Hibák az oldalon

Mit tegyek, ha működésbeli hibát sejtek vagy tapasztalok az oldalon?

Írj üzenetet a Snittnek! Minden jelzés fontos, és így tudunk minden hibát a lehető leghamarabb orvosolni!

Mit tegyek, ha adatbázishibát találok az oldalon?

Kétféleképpen lehet adatbázishibát beküldeni:

- Filmek esetén a címet, az angol címet, az eredeti címet, az évet, a leírást, a gyártókat, a korhatárt, az IMDb.com és Port.hu linket, a hosszt, a magyarországi és eredeti bemutató dátumát a film adatlapján a fogaskerékre kattintva tudod beküldeni javításra.
- Művész esetén a teljes név, az IMDb.com-, Wikipédia- és Facebook-link, a honlap, a nem, a születése napja, a születése helye, a halálozás napja, a halálozás helye, a nemzetiség és az életrajz adható meg ilyen módon, szintén a művész adatlapján a szerkesztési menüben a megfelelő linkre kattintva.

Minden egyéb hibát az adatlapok jobb fölső sarkában található (orvosi táska) ikonnal kell jelezni. Ilyen lehet, ha például olyan címke lett hozzáadva a filmhez, ami nem hozzá tartozik, ha egy rossz felbontású plakátot törölni kell, mert töltöttél fel helyette jobbat, ha rossz egy trailer, vagy ha egy művészhez rossz arcképet töltöttek fel, stb. Ha hibásan felvitt szereplőt vagy stábtagot szeretnél javíttatni, először lehetőleg mindig vidd fel helyesen, és azt írd meg a hibajelzésben, hogy melyiket kell törölni.

A várakozó hibajavításaidat és hibajelzéseidet a profilodon a jobb oldalon, a Közreműködések lenyitható menüben tudod megtekinteni. Amiket nem találsz ott, azok már el lettek bírálva, vagy tovább lettek küldve a fejlesztőnek. Ilyen hibák például, amikor teljes évadokat kell mozgatni, vagy átszámozni.