Csizmás, a kandúr (Csizmás, a kandúr) (2011) 240

Puss in Boots
90' · amerikai · animációs, vígjáték, fantasy 0

1 díj · 2 jelölés

Kandúr San Ricardo falu árvaházában nevelkedik, itt barátkozik össze Tojás Tóbiással. Arról álmodnak, hogy megszöknek, ám nem sikerül a terv, és emiatt összekülönböznek. Egy napon Kandúr megment a dühöngő bika elől egy fehércselédet. A falu népe hősként ünnepli, ekkor kapja kackiás kalapját és a… [tovább]

magyar

Képek 30

Szereposztás

Antonio BanderasCsizmás Kandúr (hang)
Salma HayekCicus (hang)
Walt Dohrnnarrátor
Zach GalifianakisHumpty Dumpty (hang)
Billy Bob ThorntonJack (hang)
Amy SedarisJill (hang)
Zeus MendozaRancher (hang)
Constance MarieImelda (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 23

Várólistára tette 53


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Már nem először látom ezt a mesét. Vicces is volt, bár a sztori kicsit gyenge, de a Csizmást imádom, és Cicus is annyira cuki. :-D A zenék jók, a cica táncot nagyon bírtam. De tojást utáltam, olyan ellenszenves pfff. :-D

Szeszj

Az egyik legjobb mese, nagyon imádtam, főleg hogy a Shrekben az egyik kedvenc karakterem a kandúr volt! :D Mondjuk én Tojást annyira nem bírtam, de egy jó kis bemutatás hogy hogyan lett kandúr csizmás! :D Értékelés: Történet:5/5* Szerintem érdekes volt ez a paszulyos dolog! Szereplők:5/5* Cicust nagyon bírtam, meg Jack és Jillt is! Zene:5/5* a kocsmás zene nagyon jó volt, meg az egész dolog! :D Vége:5/5* Nekem nagyon tetszett! Aranyos lett! Összegzés:10/10* Jó kis mese, jó kicsit én is többet vártam ettől, de azért nekem bejött! :D

Valcsa

Nem először láttam, de ez még sokadik nézésre is cuki. :)) (főleg a kicsikori Csizmás… :D meg az „óóóóó”-gató macskusz, aki random feltűnik xD https://www.youtube.com/watch…)
spoiler

szymba23 

Imádom a Shrek meséket, és külön agy kedvenc Kandúr… ezért nagyon izgatottan kezdtem el nézni az ő kis sztoriját. Nagyon örülök, nagyon lekötötte a figyelmemet, és örülök, hogy megismerhettük az ő gyermekkorát. Kicsit szomorúan indult, de a végére ez is mulatságos lett.

viky0222

Csizmás Kandúrtól sokkal jobbat vártam. A Shrekben nagyon bírtam, naívan azt hittem, a saját filmje is jó lesz. De unalmas volt. Alig történt valami, különösebb rákoncentrálás nélkül simán követhető az egész. Persze értem én, hogy a célközönség a gyerekek, de azért ennél jobban össze lehetett volna hozni.
Kandúrral egyébként nem volt bajom, de úgy vagyok vele, jobb volt ő mellékszereplőként. Cicust viszont bírtam, bírom, mikor a csaj is igazán badass, legyen az ember, vagy állat. :D
Tojás Tóbiást viszont nehéz volt elviselni, a személyisége, meg minden… csak nem. :D spoiler
Annyira már nem sajnálom, hogy eddig húztam a megnézését, bár a negyedik Shrekhez képest azért szuper film volt. xd

Sister

Hát, ez elég gyenge eresztés lett. Kandúr, mint szereplő egy baromi nagy karakter, de inkább a Shrek filmekben. Ebben a spinoffban nem találtam túl sok érdekességet, többször is kissé unottan néztem. A varázsbabos résztől vált izgalmassá, illetve tetszett még az is, hogy megtudhattam, miért lett belőle Csizmás Kandúr. :)
Tojás meg az utóbbi idők legundibb karaktere – külsőre és belsőre is. spoiler
Egyszernézős, egy szabad, semmittevős délutánra való filmecske.

Kemiviki 

Film megtekintése előtt: Szeretnék egy cicát.
Film megtekintése után: Akarok egy cicáááát!!! :D
A zenék nagyon jók lettek, a grafika szép volt. Voltak jó jelenetek, de az igazat megvallva sokkal jobbra számítottam. Nem mondom, hogy rossz lett, de a Shrek történetekben sokkal nagyobbat alakított Kandúr. Sőt még a rövidfilmjében is.

Krenai 

Egy ilyen jó főszereplővel, mint Kandúr többet vártam. :( Nem volt rossz, csak… nem is annyira jó, na. És ha nem lett volna Tojás, akkor több csillagot kapna… de már attól kikészültem, hogy ő egy tojás!
Maga a helyszín, háttértörténet jó, csak… valami hiányzik, nagyon erősen. Humor se volt benne sok, de legalább az a kevés jó volt.

9 hozzászólás
Hippoforaccus 

Egy másik film mellékszereplője kap egy saját filmet. Ez általában nem arat nagy sikert, mert bőrlehúzásnak hat. Ahogy ez a film is. Nem túl érdekes történet, éppen hogy vicces, de azért még a jó felé hajlik a közepessel szemben. Párszor nézhető, de felejthető.

Elephant

Ahhoz képest, hogy mennyire szerettem ezt a kis macskát a Shrek-ben, és ahhoz képest, hogy az mennyire jó volt, csaódás nekem ez az alkotás. Próbáltam szeretni, de nem sikerült.


Népszerű idézetek

Baly 

Nekem a párbajból a pár kell nem a… baj.

pizza42

A Babklub első szabálya, nem beszélsz a Babklubról. A Babklub második szabálya, hogy nem beszélsz a Babklubról.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján