Teljesen idegenek (2016) 59

Perfect Strangers · Perfetti sconosciuti
97' · olasz · dráma, kamaradráma

Hét régi jó barát összejön, hogy együtt vacsorázzanak. Az este folyamán úgy döntenek, hogy megosztják egymással az összes e-mailt, szöveges üzenetet, sms-t és telefonhívást, amit csak kaptak. A titkok, amelyekre így fény derül gyakran mókásak, de vannak köztük olyanok is, amelyek sokkolóan… [tovább]

olasz
magyar
olasz · magyar

Szereposztás

Giuseppe BattistonPeppe
Anna FogliettaCarlotta
Marco GialliniRocco
Edoardo LeoCosimo
Valerio MastandreaLele
Alba RohrwacherBianca
Kasia SmutniakEva
Hirdetés

Kedvencelte 14

Várólistára tette 101


Kiemelt értékelések

Mr_White 

Jó kis film, már azoknak, akik bírják, ha a szereplők egy zárt térben beszélgetnek végig. Volt elég kraft a sztoriban, hogy végig fent tudja tartani az érdeklődésemet, igaz, a végére már egy kicsit sok volt, hogy itt mindenkinek rejtegetnivalója van. Persze egy kicsit tanmese jellege van az egésznek, az egymás iránti bizalomról, hűségről, hazugságról. A végét szerintem jól oldották meg, azzal, hogy nem lett lehangoló, tragikus a zárlat még inkább megerősítik a nézőben, hogy ő is résztvevője a történetnek.

1 hozzászólás
walksdowonders 

Mindamellett, hogy többször is hangosan felkacagtam, azért a vége felé már igazán morcos is lettem. Sokan – túl sokan – a mai napig elítélik az azonos nemű párok kapcsolatát, holott a társadalmunk által „normálisnak” mondott házasságok mélyére kukkantva rájöhetnénk, hogy igencsak nem ez a megfelelő szó rá.
Nem ajánlom a filmet esküvő előtt állóknak, de mondjuk nekem még a kapcsolatteremtéstől is elvette a kedvem. :D
Viszont azoknak, akik már nyakig házasságban/párkapcsolatban csücsülnek, talán felnyitja a szemét. Nekik kötelező darab.

crissy 

Hát ez… Ez kemény. Talán kicsit túl sok titok, ami valószínűtlenné(?) teszi a sztorit, de a lényeg ütött. Nagyon. A vége még jobban. Kiváncsi vagyok, ez úgy amúgy mennyire reális a hasonló korúak körében, mert nekem ez így sok. És ha tényleg ilyen a felnőtt kor, akkor köszönöm szépen, én megelégszem inkább a mostani korommal.

Rebarbara 

Szerintem ez egy zseniális film. Ezt a filmet mindenképp meg kell nézni. Nekem nagyon tetszett. Érdemes elgondolkozni ezen a témán!

Kaposi_Ildikó

Hohó, hát elérkeztünk ide is, arról készül film, mit rejtegetünk a mobilunkon. Igazi kamaradarab, egy lakásban játszódó dráma, pergő olasz nyelvvel fűszerezve. Jó kis helyzetek, tipikus tragikomédia. Van, aki sír rajta, van, aki nevet. Korosztályos, és korszakos film egyszerre, egy tökéletes pillanatfelvétel!

doriilány

Zseniális film volt. Voltak elvárásaim vele szemben, de így is könnyedén hozta a szintet. Jó volt a plot, voltak csavarok, és utána kellően elgondolkodtatott – a kemény témát pedig úgy tolta az arcunkba, hogy közben végig nevettünk, és a végén sem feltétlenül volt világvége hangulat.

meowmimi

Igazság szerint nem tudtam, hogy mire számítsak a filmtől, egy nevetős vígjátékra, vagy inkább több drámára… Végül, azt hiszem, mindkettőből jutott elég. Élvezet volt nézni, szinte végig találgattunk, hogy „na ő, nagyon gyanús, neki biztosan van valami titkolnivalója”! A befejezés is nagyon tetszett, szerintem ettől lett igazán erős hatása. Ja, és majdnem elfelejtettem, de számomra külön öröm volt a szereplők eredeti, olasz beszédhangját és hangsúlyozását hallani. :D

rodicaindia 

Egyszerű, ötletes, elgondolkodtató, sírva -nevetős.

Tamás

Izgalmas tippelgetni, hogy vajon kinek milyen sötét titka derül ki a vacsi alatt, és a lezárás nagyon-nagyon tetszett. Sokat elmond az emberi természetről :D

Little_Monster 

A film nagyon tetszett, bár az elején hozzá kellett szoknom a pörgős párbeszédekhez. Később persze az asztalnál ülve szépen bomlott ki a történet, aminek mindenki számára megvolt a tanulsága. Kicsit tanmese jellegű, néha talán szájbarágós történet, ami szórakoztató tud lenni azoknak, akik nem az akciófilmek izgalmait várják tőle. Tetszett a megközelítés és az alapötlet, spoiler. Van valóságalapja, de azért mégis valahol nagyon kellemetlen, hogy ha életünk párjának telefonja a kezükbe kerül, ott biztos lesz minimum egy titok spoiler.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján