Üzenetek

Kivel tudok itt levelezni?

Bárkivel, aki regisztrált a Snittre. Te is írhatsz bárkinek (aki nem tilt), és bárki más is írhat neked (akit nem tiltasz).

Hogyan tudok levelet írni valakinek?

Bárkinek tudsz írni a profiljáról elérhető Üzenet küldése gombbal. De a fejlécben található +Új menüből, illetve az Üzenetek menü jobb oldaláról elérhető Új üzenet linkkel is írhatsz üzenetet (de itt csak a figyelőidet és figyeltjeidet állíthatod be címzettnek).

Mi az az üzenetfolyam?

A postaládádban nem üzeneteket, hanem üzenetfolyamokat találsz. Egy üzenetfolyam úgy jön létre, hogy valaki ír egy levelet a másiknak, a másik pedig ahelyett, hogy új levélben válaszolna, a Válasz vagy az Üzenet hozzáfűzése gombot használja - így az ő levele egy üzenetfolyamba kerül a kapott levéllel. Ezt a levelek azonos tárgya is jelöli. A végtelenségig lehet így folytatni egy-egy levelezést.

Mit takarnak a különböző mappák az üzeneteimnél?

A Friss üzenetekben elolvashatod a frissen érkezett, még el nem olvasott leveleidet.
A Bejövő üzenetekben minden valaha beérkezett üzeneted benne van, amit még nem archiváltál, vagy töröltél.
A Csillagozott üzenetekben azokat az üzeneteidet találod, amiket megjelöltél egy csillaggal.
A Saját üzenetekben az általad kezdeményezett üzenetfolyamokat találod.
Az Összes üzenetben megtalálod az összes üzenetet, amit írtál vagy kaptál, és amit még nem töröltél.

Mire jó, ha csillagozok egy üzenetfolyamot?

Csillagozással megjelölhetsz üzenetfolyamokat, így később is könnyen megtalálod őket a Csillagozott üzenetek mappában. Az üzenetfolyam résztvevői nem látják, hogy megjelölted, itt a csillag nem a tetszésed kinyilvánítására szolgál.

Mit tegyek, ha csak egy üzenetet akarok megjelölni?

Ha egy hosszú üzenetfolyam egyetlen üzenetét akarod megjelölni, használd a könyvjelző funkciót.

Mire jó, ha archiválok egy üzenetfolyamot?

Ha tudod, hogy egy üzenetfolyammal már nem akarsz foglalkozni, amíg új üzenet nem érkezik hozzá, nyugodtan archiváld. Így csak a legfontosabb levelek lesznek a Bejövő üzenetek mappádban, és nem fognak elsikkadni a fontos tartalmak a többi mellett. Az Összes üzenet mappádban lévő üzenetfolyamok soha nem törlődnek maguktól, később is meg fogod az archivált leveleidet ott találni.

Hogyan tudom archiválni a levelezéseimet?

A listanézetben az üzenetfolyam előtt, vagy egy üzenetfolyam megnyitásakor az üzenetek fölött található nyilacskás ikonnal (). Ha erre kattintasz, az ikon bezöldül, ez jelöli, hogy az üzenetfolyam archiválva lett.