Szilícium-völgy (2014–2019) 49

0 díj · 3 jelölés

Amerika egyik informatikai csúcstechnológiai központja a Szilícium-völgy. A programozó, Richard és barátai arról álmodoznak, hogy sikeres pályát futnak majd be az informatikai világban. Addig is, amíg elérkezik számukra a nagy lehetőség, egy hacker hostelben élnek. A tulaj, az egykori programozó… [tovább]

angol

Szereposztás

Thomas MiddleditchRichard Hendricks
T. J. MillerErlich Bachman
Kumail NanjianiDinesh Chugtai
Martin StarrBertram Gilfoyle
Zach WoodsDonald 'Jared' Dunn
Amanda CrewMonica
Josh BrenerNelson 'Big Head' Bighetti
Matt RossGavin Belson
Suzanne CryerLaurie Bream
Christopher Evan WelchPeter Gregory

További szereplők

Kedvencelte 31

Várólistára tette 95


Kiemelt értékelések

csartak

Nagyon tetszett, szinte befaltam ezt a sorozatot. Szeretem az érzést, mikor elkap a gépszíj, és csak nézem és nézem egymás után a részeket.
És mennyire igaz, hogy nincs már meg Richard álma, a szabad független internet. Helyette nap mint nap tolják az arcunkba a reklámokat, kiszolgálják az ízlést, gondolkodni sem kell. Elég csak beszélnem valamiről, már meg is jelenik a feedemben.
Ahogy végigszáguldottam rajta, annál váratlanabb volt a vége…. mit mondjak erre? Nem így képzeltem el. spoiler Utólag látom a hibáit is, de kit érdekel? Jól szórakoztam. :)

Sister 

Azt hiszem, új kedvenc geek sorozatot avattam. :) Mivel egyébként is egy programozóval élek együtt, nem hátrány, ha néha tudom is, miről van szó a tech-világban. Richard és a Pied Piper evickélésének története egészen elképesztő kanyarokat vett már a kezdetektől, viszont Gavin Belson állandó áskálódása nélkül nem lenne teljes a kép. Richard, Dinesh, Gilfoyle és Jared, na meg Erlich hihetetlen egy csapat, nagyon bírom őket! Nem mindegyik rész egyformán sírva röhögős, időnként egy-két drámai, érzelmes jelenet is színesíti a sorozatot, de ez így kerek egész.

Márta_Péterffy 

Egyik kedvenc sorozatom, némileg sajnálom, hogy vége lett, de így nem fáradt el, végig tartották a szintet a készítők. Nagyon sok mindent kifiguráztak a 6 évad alatt, nem csak a „kockák” világát, az egész high-tech és „trendi” világot is.
Ajánlom!

Mesemondo

Sírvaröhögős. Haver úgy ajánlotta, hogy „olyan, mint a Big Bang Theory, csak igazi geekeknek írák”, és igaza volt. Rendben van az IT oldala is, meg sztorijában is jópofa. És eléggé esélyes, hogy ilyenekkel van tele a Szilikonvölgy… vagy még ilyenebbekkel.

Corvus_CoRex 

Mert kódolatlan volt az HBO3… és leadták az első évadot egymás után. Mondjuk elég szemetek voltak, nem hagytak a részek között pisiszünetet! DX

Nem az a sírva röhögős, de volt néhány poén, amin hangosan felnevettem, plusz ahhoz képest, hogy nem értek a gépekhez, simán nézhető volt még nekem is, úgyhogy tetszett. Ha úgy van, megnézem majd a folytatását is.

Avilda

Igaz, alig értem, amiről beszélnek, de a szezonok utolsó epizódjait képes vagyok megkönnyezni, annyira tele van érzéssel és szeretettel. Vicces, remek színészekkel és párbeszédekkel (- A logójuk oldalról úgy néz ki, mint egy vagina. Maguk szerint ez nem rasszista?).

6 hozzászólás
Dexter79

Ez a 5 balek már minden lehetséges problémával és csalódással szembesült a 3.évad végére. Két részenként azt gondolom, hogy annyira szerencsétlenek, hogy nem nézem tovább, de aztán van benne 1-2-3-sok jó poén és nem bírom abbahagyni. Mindig újabb és újabb részt kell megnézni.
Szánalmasan vicces és viccesen szánalmas az egész sorozat.


Hasonló filmek címkék alapján