LOL (2012) 208

A tizenhét éves Lolát, az életrevaló kamaszlányt a környezetében mindenki csak Lolnak becézi. A szülei elváltak, ő pedig az anyjával, Anne-nel él. Lol sajátos módon alkalmazkodott a helyzethez, gyakran kijátssza a szüleit egymás ellen. A felnőttkor küszöbén járó lány most próbálgatja szárnyait a… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Miley CyrusLola
Ashley GreeneAshley
Demi MooreAnne
Douglas BoothKyle
Jean-Luc BilodeauJeremy
George FinnChad
Lina EscoJanice
Adam G. SevaniWen
Ashley HinshawEmily
Jay HernandezJames

Kedvencelte 41

Várólistára tette 83


Kiemelt értékelések

agi89

Mikor egy kifejezetten nem jó filmet már sokadjára nézel meg, mert
1. Szerelembe esel a zenéjével.
2. Belehabarodsz az egyik szereplőbe. Mind „látványilag” és mind a karakterbe. :D
3. Csak mert szórakoztat.

2 hozzászólás
DoreenShitQ

Voltak benne egész jó dolgok, de ha jellemeznem kellene azt mondanám kínos. Látom az alapkoncepciót, miszerint lots of love, és mindekinek végigmentünk a szerelmi életén, meg a szülő-gyerek kapcsolatok, de akkor is csak eh :/. Douglas Booth jelenléte se tudott sokat dobni a filmen.

Dombi_Petra 

Egyszerűen imádom ezt a filmet. Megunhatatlan, pedig már rengetegszer látta. Szeretem a szereplőket, a karaktereket, a film felépítését, mindent.

krlany 

Első nekifutásra elég meredek dolgok vannak benne, de amúgy a tini dolgok nagyjából klappolnak, pont ilyen lányos/emós srácok a menők manapság… de a szülők nem füveznek otthon, míg a kölkök a szobájukban vannak.
Az viszont marha hiteles, hogy a két generáció mennyire nem érti egymást.
Úgy nagyjából azt gondolom erről a filmről, hogy míg a tinik mondjuk rajonganak érte, addig a náluk idősebbek kb. sikítófrászt kapnak tőle.:)
Ami viszont sosem fog változni az életben, hogy egy srác gitárral a kezében mindig menő volt és mindig az is lesz. Ennyi!:D

nekedcsakRia

Ria: Tegnap végre megnéztem, de egy ideje már szemezgettem vele. Vonzott a plakát és a sztori is. Nekem tetszett a film, és nem is nagyon értem a sok negatív véleményt. Könnyen fogyasztható, rózsaszín, vicces, kamaszos filmet vártam és azt is kaptam. Tetszett a casting, a színészek jól hozták a figuráikat. A zenék is szuperklasszak voltak. Nem egy világmegváltó története van, de nekem nagyságrendekkel jobban tetszett, mint a francia verzió.

Frankie: –

Rebarbara

Igaz, hogy már kinôttem ezeket a filmeket, de ez nekem tetszett. Guilty pleasure :P

Lilla99 

Hallottam sok rossz és jó kritikát is a filmről, így nem tudtam pontosan mit is várjak tőle. Azt kell mondanom, hogy a hibái ellenére nekem tetszett. Persze láttam már jobb filmet ebben a témában, de azért ez sem volt annyira rossz. Ami egy kicsit zavart, az az hogy ez alatt a 1,5 óra alatt nem volt egy fő történet, egy fő dolog ami történt. Tehát gondolok itt arra, hogy a film leírásában benne van, hogy Lola anyja megtalálja a naplóját spoiler. Kyle és Lola kapcsolata viszont nagyon szimpatikus volt nekem, spoiler. Emelett pedig a zenék is hihetetlenül tetszettek. Imádtam amikor felcsendült a Somewhere only we know. Szerintem az anya-lánya kapcsolat is jól működött. Ez esetben duplán, hiszen benne volt a nagymama is, aki sehol nem látszott nagymamának, de nagyon jó pluszt vitt a filmbe. Összességében szerintem nem rossz film, és későbbiekben is biztosan megnézem még, ha valami könnyed kis kikapcsolódásra vágyok.

Alicia

Ha jól emlékszem, ez borzasztó volt.

woolfe

Fogalmam sincs, miről szólt ez a film. De háttérzajnak elment.


Népszerű idézetek

H_Anita

Matek tanár: – Ugye tudod mi a vektor:
Wren: – Aha. Olyan mint a traktor.

Papp_Fanna8 

Lola: Annyira jó úgy szeretni valakit, hogy az már fáj.

Papp_Fanna8 

A legrosszabb, amit egy szülő tehet a gyerekével az, ha kilesi a titkait.

Papp_Fanna8 

Egy tanár mindig legyen felkészült.

Papp_Fanna8 

Senki nem érdemli meg, hogy sírj miatta.

Papp_Fanna8 

Egy okos lánynak nem kell hazudoznia, hogy elérje amit akar.

marta_melyi

Azt hiszem, ha valamit megtanultam ebben az évben, az az, hogy az lehetsz, aki szeretnél. De amikor jön a szerelem – úgy értem, az igazi szerelem – a legjobb dolog az, ha magadat adod!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján