NOS4A2 (2019–) 29

Victoria McQueen sok mindent képes megtalálni: elhányt karkötőt, eltűnt fényképet, megválaszolhatatlan kérdésekre adandó válaszokat. Amikor ugyanis kedvenc biciklijével átteker egy különleges, rozoga hídon, pillanatokon belül ott terem a céljánál, legyen az akár Massachusetts-ben, akár az ország… [tovább]

Képek 8

Szereposztás

Ashleigh CummingsVic McQueen
Zachary QuintoCharlie Manx
Andresito Germosen De La CruzParty Goer
Ebon Moss-BachrachChris McQueen
Darby CampHaley Smith
Rarmian NewtonDrew
Dalton HarrodCraig
Asher Miles FallicaDaniel Moore
Amelia Ludwick
Ólafur Darri ÓlafssonBing Partridge

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 90


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

1. évad:
Az alapötlet nem rossz, de már most túl lett nyújtva, miközben alapvető kérdésekre sem kaptunk igazán válaszokat. A karakterek többsége idegesítő, vagy szimplán buta döntéseket hoz, ezáltal pedig az egészet nagyon távol érzem magamtól. Tipikusan az a történet, melyben a rossz szülői nevelésben részesült tinikkel megpróbálják elhitetni, hogy ők bizony különlegesek… Lehet, hogy talán sok is neki az a 6 csillag, mert egyedüli pozitívumának a vérengző, creepy gyerekes jeleneteket és a Manx-Wraith kapcsolatot tudnám felhozni, ami üdítően eredetinek hat, csak kár, hogy ilyen pocsékul lett eddig kijátszva.

eNNBeus 

Első rész (fele)után szkipp, nem az én világom.

Blissenobiarella 

Elég sok a különbség a könyvhöz képest, de nem ront az élményen, sőt, csak javít. Ezzel nem azt mondom, hogy jobb, mint a könyv, hanem hogy más, és filmes platformon talán szerencsésebb a szereplőket vonzóbbá tenni, vagy az egyes karakterek szerepét megnövelni, stb.
Nagyon élveztem, és teljesen elégedett vagyok az adaptációval, alig várom a második évadot.

Kiskakukk 

4 és fél részen átkínlódtam magam, tovább nem ment. Sajnos rémesen unalmas és idegesítő.

2 hozzászólás
Marcsi0603 

Annyi csillagot adok, ahány részt megnéztem, tovább már nem kötött le. Egyszerűen alig történik valami, húzzák, mint a rétest, így unatkoztam. Az egyetlen értékelhető szereplő Zachary Quinto, a többiek iszonyatosan idegesítőek, így részemről ez most ennyi.

Corvus_CoRex 

Nah, gőzöm sincs, miért olvastam el lassan 2 éve, de akkor még ugye nem volt szó (én legalábbis nem hallottam) róla, hogy lesz belőle film/sorozat. Még írtam is a könyvnél, hogy lehet filmben jobban tetszett volna. Úgyhogy megörültem, mikor megláttam, hogy nem is film, hanem sorozat lesz belőle. Annak meg pláne, hogy nem sokkal utána már adta is az AMC.

Ma néztük meg az első évad utolsó 2 részét és…

:s
Hááát… már az 5. rész körül sejtettem, hogy lesz min. 2. évad is majd, de most így, hogy vége az elsőnek, tök kiábrándulás. :s
Mármint, lement a könyv fele és egy rakás dolgot kihagytak belőle. Meg vannak, amikre nem is emlékszek. Pl. hogy Maggie meg Lou… afroamerikai lett volna. O_o Nem vagyok rasszista, csak fura volt, főleg az utóbbi. Bár most már komolyan nem tudom, de nekem úgy rémlik, hogy Lou egy magas, testes, fehér bőrű, vöröses barnás hajú és szakállú hapi volt és hogy ő lesz Vic gyerekének az apja. Nem is tudom, Craig volt egyáltalán a könyvben? Ő nem rémlik. Na meg az erőszakos részek, itt tökre kimaradtak. A benzinkutas jelenetre is pl. nagyon kíváncsi voltam, hogy csinálták meg, erre… sehogy. :s

Nem tudom, ha nem olvasom a könyvet, tetszett volna-e, de így… kissé csalódás volt. :s
És ezért most tök kaksi, mert tudom, mi lesz a vége, (már amennyire emlékszem) szal ahh… =_="

Timi98 

Az első rész kíváncsivá tett, így folytattam a sorozatot. Joe Hilltől még nem olvastam, adaptációt pedig főleg nem láttam még, de azt hiszem nem esik messze az alma a fájától. :D Bár azért egy csepp stílusbeli különbség fellelhető közte és a Mester között, tetszett ez a sorozat. A karakterek nagyon izgalmasak. Vic abszolút az a tipikus főszereplő, akit a néző megkedvel. Együttérez vele az ember az őt ért sérelmek miatt. Másik kedvenc a Rolls-Royce Wraith-es Charles Manx. Nagyon megkedveltem, annak ellenére, hogy ő lenne a főgonosz. Érdekes karakter, mindenképp érdemes többet megtudni róla, remélhetőleg a többi évadban többet kapunk belőle. Az évad vége nagyon izgalmas lett, főleg a zárórész.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján