Tóparti kísértetek (2011–2011) 19

Bag of Bones · Csontzsák
157' · amerikai · dráma, horror, minisorozat
2 rész

Mike Noonan író felesége négy éve hunyt el, és a férfi még mindig nem tudta túltenni magát rajta. Most visszatér volt otthonukba, hogy szembenézzen emlékeivel. A házban azonban kísértetek laknak, többek közt az ő feleségéé is.

angol

Szereposztás

Pierce BrosnanMike Noonan
Melissa GeorgeMattie Devore
Annabeth GishJo Noonan
Anika Noni RoseSara Tidwell
Matt FrewerSid Noonan
Jason PriestleyMarty
Hirdetés

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

Rebane 

A film legvége elég gagyeszre sikerült, ezt leszámítva nem volt olyan rossz. Mondjuk Brosnan karaktere szerintem nem 60 éves, nem igazán értettem, hogy miért őt választották erre a szerepre…

4 hozzászólás
Blissenobiarella 

A filmadaptáció tévéfilmhez képest elég igényes. Vannak benne szép megoldások, de a könyv olvasása után persze csak az idegesítő változtatások tűnnek fel. A casting is egész jó lenne, de épp a főszereplők, Mike Noonan (Pierce Brosnan) és Mattie Devore (Melissa George) nem tetszenek. Brosnan bármennyire is fiatalos, és jó karban van, attól még nem lesz 40 éves. Mattie esetében szerintem Melissa George túl nőies a szerephez. A kis, hároméves Ky helyére pedig betették az akkor hétéves Caitlin Carmichaelt… szóval alapvetően nem volt szimpatikus a film, és adaptációként sem az (már a főcímben is mutatnak olyan képet, ami lelövi a "poént"), de ha valaki nem olvasta a könyvet, az megnézheti, jónak fogja találni.

Timi98 

Nem olvastam a könyvet így nem tudok annyira szigorúan kritizálni, de nekem ez a film egy erős 7-es. Elsősorban: szuper casting. Pierce Brosnan szerintem nagyon helytállt, engem meglepett, mert még nem láttam eddig csak vígjátékokban. Másrészt szerintem benne van King-féle érzés is, valami amit nem tudunk megnevezni, de minden King-alkotásban ott van. Nem biztos hogy egy minden téren helytálló adaptáció, de nem rossz. A zene jó. Talán a történet nem egy gyors tempóban mesél, hisz 2 részre lett bontva, de szerintem ez nem von le az értékéből. Az első rész inkább az alapok lefektetése és felvetések és az események nagy része a második epizódban történik. Szóval centiről centire halad a történet, lassan lépked. Talán van néhány felesleg benne, hiszen ami könyv esetében kifejtésekkel és részletességgel történő elbeszélés működik, ez a hosszúság film esetében lehet felesleges. Ezenkívül para ez a film. Tele van igazán thrillerre és horrorra jellemző részlettel, amelyen többnyire nem gagyik. Például a látomások a tóparti házról vagy az álmok a szellemekről.. stb. A vége.. hát talán kicsit csalódtam. Majdnem 3 óra után egy kicsit ütősebbre számítottam.
Egyszernézős kategória.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján