Profil

Hogyan érhetőek el a profil oldalak?

A saját oldalad a fejlécben található képre vagy a Profil feliratra kattintva érheted el. Akárki másét pedig a nevére kattintva, vagy beírva a böngésző címsorába a címét: https://snitt.hu/tagok/felhasznaloneve

Hogyan tudom szerkeszteni az adataimat?

A profiloldaladon a jobb felső sarokban található fogaskerékre kattintva a Profiladatok és a Személyes adatok füleken tudod módosítani az adataidat.

Hogyan tudom szerkeszteni a beállításaimat?

A profiloldaladon a jobb felső sarokban található fogaskerékre kattintva a Friss és a Működés füleken tudod módosítani a beállításaidat. Érdemes mindkét oldalt átböngészni az elején, hogy tudd, mit és hol állíthatsz be, és így a lehető legkényelmesebben használhasd az oldalt.

Hogyan tudom kicserélni a profilképemet?

A profilod szerkesztési nézetében a Profilkép cím alatti Fájl kiválasztása gombra kattints, és az így megjelenő ablakban válassz ki a gépedről egy tetszőleges, optimálisan négyzet alakú, legfeljebb 3MB méretű, .jpg, .jpeg vagy .png kiterjesztésű képet, majd kattints a Megnyitás, majd a Mentés gombra. Ha a kép, amit kiválasztasz, nem négyzet alakú, arányosan le lesz vágva belőle, jobb- és baloldalt, vagy fönt és lent, attól függően, hogy fekvő vagy álló a kép.

Hogyan tölthetek fel fejlécképet a profilomhoz?

Ez csak pro tagoknak elérhető funkció. A profilod szerkesztési nézetében a Profilkép alatt található Fejléckép felirat alatti Fájl kiválasztása gombra kattints, és az így megjelenő ablakban válassz ki a gépedről egy tetszőleges, optimálisan 1020x180 pixel méretű, legfeljebb 5 MB méretű, .jpg, .jpeg vagy .png kiterjesztésű képet, majd kattints a Megnyitás, majd a Mentés gombra. Ha a kép, amit kiválasztasz, kisebb, mint a fejléc mérete, sokszorozva fog megjelenni, hogy kitöltse a rendelkezésére álló helyet.

Hogyan tudom törölni magam az oldalról?

Kattints a profilod jobb felső sarkában lévő fogaskerékre, legalul találod a Snitt-tagság törlése funkciót.