Kitüntetések

Hol tudok böngészni a kitüntetések között?

A snittes kitüntetéseket a Kihívások menü Snittes kitüntetések oldalán, a kihívások kitüntetéseit pedig a kihívásokkal együtt tudod böngészni a Kihívások menü Összes kihívás oldalán.

Hogyan tudok megszerezni egy kitüntetést?

Kattints a kitüntetésre, hogy megtudd.
Ha kihívással szerezhető meg, itt megtalálhatod a kihívásra mutató linket is. Nincs más dolgod, mint jelentkezni, teljesíteni, és jelezni, hogy teljesítettél. Kis idővel azután, hogy a kihívásgazda jelölte, hogy teljesítetted a kihívást, rendszerüzenetet kapsz arról, hogy van egy átvehető kitüntetésed (ha nem akarod ezt kivárni, és tudod, hogy a kihívásgazda jelölte a teljesítésed, magad is átveheted a kitüntetést a kitüntetés oldalán az Átveszem gombra kattintva). Légy türelemmel, ilyenkor a frissedben is megjelenik a kitüntetés, észre fogod venni, amikor megkapod. Ha olyan kitüntetést szeretnél megszerezni, ami nem kihíváshoz kapcsolódik (például több mint egy éves snittes), akkor várd ki, amíg teljesülnek a feltételei, és erről is kapsz majd rendszerüzenetet.

Hogyan tudom megadni a kitüntetések sorrendjét a profilomon?

Kattints az alattuk lévő Összes kitüntetés linkre, majd az így megjelenő listánál kattints a jobb felső sarokban lévő ikonra. Itt "fogd és húzd" módszerrel tudod őket sorba rendezni. Figyelj rá, hogy csak az első 16 jelenik meg a profilodon, a megadott sorrendben.

Hogyan tudom eltüntetni a kitüntetéseket a profilomról?

A profilod szerkesztési nézetén belül a Működés menüben tudod kikapcsolni a megjelenésüket.

Hogyan tudok kitüntetést csinálni?

Ha van kihívásod, és megfelel a szabályoknak, csinálhatsz hozzá kitüntetést is! Keress egy képet! A döntésnél vedd figyelembe, hogy a kitüntetés kicsi lesz, tehát az apró részletek nem feltétlen fognak látszódni. Szerencsés, ha a kép négyzet alakú és legalább 300×300 pixel, de lehet kisebb is, ha tudod, hogy mi az a veszteségmentes tömörítés, és olyan formátumban van. A kitüntetés kör alakú lesz, ezért próbálj olyan képet keresni, ahol semmi lényeges nincsen a sarkokban, mert a kép sarkai a kerekítés miatt le lesznek vágva. Ha ezzel megvagy, a kihívás oldalán kattints a fogaskerékre, majd a Kitüntetéskép mezőben add meg a kiválasztott képet, és mentsd el.>/br> Mielőtt létrehozol egy kitüntetést, nézd meg a kihívásoknál, hogy más nem használta-e már ugyanazt a képet más kitüntetéshez. Próbálj egyéni kitüntetést létrehozni!