Dollhouse – A felejtés ára (2009–2010) 37

A milliomosok bármit megvehetnek, legyen az a legextrémebb szolgáltatás. A Dollhouse tulajdonosai pontosan tudják, hogy ügyfeleiknek is szükségük lehet olykor egy első rangú bankrablóra, profi túsztárgyalóra vagy egy kiváló énekesnőre. A cég legjobb munkaereje Echo (Eliza Dushku), aki minden… [tovább]

Szereposztás

Eliza DushkuEcho / Caroline Farrell
Harry LennixBoyd Langton
Fran KranzTopher Brink
Tahmoh PenikettPaul Ballard
Enver GjokajVictor / Anthony Ceccoli
Dichen LachmanSierra / Priya Tsetsang
Olivia WilliamsAdelle DeWitt
Miracle LaurieNovember / Madeline Costley
Amy AckerDr. Claire Saunders / Whiskey
Reed DiamondLaurence Dominic

További szereplők

Kedvencelte 18

Várólistára tette 60


Kiemelt értékelések

Ascyra 

Ahogy „lapozgatok” a sorozatok között, hogy mit láttam, erre határozottan emlékeztem. Arra viszont nem, hogy a főszereplője nem az a csaj, akit váltig állítottam volna, hogy ő az. Mindenáron Jessica Alba-nak akartam tulajdonítani a főszerepet. De nem ő az.
Arra viszont tisztán emlékszem, hogy egész újkeletű volt az elgondolás, mikor láttam. Ez is ezer meg egy évnek tetszik a 10 év távlatából, pedig, ha úgy vesszük nem is annyira öreg. Jó kis sorozat ez. Simán megállja a helyét most is. (Bár csak az amcsi sorozatok között – ott viszont különleges csemege). Jó volt, szerettem és függtem is rajta.


Népszerű idézetek

Ercsusz 

Dominic: Láttam Topher arcát. Majdnem megérte a látvány. És sétáltam egyet az utcán.
DeWitt: Nem valami okos.
Dominic: Belebotlottam egy férfiba. Üzletember, kiváló öltönnyel. Megint három gomb a divat. Ki hitte volna? Arra kért, segítsek megkeresni a mamáját. És hogy játszak vele királylányosat. Azt mondta, nem szereti az ovit, mert túl sok ott a fiú. Arra gondoltam, istenem, valaki felülírta ezt a szegény ürgét, de… lehet, hogy tévedek. Szegény pára talán látta a jövőt és úgy döntött, végre az lehet, aki akar.

1. évad 13. rész – Káosz
Ercsusz 

Echo: Tízszer annyira férfi, mint te, és te 40 pasi vagy.

2. évad 8. rész – Elvesztett csata

Hasonló filmek címkék alapján