P.S. I Love You (2007) 368

Holly boldog házasságban él Gerryvel. Amikor azonban a férje betegségben meghal, összeomlik, és nem akar tovább élni. Ám Gerry gondolt erre, a halála előtt számos levelet írt a nejének, melyek segítségével talán úrra lehet fájdalmán, és újra megtalálhatja önmagát. Az első Holly harmincadik… [tovább]

angol

Képek 8

Szereposztás

Hilary SwankHolly
Gerard ButlerGerry Kennedy
Lisa KudrowDenise
Gina GershonSharon McCarthy
Harry Connick Jr.Daniel
Kathy BatesPatricia
Jeffrey Dean MorganWilliam
James MarstersJohn McCarthy

Kedvencelte 147

Várólistára tette 148


Kiemelt értékelések

Theana 

Imádtam. Tényleg. Mégsem tudok 10 csillagot adni rá, mivel:
(- a zene a legelején kicsit hamisnak tűnt…)
– az eleje nagyon rövid volt. spoiler
– Holly SZŐKEEE!!! NEM barna. A könyvben.
– Holly szülei nem váltak el!!! O.o Vagy igen? Rosszul emlékszem? Ha igen, akkor elnézést kérek.
– Laura hol van?? És amúgy is, nem meleg!!! *felháborodás*
spoiler De amúgy ez nem zavart.
– Hilary Swank szerintem nem jó Hollynak. A legelején nagyon fura volt látni, és…nekem teljesen nem illet bele a képbe. A végén megszoktam.
– Holly SOKKAL többet szenvedett a könyvben. Nem lépett ki a házából 3 hónapig. A filmben viszont kb. 3 naponta ment ki a házból..
– A levelek… spoiler nem volt annyira rossz.
– Chiara nem volt annyira szeleburdi, nem volt középpontban, nem volt meg az a kötelék közte és Holly közt. Kihagyták az ausztrálosaaaaaaat. *trauma* Nekem hiányzott az a fajta testvári kötelék Hollyval, és akkor itt jönne a képbe az ausztrál… A külseje sem volt annyira meggyőző.
Szerintem ez gyenge könyvadaptáció volt, de ha szétválasztom a könyvet a filmtől, csak akkor tudok a filmre úgy tekinteni, mint..mint egy normális romantikus filmre.
Amit viszont nagyonimádtam:
– Gerry <333
– William <333
– Holly anyját nagyon jól eltalálták, teljesen így képzeltem el!!
spoiler
Azért nálam sem maradt el a sírás, én is bőgtem egy sort, és biztos, hogy meg fogom nézni újra a kritikáim ellenére, mert noha nem lett kedvenc, azért nagyon szeretem. :))
De azért nem lett jobb, mint a könyv. ;)

4 hozzászólás
Törpillaa 

Annyira imádom olyan romantikus ez a film és egyben szomorú is. A könyvet még nem olvastam, de film nagy kedvenc. Gerard Butler és Hilary Swank nagyon jó páros a filmben.

AniTiger 

Imádom! Szeretem, hogy jobb, mint a könyv, szeretem benne Butlert, szeretem a sztori összes apró-cseprő eltérését a könyvtől. Adaptációnak rémes, de romantikus-sírós filmnek tökéletes.

1000 meg egy éve láttam először, azóta már újranéztem jó párszor és a Galway girlt néha még mindig berakom csengőhangnak. <3

NinaAva

A film eleje zűrös, unalmas és olyan volt, hogy abbahagytam a nézését. Még augusztusban.
És mégis megadtam a filmre a 10 csillagot, mert megérdemli. Most onnan folytattam tovább a filmet, ahol akkor abbahagytam. És imádtam. 3-4 hónapja még kevésbé értettem meg dolgokat a filmmel kapcsolatban, az érzések kevésbé jöttek át.
Míg most egyszerűen beleszerettem, elvarázsolt, és a hatása alá kerültem.
Talán Holly karakterét is sikerült megkedvelnem mostanra.
Garry-t imádtam, bár szörnyen kevés időt szántak rá. De őmiatta gondoltam úgy, hogy most megnézem mégis a filmet, és jól döntöttem!!!

Szóval összességében beleszerelmesedtem ebbe a filmbe. Gerard Butler bámulatos volt, és Garry is!

3 hozzászólás
mandu 

Én sírni akartam. Mindenki ezt ajánlotta. Most vagy rossz emberismerőkkel vagyok körülvéve vagy csak azért nem jött be, mert mindenki az ellenkezőjét állította. :D

11 hozzászólás
brena

Kedvenc,megunhatatlan,zenéjét rongyosra hallgattam.

Sakara 

Nem olvastam (még) a könyvet, így egyedül csak a filmről tudok nyilatkozni.
A történet, a szívfacsaró érzés közben, ami végig hullámvasút szerűen mar belém minden egyes alkalommal, amikor megnézem…pedig már vagy ezerszer láttam. A két főszereplő csetepatéi és békülései, a gyász érzetének enyhítése céljából, nagyon felszabadítóak voltak, mert így nem volt az egész nyomott hangulatú, mégis képes elérni, hogy a torkom végig összeszoruljon a sírhatnékától. Imádom.

UViki 

Szét bőgtem rajta a fejem. Röviden és tömören. Hilary Swank nem volt rossz a szerepre, de néha így éreztem, hogy már túl sok.

zsebibaba007

Minden egyes alkalommal vegigibogom. Es evente.ujranezem. imadom. Gerard Butler❤

walksdowonders 

Többször elmentem már emellett a film mellett, mondván szívemnek cseppet sem csücskei a rózsaszín vattacukorba gyúrt történetek, de nagyon örülök, hogy végül beadtam a derekamat.
Több annál, mint egy romantikus szösszenet. Magába szippantott. Aaanyira aranyos! Odavoltam érte.

Bónuszok:
– Írország
– éneklő Gerard Butler
– Írország
– éneklő Jeffrey Dean Morgan
– Írország

16 hozzászólás

Népszerű idézetek

Treszka 

Ha megismersz valakit, aki segít elfelejteni a múltat; akkor ő lesz a jövőd.

NaNa_88 

Daniel: – Szeretnék valaki Gerryje lenni.

Ninácska 

Az a dolgom, hogy alkossak! Az már édes mindegy, hogy mit.

haboskakao

Te voltál az életem, de én csak egy fejezet vagyok a tiédben.

Ninácska 

Veled új emberré lettem, megváltoztattál. A szerelmed érlelt férfivá, Holly, és ezért örökké hálás leszek. Egy dolgot ígérj meg nekem: kérlek ha szomorú leszel vagy bizonytalan, vagy elveszted a hitet önmagadban, próbáld meg az én szememmel látni magad!

haboskakao

Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál.

Dorothie

Ez az egyetlen életem, ez a csodás, iszonyú, rövid és végtelen valami, amiből egyikünk se távozik élve.

haboskakao

Egyedül érezzük magunkat, de mind egy cipőben járunk.

haboskakao

Ha végleg elhagysz, az én életemnek megszűnik az értelme. Ha hagylak elmenni, soha többet nem látlak viszont. De hiába próbálok küzdeni ellene, csak halasztom a halaszthatatlant. Szembeszállok mindennel, hogy még egy percet eltölthessek veled, és ha ez lehetséges, akkor egész életemben érted fogok küzdeni, azért az egyetlen percért, és azért az egy kimondatlan szóért!

LoneWolf 

– Miben halt meg?
– Agydaganat…
– Az szép!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján