Kedvencelte 10

Várólistára tette 110


Kiemelt értékelések

Chriss 

Aranyos kis karácsonyi film, nagyon jó hangulattal, látvánnyal. Én azonnal megszerettem :)

Nihilchan 

Modern és szórakoztató elgondolása a karácsonynak. Mikulásnak jót tettek a 2010-es évek, igazán menő és belevaló Télapóvá vált. Kurt Russell meglepően jól alakította ezt a figurát. Maga a cselekmény elég tipikus, mégis kedves és szerethető, nagyokat mosolyogtam a film nézése közben. Van benne pár egészen zseniális jelenet, egyedül a manók lettek túl meseszerűek. Kifejezetten klassz karácsonyi film volt, simán újranézős.

Popovicsp87 

Sablonos karácsonyi filmnek indul.Van itt két testvér, akik édesapjuk halála után elhidegülnek egymástól.
A kislány ki akarja lesni a Mikulást, és ebből hatalmas kaland kerekedik.
Kurt Russell Mikulása szenzációs. Ahogy beszél az emberekkel, ők meg néznek rá, mint egy őrültre. xD
spoiler
Egyedül a CGI lóg ki kicsit, de a manók nagyon aranyosak lettek.
És Mrs. Claus tudja, hogy rossz voltál. :D

2 hozzászólás
viky0222 

Nem gondoltam volna, hogy ennyire élvezni fogom. Elég sok szempontból tipikus karácsonyi film, a testvérpár, akik az elején állandóan marják egymást majd mégis jól kijönnek egymással a végén. A Télapó, akit meg akarnak lesni. A manók. De mégis más. Például a Télapó. Imádtam, amilyen személyiséget kreáltak neki, a spoiler A maga módján izgalmas karácsonyi történet spoiler A színészek jók voltak, a hangulat megvolt, jót lehet szórakozni rajta így november-december környékén. De csak ekkor. :D Biztos felkerül a karácsonyi többszörnézős filmek listájára.

Victorious

Na az egy igazán aranyos és szórakoztató film lett. Még több ilyet! :D

Sister 

Hát én ezt a filmet nagyon bírtam! Humoros, eredeti, izgalmas és fantáziadús – már csak ha a manókra gondolok. Kurt Russelnek kimondottan jól állt a Mikulás-szerep, és hogy a végén kiderült, ki volt Mikulásné… Ez azért nagy fricska az alkotók részéről. :)

Avilda 

Ez nekem nagyon szürreális volt :D Azért Mrs. Clausért jár a pont.

iamwiki 

Hát ez nagyon jó volt. Megérte megnézni. Vicces,aranyos, szívmelengető. Sokat nevettem rajta a végén meghatódtam, annyira aranyos volt. Ez a film is fel kerül a listámra.

Fummie

Trailer alapján egy nagy hülyeségre számítottam, és hát az is, de a jó értelemben. Abszolút nem egy sablonos karácsonyi film. Nem a szokásos Mikulással (aki egyébként iszonyú jó, imádtam, az egész filmet elviszi a hátán).

Keikorca

Nagyon kellemes csalódás volt. Igazán szépen dolgoztak az alkotók a tipikus klisékkel, szinte mindet tudtak egy kicsit tovább bolondítani, amitől élvezhető és szórakoztató lett a film. Végre egy olyan Mikulás, akinek nem negédes-nagyapós humora van! spoiler No, meg sármos! Nem csoda, hogy Mikulásné is képbe kerül a végén…


Népszerű idézetek

Popovicsp87 

Teddy: Can't you just wave your hand, and like, Jedi mindtrick the cops?
Santa Claus: I'm Santa Claus, Teddy, not Yoda.


Folytatása

Összehasonlítás

Karácsonyi krónikák


Hasonló filmek címkék alapján