Mit nézzek? zóna

Boboji
Mit nézzek?

Sziasztok!

A Foyle háborújához hasonló sorozatot keresek, tudtok ajánlani valamit?

Köszönöm!

Nagareboshi_GIN 
Mit nézzek?

Sziasztok! Sárkányos filmeket szeretnék nézni az Így neveld a sárkányodat trilógia, a Sárkányszív, A Hobbit, és az Eragonon kívül. Tudnátok ajánlani párat? (Tudom, hogy a Sárkányszívnek van két folytatása, de azokat ignorálom.)
Előre is köszönöm!

6 hozzászólás
Leslie10
Mit nézzek?

Sziasztok! Tipikius tini, amerikai kozépiskolában/egyetemen játszódó filmeket keresek. Legjobb a horror/thriller mufaj, esetleg pici humorral megfuszerezve. Valami laza esti kikapcsolodasnak, a lenyeg, hogy at tudja adni a (szigoruan amerikai) iskolas eletet. VAlami hasonlo, mint a Boldog halalnapot, Sikoly, Tudom mit tettel tavaly nyaron, The Faculty, Toy Soldiers (az utolso kettonek nem jut eszembe a magyar neve, bocsi)

Elore is millio koszonet

4 hozzászólás
kvázimozi
Mit nézzek?

ifjú, aktuális, feltörekvő, kevésbé ismert és legendás filmkészítők kerekasztala a filmipar mai helyzetéről, filmjeik nehézségeiről, személyes benyomásokkal, kulisszatitkokkal, jövőképekkel, egy tartalmas órácskán át…

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó művészek: Martin Scorsese · Fernando Meirelles · Todd Phillips · Noah Baumbach · Greta Gerwig · Lulu Wang

Zohannna
Mit nézzek?

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan tomantikus filmeket, vagy sorozatokat, amik lassabb történetvezetésűek, értem itt azt, hogy nem minden alakul ki 2 perc alatt, hanem normális megismerkedésen alapszik.
Hasonlót szeretnék, mint az alábbiak. (Bár ezek közt van olyan ami nem a romantikára van kiélezve, hanem mellékszál)

Kapcsolódó filmek: Büszkeség és balítélet (1995–1995) · Szelíd szerelem (2003) · Váratlan utazás (1990–1996) · A farm, ahol élünk (1974–1983) · Anne, E-vel a végén! (2017–2019)

Büszkeség és balítélet (1995–1995) Szelíd szerelem (2003) Váratlan utazás (1990–1996) A farm, ahol élünk (1974–1983) Anne, E-vel a végén! (2017–2019)

2 hozzászólás
Titi
Mit nézzek?

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani az alábbiakhoz hasonló filmeket?
Előre is köszönöm

Kapcsolódó filmek: Életrevalók (2011) · Az igazi csoda (2017)

Életrevalók (2011) Az igazi csoda (2017)

3 hozzászólás
Hirdetés
Near
Mit nézzek?

Sziasztok!

A csatolt sorozathoz hasonló(ka)t keresek!
Köszönöm :)

Kapcsolódó filmek: Szégyentelenek (2011–)

Szégyentelenek (2011–)

3 hozzászólás
a_girl92 
Mit nézzek?

Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani jó sorozatokat? lehetőleg mostaniakat, igazából mindegy milyen kategória most, lehetőleg kórházas ne legyen, azokat még a tvben is átkapcsolom! köszi! Olyan sorozatokat, amiket ti is szerettek! :)

6 hozzászólás
_betike_
Mit nézzek?

Sziasztok! Megint én ;)
Most arra kérlek, hogy aki tud, az ajánljon olyan filmeket, amelyben nagy a „girlpower”, lehetőleg tinikről szóljon, és legyen benne (tini) szerelem is ;)
Köszönöm <3

3 hozzászólás
_betike_
Mit nézzek?

Sziasztok!:) Tudnátok nekem olyan filmeket ajánlani, amelyekben az a tipikus törtènet van, hogy van egy menő pasi, akinek menő csaja, menő baráti köre van, ès aztán az a pasi felfigyel akármilyen módon) egy nèpszerűtlen, átlagos lányra , akivel kèsőbb összejönnek? Lehet olyasmi is mint a Miután ès fordulatok is legyenek benne ;) előre is köszönöm! :DD

6 hozzászólás