Utódok (2011) 94

The Descendants
115' · amerikai · dráma 12

3 díj · 8 jelölés

Neje elvesztése után Matt, a középkorú hawaii családapa magára marad két lányával, a tízéves, koraérett Scottie-val, és a tizenhét éves, lázadó Alexandrával. Miközben próbálja rendbe hozni a kapcsolatukat, a családi birtok jövőjéről is döntenie kell. Övék ugyanis a sziget legértékesebb… [tovább]

Képek 1

Szereposztás

George ClooneyMatt King
Shailene WoodleyAlexandra King
Amara MillerScottie King
Patricia HastieElizabeth King
Nick KrauseSid
Karen Kuioka HironagaBarb Higgins
Grace A. CruzScottie tanára
Beau BridgesHugh
Matthew LillardBrian Speer
Judy GreerJulie Speer

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 63


Kiemelt értékelések

ScarlettBlair

Nem a legjobbkor sikerült megnéznem ezt a filmet, de Shailene Woodley miatt azért megérte. Tetszett, nem egy szokásos limonádé.

desertangelable 

Nagyon régóta tervben volt ez a film, de Isten se tudja miért nem néztem még meg eddig. Talán A család kicsi kincséhez tudnám hasonlítani. Nem egy pörgős film, a történet is rémesen egyszerű, emellett talán túlságosan is életszerű, mégis magával ragadó. Nagyon jó volt a karakterábrázolás és a színészek játéka. Annak ellenére, hogy a film hosszú én egy percét sem untam, de ehhez az is kellett, hogy én szeretem az ilyen típusú filmeket, ahol nem az események adják a film történetét, hanem inkább a dialógusok, a gondolatok és a jellemábrázolás.

zsana

Ha valaki esetleg úgy gondolja, hogy végigszenvedi magát a filmen, semmiképpen sem ajánlom, hogy szinkronosan tegye… Szabó Sipos Barnabás nem szinkronizálja többet Clooney-t, nagyon illúzió romboló :(
Amúgy a film sem jó, csak mondom :D

andy332488

Mit is mondjak erre? Néhol érdekes volt, néhol kevésbé… Egyszer megnézősnek (ha része egy kihívásnak :P ) elmegy. Igaz, kihívás nélkül is várólistás volt, tehát a leírásból azért jobbra, pörgősebbre számítottam…

Marcsi 

Végignéztük és utána csak ültünk csöndben még vagy 10 percet… Emésztettük, hogy akkor most mit is láttunk! :S No nem jó értelemben, hanem, mert ez a film semmilyen volt. De szó szerint totál semmilyen! Nincs eleje, nincs vége.

Clooney vagy nem olvasta el a forgatókönyvet vagy valami köze van a filmhez a háttérben, különben nem értem, hogy mit csinál ebben a filmben!


Népszerű idézetek

Kontra_Judit 

A család pont olyan, mint egy szigetcsoport. Mind részei a nagy egésznek, mégis különálló egységek, és folyamatosan távolodnak egymástól.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján