Violetta (Violetta) (2012–2015) 38

Violetta Castillo egy tehetséges, elbűvölő tini lány, aki visszatér szülővárosába, Buenos Aires-be, miután néhány évet Európában töltött. Az új, és kezdetben cseppet sem könnyű hétköznapokban hűséges barátokra tesz szert, rátalál az igaz szerelem és a zene iránti rajongás, miközben a felnőtté… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Martina StoesselVioletta Castillo
Diego RamosGermán Castillo
Jorge BlancoLeón Vargas
Candelaria MolfeseCamila „Cami” Torres
Lodovica ComelloFrancesca Caviglia
Mercedes LambreLudmilla Ferro
Facundo GambandéMaximiliano „Maxi” Ponte
Diego Domínguez LlortDiego Hernández
Xabiani Ponce de LeónMarco Tavelli
Alba Rico NavarroNatalia „Naty” Vidal

További szereplők

Kedvencelte 10

Várólistára tette 17


Kiemelt értékelések

Röfipingvin

Nah, hát azt hiszem, hogy ez az egy rész elég is volt disney és a latin amerikai sorozatok szerelemgyerekéből. A Violetta-láz a gyógypedagógiai sulikba is begyűrűzött, így az én osztályomban is beszédtéma, hát még az udvari szünetekben… Gondoltam belekukkantok, hogy mégis tudjam, miről van szó.
Az tuti, hogy én ehhez rettentő öreg vagyok, bár tény, hogy egy némely koreai sorozatom is van, hogy hasonló szinten operál, ám azokban mégis megtalálom a számomra szórakoztató elemeket. Itt sajnos ilyesmi nekem nincs, mondhatni, hogy ez nem Pixar, hogy a felnőtt is élvezze…
De semmi gond, nézzék csak a kamasz lányok, előbb-utóbb kinőnek belőle szerencsére.

3 hozzászólás
EmmaRosa

Amikor kijött a sorozat, pont abban az életszakaszban voltam, amikor teljesen magával ragadott, rajongtam érte. Ki nem hagytam volna egyetlen epizódot sem, bár sokan nemtetszésüket nyilvánították ki rá a környezetemben, nem törődtem vele, mert energiát kaptam tőle. Jó volt rá gondolni, mikor unatkoztam, és várni az estét, az új részt. Mai fejjel teljesen megértek, és elfogadok mindenkit, akinek nem tetszik, mert ennek a sorozatnak valóban igen kevés köze van a valódi élet szituációjaihoz, de nem ítélem el a múltbéli önmagam, és a hozzám hasonlókat, akik szerették, mert visszagondolva (ha most nem is tudnám komolyan venni), de annyira ól tudott esni az embernek, a szürke hétköznapokból ebbe az álomvilágba menekülni, és az ebben élő karakterek problémájával foglalkozni! Ezt szemelőtt tartva pontozom, mint egy eléggé gyenge sablonsorozatot, de az én kiskoromnak egy meghatárózó momentumát.

1 hozzászólás
provence

Meg kell mondanom, már messze túl vagyok azon az életkoron, amit a sorozat célközönségként lőtt be, ennek ellenére rettenetesen élvezem az egészet. Habár a történet egyszerre végtelenül nyakatekert és irritálóan egyszerű, a karakterek nagyon eltúlzottak – és a felnőttek úgy viselkednek, mint az óvodások –, a kapcsolataik pedig néha nevetségesen egysíkúak, mégis működni tud. Sőt még mondanivaló és megfogadható tanácsok is kikacsintgatnak.
Rengeteg hibája van a sorozatnak, ez vitathatatlan, de egyáltalán nem ártalmas. (A gyerekek sokkal okosabbak, mint amilyennek hisszük őket; épp annyira le tudják szűrni az epizódokból, mi reális és mi nem, mint a felnőttek egy-egy romkomból.) Egyértelműen a zene és az élénk, színes látványvilág vonzza be és tartja is meg a nézőket. Jól esik a szemnek és jól esik a fülnek.
Biztosan nem a világ legrétegeltebb története, de kikapcsolódásnak tökéletes: 45 percnyi nyugalom, zenei aláfestéssel, és ez időre a legnagyobb problémánk is kisebb, mint a valóságban a legjelentéktelenebb.


Népszerű idézetek

Sunshine 

Ludmila: De ti örökre be lesztek zárva a szívembe.
Francesca: Arra a sötét és hideg helyre.

Sunshine 

Tomás: Jobb szerettem volna, ha nem így szakítunk Francesca!
Francesca: Én meg jobb szerettem volna, ha nem szakítunk!

Sunshine 

León [Diegonak]: Na most mi történt? Elmentél sétálni és eltévedtél?

1 hozzászólás
Sunshine 

Ludmila: Semmi bajom a boszorkány szereppel, ha én választhatom ki a ruháimat.

Sunshine 

Diego: Ennek az alaknak neve is van. Hitted volna?
León: Meg jelzői is!

Szonja_Seres

Maxi: Azért tehetnél úgy, mintha kicsit is örülnél nekem

1. évad 17. rész
Nikolett_Varga 

Camila: Áruló vagy!
Francesca: Ezt nekem mondtad?
Camila: Nem, a nagyanyádnak
Francesca: Tiszteld az időseket!

1. évad 43. rész
Nikolett_Varga 

Naty: Tudom hogy a helyem
Napo: Mélyen Ludmila talpa alatt?

1. évad 43. rész
Nikolett_Varga 

Matias: Én voltam apa összes cégének az agya
Jade: Az összes csődbe is ment

1. évad 43. rész
Nikolett_Varga 

Andres: Várunk még valakit?
Gregorio: Igen, a maga agyát!

1. évad 46. rész

Hasonló filmek címkék alapján