Tagok

Mire jó, ha figyelek valakit?

Könnyen figyelemmel tudod kísérni a ténykedését, mert minden, amit csinál, bekerül a frissedbe. Ha valaki hozzád hasonló érdeklődésű, vagy személyesen ismered, és érdekes embernek tartod, biztosan sok olyasmit olvashatsz majd tőle, amiért érdemes figyelned.

Hogyan tudok figyelni valakit?

Menj a profiljára, és kattints a szürke Figyelem gombra. Ilyenkor a gomb színe zöldre vált, innen tudod, hogy sikerült figyelned őt. Ha vissza akarod vonni a figyelést, csak kattints ismét a zöld Figyelem gombra - ekkor az ismét szürkére vált, ez jelzi, hogy már nem figyeled.

Mit csináljak, ha valaki figyel engem?

Ha szimpatikus, és érdekel, jelöld vissza, azaz figyeld te is. Ha nincs kapacitásod rá, hogy figyelemmel kövesd, ne jelöld vissza, nem számít udvariatlanságnak.

Hogy tudom itt megtalálni a facebookos ismerőseimet?

Amennyiben összekötötted a Snitt profilodat a Facebook profiloddal, a profilodon a neved alatt a figyelőid és figyeltjeid mellett a Facebook-ismerőseidet is megtalálod.

Szűrés, tiltás, rejtés… mi a különbség?

Amit szűrsz, az nem jelenik meg a frissedben (ezt egyesével tudod beállítani, pl. szűröd valakinek a karcait vagy egy konkrét karcát).
Akit tiltasz a profilján található "Tiltom ezentúl" gombbal (áthúzott szem ikon), az nem tud hozzászólásokat írni a tartalmaidhoz, se üzenetet küldeni neked. A kihívásaidra és eseményeidre sem tud jelentkezni, és figyelni sem tud téged. Amennyiben bekukacolja a neved, azt sem kapod meg személyes frissként, és a profilod is privát profilként jelenik meg számára.
Akit pedig rejtesz (pro funkció) a profilján található Rejtem gombbal, annak a tagnak a tartalmai nem jelennek meg számodra a gyűjtőnézetekben (pl. összes karc, filmadatlapok, stb.) és a frissedben. Kivétel, ha a te zónádba írja, az a karc bekerül a frissedbe. (A zónatulajdonosok a zóna tagjait ki tudják tiltani a zónáikból.) A rejtett tag hozzászólásai szintén nem jelennek meg számodra, annyi különbséggel, hogy azokból látsz annyit, hogy léteznek, csak a tartalmuk nem jelenik meg, amíg rá nem kattintasz, hogy meg akarod tekinteni.