Teljesen idegenek (2016) 15

Perfect Strangers · Perfetti sconosciuti
97' · olasz · dráma, kamaradráma

Hét régi jó barát összejön, hogy együtt vacsorázzanak. Az este folyamán úgy döntenek, hogy megosztják egymással az összes e-mailt, szöveges üzenetet, sms-t és telefonhívást, amit csak kaptak. A titkok, amelyekre így fény derül gyakran mókásak, de vannak köztük olyanok is, amelyek sokkolóan… [tovább]

olasz
magyar
olasz · magyar

Szereposztás

Giuseppe BattistonPeppe
Anna FogliettaCarlotta
Marco GialliniRocco
Edoardo LeoCosimo
Valerio MastandreaLele
Alba RohrwacherBianca
Kasia SmutniakEva
Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

Mr_White 

Jó kis film, már azoknak, akik bírják, ha a szereplők egy zárt térben beszélgetnek végig. Volt elég kraft a sztoriban, hogy végig fent tudja tartani az érdeklődésemet, igaz, a végére már egy kicsit sok volt, hogy itt mindenkinek rejtegetnivalója van. Persze egy kicsit tanmese jellege van az egésznek, az egymás iránti bizalomról, hűségről, hazugságról. A végét szerintem jól oldották meg, azzal, hogy nem lett lehangoló, tragikus a zárlat még inkább megerősítik a nézőben, hogy ő is résztvevője a történetnek.

Rebarbara 

Szerintem ez egy zseniális film. Ezt a filmet mindenképp meg kell nézni. Nekem nagyon tetszett. Érdemes elgondolkozni ezen a témán!

Kaposi_Ildikó

Hohó, hát elérkeztünk ide is, arról készül film, mit rejtegetünk a mobilunkon. Igazi kamaradarab, egy lakásban játszódó dráma, pergő olasz nyelvvel fűszerezve. Jó kis helyzetek, tipikus tragikomédia. Van, aki sír rajta, van, aki nevet. Korosztályos, és korszakos film egyszerre, egy tökéletes pillanatfelvétel!

Little_Monster 

A film nagyon tetszett, bár az elején hozzá kellett szoknom a pörgős párbeszédekhez. Később persze az asztalnál ülve szépen bomlott ki a történet, aminek mindenki számára megvolt a tanulsága. Kicsit tanmese jellegű, néha talán szájbarágós történet, ami szórakoztató tud lenni azoknak, akik nem az akciófilmek izgalmait várják tőle. Tetszett a megközelítés és az alapötlet, spoiler. Van valóságalapja, de azért mégis valahol nagyon kellemetlen, hogy ha életünk párjának telefonja a kezükbe kerül, ott biztos lesz minimum egy titok spoiler.

rodicaindia

Egyszerű, ötletes, elgondolkodtató, sírva -nevetős.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján