Mit nézzek? zóna

Skylight
Mit nézzek?

Sziasztok!

Nem rég lettem nagy szerelmese a slam poetrynek és ezzel foglalkozó/kapcsolatos filmeket keresek. A „Slam” keresőszóra találtak közül csak a Slam – A szó fegyver című alkotást találtam, de még azt sem láttam. Tudnátok javasolni a témában?

Kapcsolódó filmek: Slam – A szó fegyver (1998)

Slam – A szó fegyver (1998)

orsi_24
Mit nézzek?

Sziasztok :)
Olyan sorozatot tudtok momdani, ami nem hoszabb mint 2 évad, és max. 18 éves a főszereplő? :) Krimi vagy horror ne legyen, de hasonlíthat pl a 13 Reasons Why-hez is :)

3 hozzászólás
kiruu 
Mit nézzek?

Hahó! :)

Tudnátok olyan filmet ajánlani, amiben titkos ügynökök vannak? FBI, CIA stb.. az már lényegtelen. Olyasmit keresek, mint a Kingsman: A titkos zsolgálat vagy Az U.N.C.L.E. embere.

Illetve snowboardos, vagy extrém sporttal foglalkozó filmeket is keresek.

19 hozzászólás
csucsu2008
Mit nézzek?

Sziasztok! Tudnatok ajánlani hasonló sorozatokat, mint a Legboszibb boszi a Nickelodeonon? 9 éves lánynak kellene, és ez tetszik neki. Köszi!

Goldenhand 
Mit nézzek?

Sziasztok!

Tudnátok nekem olyan ismeretterjesztő filmeket mondani, amelyek a mélytengeri élővilággal foglalkoznak, de legalábbis szentelnek a témának egy nagyobb részt a műsoridőből?

4 hozzászólás
lipotdorka 
Mit nézzek?

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami visítva nevetős vígjátékot, sorozatot, ami tényleg vicces és nincs tele alpári és altesti poénokkal, vagy akármi mást? Kell valami, ami elűzi ezt a szuicid hangulatot, erre általában a The Heat a megoldás de valami újra vágyom most. :D

5 hozzászólás
Hirdetés
Goldenhand 
Mit nézzek?

Ahoj!

Tudtok nekem fiús meséket ajánlani? Animációs és élőszereplős mesék is jöhetnek, csak animék ne legyenek, légyszi, azokat nem szeretem.

5 hozzászólás
Hirvi
Mit nézzek?

Keresek még: étkezési zavarral kapcsolatos filmeket (anorexia, bulémia). Lehet dokumentum film is. Lényeg, hogy legyen valami mondanivalója és ne az jöjjön ki, hogy anorexiásnak lenni milyen jó, hurrá. Stb.

2 hozzászólás
Hirvi
Mit nézzek?

Sziasztok!

Tudtok nekem sellős (kis)kamaszoknak is nézhető sorozatokat ajánlani? (A H2O-n kívül.)

Köszi.

1 hozzászólás