Suttogók (2015–2015) 19

Ön mit szólna hozzá, ha a gyerekét egy szellemekkel irányított háttérhatalom manipulálná, hogy kirobbantson egy atomháborút? Máris más lenne a kölyök meg a nadrágszíj fekvése, ugye? Nagyjából ez a Suttogók. Egy thrillerbe oltott összeesküvés-elméleten alapuló, paranormális szálakkal megpakolt… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Milo VentimigliaSean Bennigan
Barry SloaneWes Lawrence
Lily RabeClaire Bennigan
Kristen ConnollyLena
Kylie RogersMinx Lawrence
Kyle Harrison BreitkopfHenry Bennigan
David AndrewsFrommer
Derek WebsterJessup Rollins
Victoria BidewellKade anyja
Catalina DenisDr. Maria Benavidez

Kedvencelte 6

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

desertangelable 

Ez is ilyen egy-ültő-helyben-végignézős sorozat volt, nagyon élveztem és szinte végig izgultam. Nem volt tökéletes, mert néha volt benne egy kis ellentmondás, de ha nagyon akarom, akkor meg tudom ezeket is magyarázni. Egyáltalán nem értem, hogy miért kaszálták el, hiszen minden meg volt, azok közül az elemek közül, amik manapság nagyon mennek: idegenek (ld.: idegenek, A létezés határa), gyerekfőszereplők (ld: Stranger Things ), rejtély ld: sorolhatnám). Ugyanakkor lehet, hogy nem is baj ez, mert így legalább kaptunk egy, valamelyest lezárt, egy évados sorozatot, ha folytatják, akkor meg lehet, hogy nagyon elrontották volna a következő évadot. Mindenesetre, a fent felsorolt jellemzőkkel bíró történeteket, azoknak mindenképp ajánlom, mert szerintem kimondottan izgalmas és annak ellenére, hogy lehetett volna folytatni, bennem így sincs űr.
(Annyit mindenképp kihangsúlyoznék, hogy itt nem csak gyerekek a főszereplők, de fontos szerepük van.)

5 hozzászólás
walksdowonders 

Nem volt ez azért olyan rossz sorozat, kíváncsi lettem volna a folytatásra.

julcseee

Nagyon jó sorozat, amely a földönkívüliek támadásáról szól, akik az úgynevezett suttogók, és az egyik főszereplő az American Horror Storyból már sokaknak ismert lehet, a másik pedig a Hősökből :)
Imádtam. Minden egyes rész izgalmas, pörgős, sosem unalmas, mindig történik valami.
Nagyon remélem hogy nem kaszálták el végleges a második évadot, mert én tuti megnézném!

Corvus_CoRex 

Ahh… az elején nem jött be, pláne, hogy nem bírom a gyerekeket, idegesített a hangjuk is, nem volt egy szimpi karakter se… de mondom, 13 részt csak kibírok! Pláne gépezés közben.

Az elején a „kincsvadászatos” rész csalt magával. Aztán elkezdett érdekelni, hogy na most akkor ki ez, mi ez a Drill, mi a célja, hova megy, mit fog csinálni. És pont, mint a sorozat eleje, mondhatni lentről indult, de a vége… :D
Amúgy ezen az utolsó részen sokat nevettem. Viccesek voltak. :D
Vannak benne amúgy kiszámítható részek, de szerencsére van több „elterelés” is spoiler, úgyhogy izgalmas tudott maradni.
Az utolsó 2 résznél már rendesen az volt bennem, miért nem több évados ez? =(

Amúgy számítógépes játéknak is el tudnám képzelni. Bár lehet, van belőle…

Szóval, na, megtetszett a végére. És ez is nagyon fontos, mikor egy sorozat nem úgy fejeződik be, hogy „jaj, de jó, hogy vége”, hanem az ember nézné még tovább.
Mondjuk nem tudom, ennek akartak-e folytatást, megnéztem volna tuti, de lehet abban maradtak, hogy az üzenet a lényeg… figyeljetek a gyerekeitekre! ((O_O))

Ui.: ja, amúgy lol, megnéztem már ki az az egész jóképű hapi és így tudtam meg, hogy épp ma van Barry Sloane szülinapja. :D

Aliza

Nagyon tetszik. :) Érdekes, izgalmas, és egyedi sci-fi sorozat. :3


Hasonló filmek címkék alapján