LOL – Zűrös kamaszok (2008) 27

LOL (Laughing Out Loud)
103' · francia · vígjáték 12

Lola egy életrevaló kamaszlány, aki éli a fiatalok bohém, kacifántos, zűrzavaros, sokszor nehézségekkel teli életét. A lány az édesanyjával, Anne-nel él, mert a szülei elváltak, ezért néha ki is játssza őket egymás ellen. Lol és barátai most ismerkednek az ellenkező nemmel, szerelmek,… [tovább]

Szereposztás

Sophie MarceauAnne
Christa ThéretLola
Jérémy KaponeMaël
Marion ChabassolCharlotte
Lou LesageStéphane
Émile BertheratPaul-Henri
Félix MoatiArthur
Pierre NineyJulien
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

nekedcsakRia

Ria: Sophie Marceau és a francia táj miatt kapott 3 csillagot. Amúgy nálam az amerikai verzió mellett a fasorban sincs… A zenék vacakok, a film folyása pedig lassú és vontatott. Az összes fiú szereplő totál ugyanúgy néz ki szerintem, és a lányok sem valami szépek. Nem találtam viccesnek vagy különösebben szórakoztatónak/szerethetőnek. Megnéztem, mert érdekelt az eredeti verzió, de polcra kerülni nem fog, az tuti.

Frankie: –

krlany 

Sajnálatos módon, az amerikait láttam előbb… amolyan forma forma, de azért bizonyos részei amelyek a másikban ufó módon hatottak, azok itt belesimulnak… viszont az amcsinak jobb a zenéje… no de a csávók… mindkét filmben nagyon-nagyon lányosak… hol vannak a jóképű tinisztárok? … a hangszertörés meg filmesdivat lett? egymás után 3 filmben is… két gitár meg egy zongora bánta… kár értük!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján