Lunaria – Kaland a holdon (2020) 26

Édesanyja emléke hatására a találékony Fej-fei rakétát épít, hogy eljusson a holdra, és bebizonyítsa egy legendás holdistennő létezését.

magyar

Szereposztás

Phillipa SooChang’e
Ken JeongGobi
Sandra OhMrs. Zhong
Cathy LangFei Fei (hang)
Glen KeaneŰrkutya (hang)
John Choapa (hang)

Kedvencelte 2

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Aranyos kis mese. A családról, a szeretetről, a szerelemről… Arról hogy higgy és remélj, de tudd mikor kell leállni az álomvilággal és észre venned élni kell a jelenben.

Vagy valami ilyesmi…

De a lényeg hogy egy kis cuki mese és még a dalok is elég jók. Bár én magyarosítva hallgattam, szóval az eredetikről nem nem tudok nyilatkozni, de a magyar verzió egész jó. :))

5 hozzászólás
K_A_Hikari

Nem tudom megszokni az ilyen látványt. Már nem rajzfilm, de még nem élőszereplős. Fura nekem o.o
Ettől eltekintve egy aranyos mese szeretetről, családról, továbblépésről. Olykor annyira színes, hogy zavart, a dalok viszont egész jók.

Kino

Az animáció igazán szép, tekintve, hogy nem egy Disney vagy Pixar produkcióról van szó, a dalok is szépek, bár sok eléggé egy kaptafára van, még így is jobban megmaradtak, mint egy Frozen 2 dalai. A sztori viszont a legalapabb sémát követi a szokásos tanulságokkal és nem is igyekszik ezeket különösebben csomagolni, annyira leegyszerűsített a cselekmény és az üzenet (illetve annyira harsányan alkalmaz színeket és formákat). hogy azt a benyomást kelti ezt legfeljebb 10 éven aluliaknak szánták, ami meglepő, tekintve mennyire fókuszba veszi a gyászt és a magányt. Igazából az erősségek valamennyire ellensúlyozzák a gyengeségeit, így átlagosnak mondanám.

piciszusz 

Én nagyon szeretem a meséket, de ez egyszerűen vagy rosszkor talált be vagy nem is tudom, de egyáltalán nem tudott lekötni.


Hasonló filmek címkék alapján