BÚÉK (2018) 268

A történet egy baráti társaságról szól, amelynek tagjai egy szilveszteri buliban úgy döntenek, hogy a mobiltelefonjukra érkező összes hívást és üzenetet megmutatják egymásnak: és ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora.

magyar
magyar
magyar

Képek 1

Szereposztás

Szávai ViktóriaAlíz
Mészáros BélaKristóf
Bata ÉvaSaci
Hevér GáborGábor
Lengyel TamásMárk
Törőcsik FranciskaFanni
Elek FerencDöme
Gáspárfalvi DorkaZsófi
Ember MárkSzomszéd srác
Dániel ValériaNagymama

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 20

Várólistára tette 119


Kiemelt értékelések

Chriss 

Én az eredetit nem láttam, csak erről tudok véleményt mondani, de ez tetszett, ugyanis volt mondanivalója, és a párbeszédek is nagyon ütöttek egy-két helyen. Sok témát körtejár, amin el kellene gondolkodnia az embereknek.

kiruu 

Hú, mennyi elemezni való. Nagyon tanulságos. Nem azért hét csillag, mert magyar, hanem mert néha lassú és unalmas, plusz sok a lezáratlan szál. Meg néhány témát nem boncolgattak annyira, amennyire kellett volna (szerintem). De remek, nagyon őszinte!

Márta_Péterffy 

Nemrég láttam az eredetit, de ez a feldolgozás szerintem még jobb is volt. spoiler
Nagyjából egyetértek @furacs értékelésével:-)

2 hozzászólás
Lili98

Kíváncsi voltam erre a filmre. És azt kell, hogy mondjam nem csalódtam!
Színvonalas volt, remek színészekkel, a forgatókönyv is nagyszerű volt. Nem éreztem feszengve magam a nézése közben.
Nagyon jók voltak a színészek és a sztori is érdekes, még ha nem is eredeti találmány. Nekem nagyon tetszett és csak ajánlani tudom!
Léteznek még jó magyar filmek! :)

Keikorca

Az a baj, hogy láttam az eredetit.
Meg az a baj, hogy a magyar verzió nagyon a vígjáték irányba akart elmenni, de ez a téma nem kéne, hogy vígjáték legyen, pont a drámaisága tetszett az olasz eredetiben is, hogy volt súlya. És pláne volt súlya és mondanivalója a végkifejlettel. Itt ez a szilveszteri csillogás ellenére sokkal-sokkal kopottabb.

Dreamborder 

Őszintén szólva fogalmam sincs, hány csillagra kellene értékelnem ezt a filmet…
Első felindulásomban az 5 is megfordult a fejemben, de igazából ez nem volt rossz film. Csak nagyon nem a zsánerem. Eleve röhögős, laza vígjátékra számítottam. Tévedtem. Minden volt csak laza nem. Amúgy is feszült lelkiállapotomra csak dobott még egy lapáttal. Egyébként a forgatókönyv jó, bár nem extra. A színészi játékban nem igazán találtam hibát. Viszont én utálom a kínos jeleneteket és ez a film maga volt egy kín. :’D
Jó, nevetni is lehetett rajta, nem is egyszer, de nekem az a tudat, hogy ilyen simán van az életben, kissé nyomasztott. :P Szüleimnek viszont nagyon bejött, ezzel együtt a figyelemelterelésnek is bevált, szóval jószívű leszek. :)
Azért érdemes adni neki egy esélyt, mert egy kis görbe tükör senkinek sem árt, na meg persze ízlések és pofonok, mint ahogy láthatjuk. :)

Krenai 

Az eredeti után kissé csalódás volt, de attól még nagyon élveztem és igazán kiváncsi vagyok, hogy a többi ország hogyan is dolgozta fel. :D
A színészek szimpatikusak voltak, ami különösen fontos volt, nagyon örülök, hogy eltalálták őket. Különösen Elek Ferenc feltünésének örültem. Lengyel Tamásnál már kezd zavarni, hogy mostanában mindenben benne van (és mindenhol szembe is jön, anyumnak vettem egy angol nyelvkönyvet, és hát nem ő olvassa fel a cd-t? Már meg se lep. Mondjuk jó hangja van, de már kezdem a szememet forgatni, hogy már itt is itt van? :D), jó színész, szóval hajrá, de kezd kicsit sok lenni nekem.
Többiek is jól hozták a szerepüket, senkire sincs egy rossz szavam se. :D Van hiányérzetem spoiler, de összességében nagyon tetszett.

Nympha17 

Nagyon király magyar film volt. A magam részéről nem tudok hibát felmutatni benne.
Ütős párbeszédek, vicces beszólások, de a történet nagyon is komoly. A problémák abszolút aktuálisak voltak, biztos vagyok benne, hogy jó néhány embernek tükröt mutatott.

3 hozzászólás
sipiarpi 

Az olasz eredetit láttam hamarabb, így az az újdonság hatásával volt rám, míg ez csak szolgai másolat. Pár dologban tér el tőle, de ezek nem jelentősek. egynek jó.

zuna19 

Azt vallom, hogy magyar viszonylatba nem volt rossz ez a film.
Érdemes volt leülni és megnézni. A stáb megnyerő első benyomásra.
Abszolút csak ajánlani tudom.

Nagyon ütött ez a telefonos játék, ha lehet így nevezni. Nagyon sok titok került a színre. Drámaiságba bővelkedett, de humoros formában. Az, hogy passzolt e azt mindenki döntse el maga, mert valaki pont ezt szereti, valaki meg rühelli. Számomra a humor például passzolt az egészhez.
A végén sokkolt engem Alíz. De a bűnbánó sírása elárulta a fürdőbe, hogy nem egy szent. Kristófot sajnáltam a legjobban az egészben. Ő volt az egyedüli akit az elejétől a végéig szerettem.
Olyan tipikusan befejezetlen volt a vége. Hmmmm…..


Népszerű idézetek

Carmilla 

– Látod, ez az egy jó a válásban: anyósom is ment a levesbe!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján