Listák

Mik azok a listák?

Filmeket tartalmazó listák, amelyeken bejelölheted, mely filmeket láttál már róluk, és ez alapján kaphatsz egy százalékszámot az adott listán való teljesítményedről. Így tudhatod meg például, hogy az 1001 film, amit látnod kell lista hány százalékát láttad már.

Hol találom a listákat?

A főoldali menüből elérhető listák oldalon, illetve a filmadatlapokon a jobb oldali menüben is megtalálod az adott filmhez kapcsolódó közérdekű listát.

Hogyan tudok egy listára jelentkezni?

Kezdd el bejelölni, hogy miket láttál róla. Az első Bejelölöm gombra kattintva már jelentkeztél is.

Hogyan tudok listát készíteni?

A listák oldalon kattints a +Új lista gombra, töltsd ki a címet és a leírást, pipáld be a közérdekű jelzést, ha közérdekű listát készítesz, majd mentsd el. Ezután a fogaskerék alatt tudsz filmeket hozzáadni.

Miért nem jelenik meg a listám a listák menüben?

Ott csak az olyan listák jelennek meg, amelyek közérdekűnek lettek jelölve. Ha közérdekűnek jelölted a listádat, mégsem találod ebben a nézetben, akkor előfordulhat, hogy az adminisztrátorok felülbírálták a lista közérdekűségét.

Mi számít közérdekű listának?

Olyan listák, amelyek nem a te személyes ízlésedet vagy filmnézéseidet tartalmazzák, hanem valamilyen hivatalos vagy híres szervezet vagy ember által összegyűjtött vagy összeállított gyűjteményeket. Például az nem közérdekű, hogy szerinted mely filmek voltak a tavalyi év legjobbjai, de az igen, hogy mely filmek kaptak a tavalyi évben díjat.

Tudom törölni a listámat?

Akár közérdekű, akár magánjellegű a listád, csak akkor tudod törölni, ha senki más nem jelentkezett még rá, hogy mások kitöltési adatai ne vesszenek el.