, nem is holnap, de kiderül…” kezdetű Coelho szintű szöveg mellé. A legviccesebb jelenet mondjuk a spoiler, de még így is ez a legértékelhetőbb eleme az egésznek, hisz a karaktereinktől még mindig a falat kapartam. A végére amúgy teljesen azt éreztem, hogy feleslegesen ültem végig ezt a három filmet, hiszen ezt a cselekményt simán összefoglalhatták volna egy (vagy maximum 2) részben is, de gondolom a szolgáltató így biztosította, hogy 3 hétig mindenképp legyen új tartalom, ezáltal pedig tartósabb beszédtémává váljon a felhasználók / nézők körében.
Ajánlanám-e? Frászt. Ha horrorhoz lenne kedvetek, inkább kezdjétek el, vagy újrázzátok a Sikoly összest, de ezt messziről kerüljétek el.

BeL1eVe 

Ha nem lenne mindhárom rész keservesen hosszú, és ha a nem lenne a karakterek zöme, illetve a sztori totálisan érdektelen, egy egészen pofás kis slasher trilógia lehetett volna. Így csak egy számomra hullaunalmas trip, nehány szórakoztató momentummal.

balika88

Semmivel nem rosszabb mint az első két rész! Megérte megnézni ezt a trilógiát! :-)

Bár azért, valóban belefért volna ez az egész 1 filmbe is, max. egy kicsit hosszabb lett volna! :-)

Near 

Fogalmam sincs, jól döntök-e, hogy csak ehhez a részhez írok értékelést és a többihez nem. De végül is, tökéletesen össze tudom foglalni mind a hármat, viszonylag röviden.

Ne. Nézd. Meg.
Rossz.
Nagyon.

Van az a szint, amikor nemhogy unalmas egy film, de még 1,5x sebességgel nézve és tíz perceket beletekerve is dügunalom. Néha el is felejtettem, hogy nem egy tizenkét éveseknek készült tinidrámát nézek. Mert nagyrészt arra hajazott. Aztán volt benne egy perc alig-alig mutatott szex, vagy pár dl vér és oh, igen. Ez horror akar lenni. Akar. Szinte már szánalmasan erőlködik, nulla sikerrel.

De legalább jó zenék voltak benne itt-ott!

iamwiki 

Nagyon tetszett ez a film-trilógia. Érdekes, kicsit ijesztő, horroros, jó szereplők, jó sztori.

Dawn_Silver

Jó volt ez a trilógia. Az első rész nem győzött meg, gagyinak találtam, de a végére egész jól felhozták a színvonalat. Izgultam, meg minden. És van némi mögöttes tartalma.

Kincsanna 

Egy egész klassz minisorozat lehetett volna a három filmből, kb 4x50 percben…
Így egy egyszernézős, felejthető tinihorror trilógia lett.
Nem bánom, hogy megnéztem, de semmiről sem maradtam volna le, ha inkább valami mást indítok el.

fruppy

Azt a rohadt, mennyire szenvedtem!!
Az egész trilógia alatt… ez a rész pl. másfél órás SEM volt, de ötnek éreztem!!! Oh jézus…
Nem volt félelmetes, nem volt izgi, nem volt benne semmi, ami megfogott volna D: De valószínűleg nem én vagyok a célközönség, mert lehet egy 12-13 éves, aki nem látott még horrort és imádja a neon fényeket, meg az elcsépelt boszorkányos, kaszabolós horrorokat, élvezte volna :|


Népszerű idézetek

kkata76 

– Hey!
– Urkel?
– Yeah. Uh… Wanna help us kill Sheriff Goode?
– Let me get my coat.


Hasonló filmek címkék alapján