Justin, a hős lovag (2013) 26

Justin and the Knights of Valour
90' · spanyol · animációs, kaland, fantasy, családi 6

Valahol egy messzi-messzi királyságban a bürokraták hozzák a törvényeket, a szabályok uralkodnak mindenen és már a lovagoknak is rég nyoma veszett. Az ifjú legénynek, Justinnak azonban minden vágya, hogy belőle is olyan hős lovag váljon, mint egykoron nagyapja volt. Apja, Reginald, a királynő… [tovább]

magyar

Szereposztás

Julie Waltersnagymama
Freddie HighmoreJustin (hang)
Antonio BanderasSir Clorex (hang)
Michael CulkinSebastian (hang)
Tamsin EgertonLara (hang)
Rupert EverettSota
Mark StrongHeraclio
Saoirse RonanTalia
Charles DanceLegantir
Hirdetés

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

Chriss 

Aranyos animációs film. Olyan teljesen sablonos, de egynek elmegy, és szórakoztató :)

Hippoforaccus 

Egyszer nézhető, kicsit nyálas kaland-mese. Nem igazán maradandó alkotás. A „sárkány” és a nyomi varázsló majdnem kedvelhető karakterek, de nem sikerült elcsípni a lényegüket.

marta_melyi

Jajj de szeretem én ezt a filmet. Szerintem ez az egyik legaranyosabb, legesetlenebb és legszívmelengetőbb mese, amit a mai napig is bármikor meg tudok nézni.

Bogas 

Ez nagyon kedves volt – mármint 200% kedvesség és szívmelengetés, úgy értem, hogy nagyon. Mindenféle lovagos történettel meg lehet engem venni kilóra, de nem csupán ezért tetszett. Különösen élveztem például, hogy milyen gazdagon kidolgozott mellékszereplőket kaptunk mindössze másfél órával. Mindenkihez tudtam viszonyulni, mindenkinek volt története és motivációja. És még vicces is volt. (Csak azt sajnálom, hogy a dvd-n nincs spanyol hangsáv.)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján