Kedvencelte 23

Várólistára tette 175


Kiemelt értékelések

Henrietta_Kovács

Olvastam, hogy azt mondták valahol róla: beautiful bullshit. Nehezen lehetne jobban összefoglalni.

1 hozzászólás
brena

Gyorsan megnéztem mind a 2 évadot. Tényleg fura az egész,de azota rajta kattogok. Érdekes ötletek elképzelések vannak benne…és ez a beautiful bullshit tényleg találó jelző rá:) voltak részek ahol kicsit sok volt már,de emészthető.
Mivel egymás után néztem, nem tudom szétválasztani a 2 évadot…így lett kerekebb a story. Imádtam a 2. Evadban csöpögtetett információkat, de ha ezt heti 1 részenként néztem volna hát tuti nem áll össze a kép…

Monday

Nem igazán tudom, hogy mi történt. Mármint olvastam róla, hogy senki nem tudja, hogy miről is szól igazán ez, de én egészen az utolsó rész pár percéig teljesen azt hittem, hogy én vagyok a csodagyerek és én vágom miről van szó.
Engem rohadtul idegesített minden benne, a lassúság, a képek, a zene, a csaj hangja. Csak szimplán nem én vagyok a célközönség, a Stranger Things is kínzás volt nekem, pedig ott még történnek is dolgok. Ettől eltekintve, azt vettem észre, hogy könnyedén meg tudom nézni a 60 perces részeket és tényleg kíváncsi voltam mi történik. Kicsit nekem olyan mintha feltennének egy találós kérdést és soha nem kapnék rá választ.

piciszusz 

Ez nekem nagyon fura, de valamiért érdekelt mire lyukadnak ki, talán ezért folytattam.

1 hozzászólás
Szencsike 

2. évad: Itt már volt több olyan pillanat is, amikor nagyot nézte, hogy ezt mégis, hogy sikerült kitalálni (főleg a negyedik rész bizonyos pontja)… Sokkal kézzelfoghatóbb lett a sorozat, de a misztikusság része semmit se változott. A történetszálak (Prairie/Nina-Karim, a kiválasztottak, valamint Dr. Hap) története szép lassan állt össze, de ahogy megszokhattuk most is kellően felcsigázták a nézőket. Hihetetlen történtet, néha teljesen magába szippantja a nézőt a furcsasága, a következő pillanatban pedig egy földhözragadt magyarázattal adnak egy pofont. Nem tudom, hogy mindebből, hogy lehet kikeveredni, mert egy olyan mitológiát építettek fel, amit nehéz eladhatóvá tenni. De az a helyzet, hogy alig várom a következő évadot, mert tudni akarom, mi lesz velük.
1. évad:Nehezen megfogható a sorozat, az utolsó percekig azt hittem, hogy értem, de közben mégsem. Nem lesz benne látványos csinnadratta, csak szép csendesen csordogáló cselekmény, amiből egy hihetetlen megrázó történet bontakozik ki, és az utolsó pillanatig az a kérdés jár a néző fejében: Mi történt itt? Gyönyörű lett a sorozat, bár tény, a mondanivaló miatt ez inkább azoknak lehet kedvenc, akik szeretnek egy kicsit elmélkedni az életen. Elég megfoghatatlan, de valahogy igazán megmelengeti a szívet.

Ik4r0s

4 nappal az utolsó rész után végre lecsillapodtak a bennem kavargó érzések. Amikor még csak a trailert láttam belőle, már akkor felkeltette az érdeklődésem. Egyik ismerősöm rendkívül pozitív véleménye volt az, ami rávitt arra, hogy végre megnézzem. Nem hittem, hogy ez lehetséges, de a pilot részbe szinte a szó szoros értelmében beleszerettem. Onnantól kezdve ez az érzés vitt tovább. Aztán a végén ez az érzés megtört bennem, de így 4 nap után bátran kijelentem, hogy az utolsó epizód egyik kulcsmomentuma szerintem egy csapda. Nem sűrűn mondok ilyet, de én a The OA-t feltettem az első helyre a kedvenc sorozataim között. Így a Losttal uralják a trónt. 10/10

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Mentafagyi

Try to imagine what it’s like to have been a prisoner for all those years. You’re not free just because you can see the ocean. Captivity is a mentality. It’s a thing you carry with you.

Near 

There is no line between good and evil. There's only what a man can stand.

1. évad 6. rész – Garden of Forking Paths
Mentafagyi

People who want power will always try to control those who truly posses it.


Hasonló filmek címkék alapján