Nyílt titkok (2019) 44

Das perfekte Geheimnis
111' · német · dráma, romantikus, vígjáték 16

Egy baráti társaság úgy dönt, hogy feldobják az összejövetelük apropójaként szolgáló vacsorát: egész este mind a heten úgy telefonálnak, írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések végeláthatatlan sora.

német
magyar

Szereposztás

Florian David FitzPepe
Jella HaaseBianca
Karoline HerfurthCarlotta
Emily KuscheSophie
Frederick LauSimon
Elyas M'BarekLeo
Jessica SchwarzEva
Wotan Wilke MöhringRocco

Kedvencelte 7

Várólistára tette 75


Kiemelt értékelések

csokidani 

Nalam az elso pillanattol mukodott, jok a szereplok, a hangulatalapozas. Az eredeti olasz verziot ugyan nem mulja felul, de vegig szorakoztato, nem zokken ki, fent tartja a figyelmet. Feltem tole hogy szaraz, „nemetes” lesz, de abszolut nem.

Jo.

Emese_Szalai 

A magyar „verzió” jobban tetszett. Viszont itt legalább volt lezárása. A magyar vége lógott a levegőben.

a_girl92

komolyan nem értem….ennek a filmnek van egy eredetije amiből 9!! feldolgozás készült ha jól néztem, ismétlem, 9!!!! én nem értem miért nincs az embereknek saját ötletük? azért nem annyira jó ez h 9x feldolgozzák………-.- konkrétan a karakterek is ua azok, ua azok csalják egymást, ua úgy tini lány a házigazdánál, legalább kicsit változtattak volna rajta, tavaly szilveszter körül néztük meg a BUÉKOT ami ennek a magyar feldolgozása, én azt láttam elsőre….nem mondom h nem voltak nézhetőek vagy nem nevettem néha, de nem értem minek kell ennyiszer feldolgozni egyetlen filmet…….mert h a Disney mesékből csinálnak filmváltozatot az oké, de ez ua az 9x!!!!! -.-


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján