A sátán macskája (Macskafogó 2.) (2007) 186

Grabowskyt újra akcióba szólítják. A dzsungel mélyén élő macskapopuláció ugyanis továbbra sem hagyott fel az egerek üldözésével. Vadászat közben elkapják a Stanley nevű újságíró egeret, akinek persze eljár a szája. A lényeg, hogy a cicók és a sajtzabálók ismét egymásnak esnek. A küzdelemből… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Sinkó LászlóGrabowsky (hang)
Rudolf PéterStanley (hang)
Dörner GyörgyTorzonborz (hang)
Reviczky GáborMoloch
Balázs PéterGiovanni Gatto (hang)
Usztics MátyásMióka (hang)
Hegyi BarbaraCindy nővér
Benedek MiklósFritz Teufel (hang)
Béres IlonaPissy (hang)
Kern AndrásBuddy (hang)

További szereplők

Kedvencelte 24

Várólistára tette 47


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin 

Oké, vitathatatlanul őrült logikai bakik vannak benne, és közelébe sem ér az első résznek, de azért én mindig jót mosolygok rajta, ha elkapom a tévében. Jópofa poénok bőven akadnak, az új karakterek is szerethetőek, a régieknek is jut elég tér.

Törpillaa 

Nagyon jó folytatása az első résznek. :-D Már bánom, hogy nem néztem meg előbb. :-D Ez is az egyik legjobb, legviccesebb magyar mesefilm. :-D Most láttam először ezt is, és nagyon tetszett. :-D

Kemiviki 

Nem tudom miért húzzák le ennyire ezt a részt, pedig ez sem lett rossz. Jó, jó talán nem ér az első rész nyomába,de közel van hozzá nagyon. :) Legalábbis számomra.
Jó oké, elismerem, vannak benne logikátlanságok, és erőltetett poénok :)
Jók lettek az új karakterek. Nekem Moloch meg Mióka lett a nagy kedvenc <3 :) Mondjuk Miókával rokonság erőteljesen megvan xD
A dalok is jók lettek.
Kedvenc részem : https://www.youtube.com/watch… :D

krlany 

Ezt kérem szépen nem lett volna szabad megcsinálni! Nyomába sem ér az első résznek. Ebben nincs semmi eredetiség, nincs semmi ötlet, ez amolyan még egy bőrt nyúzzunk le az előzőről… Túl sokáig vártak a második rész megalkotásával. De jobb lett volna, ha fel sem merül a második rész gondolata.

Lahara

A két csillagot csak azért kapja, mert magyar animációs film. Mert ugye nincs olyan (már), hogy magyar rajzfilmipar.

Zohanna

Miért??? Annyira gagyi. Van benne néhány erőltetett poén arról, hogy mennyire kicsi költségvetésű a film es ezért olyan béna, amúgy meg se füle, se farka a történetnek.

Blissenobiarella 

Azért mentünk el moziba megnézni, mert ismerős volt a vágó, hát meg kellett nézni, ez akkor nagy cucc volt, meg hírverés volt körülötte rendesen. Mégiscsak a nemzet kedvence a Macskafogó, mindenki tud belőle legalább egy aranyköpést idézni. (az én kedvencem, amit szinte nap mint nap elsütök otthon kismacskámnak, őcirmossága Szotyi hercegkisasszonynak, mikor épp két nyekergés között kétségbeesetten néz rám a viszkász fölött, majd lábát rázva eloldalog én pedig nagy lendülettel csapom be az ajtót a naccsád mögött: "Lakjál jól a barátoddal!")
Sajnos ezt a filmet egyrészt nagyon nagy hiba volt elkészíteni, pluszban nagyon nagyon hiba volt ilyen silány módon elkészíteni. Azt hiszem, elsősorban az írókra haragudhatunk, mert a sztori és a poénok azok, amik nem sikerültek elég jól. Köszönőviszonyban sincsenek minőségileg a régi Macskafogóval, aminek titka éppen az időtállóság. Ma ugyanúgy röhögök Safraneken, húsz év múlva Korda Gyuri bácsi pókeres hülyeségein nem hiszem, hogy fogok. (de ez csak egy példa). Túl sok aktualitáson alapuló poént tettek bele.
Nem hiszem, hogy bárki (a készítőket is beleértve) kellemesen gondol vissza erre a műre.

2 hozzászólás
Mariann_Czenema

Moloch és hangja, Reviczky Gábor viszik el a filmet, Stanleyvel együtt.
(Vagy az első jobb, vagy azt többször láttam, pedig ezt is vagy ötödszörre néztem meg.)


Népszerű idézetek

Fancs_118

– Te is észrevetted, hogy ez igazából egy bivaly volt csak sokszor?
– Mit vártál? Ez egy kis költségvetésű produkció.

csancs 

*Esküvő után*
Lusta Dick felesége: Leegyetek nagyon booldogok! Jaaj, de széépek vagytok!
Lusta Dick: Majd meglátjátok, milyen… jó… lesz…

Fancs_118

Az emlékirataimat írom, csak a gond, hogy nem emlékszem semmire.

Csodaautista

– Nahát! Ez agyrém.
– Nem agy, de rém. Ha találkozol vele, betojsz.


Hasonló filmek címkék alapján