Kedvencelte 15

Várólistára tette 61


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Egyszer volt csak erőm végignézni, de imádtam, legalábbis az első 3 évadot, míg az amerikaiak által koordinált negyediket inkább igyekszem elfelejteni. A rengeteg DW utalás, Jack jellemfejlődése és persze a fordulatok, amik nagy lyukat ütöttek a rajongók szívén, mind-mind a Torchwood javára írhatók, bár Gwen-t néha egy péklapáttal csaptam volna agyon.

Hippoforaccus 

Mint lelkes Ki vagy Doki? rajongóként Régóta terveztem már, hogy ezt a sorozatot is ledarálom, de nálam ez már a pilotnál megbukott. Semmi történés, semmi egyediség spoiler, LMBT, és pocsék kameraállások.
Inkább nagyobb vállalkozásba fogok és megpróbálkozok a klasszikus Doctor Who-val.

kkatja

A harmadik és negyedik évad már nagyon durva társadalomkritikába megy át, ami nagyon tetszett, vajon ezért kaszálták el?

Galathynius

Mivel nagyon szeretem a Ki vagy doki c. sorozatot, muszáj volt ennek is nekikezdenem, mivel ott imádtam John Barrowmant szerepben. Még annyira nem fogott meg igy csak ilyen kevés csillagot tudok adni, de remélem lesz még több is. ;) És látom, hogy sok a közös szereplő a két sorozatban. :D
Csak jobban szerettem Nagy Ervin szinkronját Johnnak, kár, hogy nem ő szinkronizálja.:(

Berserker

(most látom ezt a bugyuta magyar fordítást, ennyi erővel Fáklyaerdő is lehetne…mindegy.)
Nagyon tetszett a sorozat, annak ellenére hogy hamarabb láttam mint a Doctor Who-t érthető és élvezhető volt.

Bogas 

3. évad:
Tudom, hogy Doctor Who spin-off, de eddig sosem bírtam rávenni magam, hogy elkezdjem. Pedig Captain Jack szívemnek kedves karakter volt, de hát… hát nem. Végül tényleg a Doctor kellett ahhoz, hogy legalább egy évadot lenyomjak, szóval minden Peter Capaldi hibája. Most már azért nem fogom az egészet megnézni, mert a többi évad vagy nem ilyen jó, vagy azok is ilyenek, de akkor el kell költöznöm a Földről.
Emocionálisan megnyomorodtam ettől az öt résztől. Komolyan. A színészi játék tehet mindenről. Meg a torz tükör, amit az arcomba kaptam. A sztori talán nem volt túl eredeti, ellenben legalább kellően manipulatív (ha gyerekekkel történik valami, minimum kétszer annyira felszívod magad, ugye), és csak öt részre tervezték, így nem fulladt ki az évad idő előtt. A szereplőknél kicsit hiányzott az előző két évad, de például Rhyst így is azonnal megkedveltem, sőt, Gwent is csíptem, meg úgy általában az összes mellékszereplőhöz tudtam viszonyulni. Nem mondom, hogy mindenkit megkedveltem, mert néhányuktól inkább a gyomrom forgott, de hé, érzelmi reakció! Jack volt egy kicsit fura a DW után, de igazából a DW sok mindenre felkészít. (Bár kezdem gyanítani, hogy Jacknál már tényleg csak a Doctor a nagyobb traumagombóc.) A 456 csak azért nem lett olyan nevetséges, mint a Slitheenek, mert vérparák voltak. spoiler
Szóval ja, elégedett vagyok, örülök, hogy Peter Capaldi belerángatott ebbe, de köszönöm, még egyszer nem ülök fel erre az érzelmi hullámvasútra.


Népszerű idézetek

Evione 

Bernie: Aren't you gonna arrest me?
Captain Jack Harkness: We're not the police.
Bernie: But I robbed it.
Captain Jack Harkness: I know.
Bernie: And you're gonna rob it back off me.
Captain Jack Harkness: So, call the cops!

(1x03 – Ghost Machine)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján