John Rambo (Rambo 4.) (2008) 85

John Rambo, a vietnámi veterán húsz évvel az utolsó kalandjai után Thaiföld északi részén, a burmai határhoz közel telepedik le. Visszavonultan él, halászik és kígyóméreggel kereskedik. Sarah, egy humanitárius szervezet munkatársa megkéri, vezesse át őket az elaknásított határvidéken, hogy a… [tovább]

angol
angol

Képek 15

Szereposztás

Sylvester StalloneJohn J. Rambo
Julie BenzSarah
Paul SchulzeMichael
Tim KangEn-Joo
Graham McTavishLewis
Matthew MarsdenSulis
Reynaldo GallegosDiaz
Jake La BotzReese
Maung Maung KhinTint
Ken HowardArthur Marsh

Kedvencelte 5

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

Corvus_CoRex 

Uhh, én nem vagyok oda az ilyen típusú filmekért, úgyhogy kíváncsiságból és kihívás miatt néztem végig őket, de nem is ezzel volt bajom… gyűlölöm a szektásokat, újkeresztényeket, hittérítőket. A JW szekta miatt is, de emiatt is, amit itt műveltek. Beleártják magukat mindenbe, meg mindig olyan rohadt okosok, aztán sorra hullik körülöttük mindenki. Rohadék egy társaság… Itt is, azt a nőt annyira rühelltem egész idő alatt, hogy el se tudom mondani. De a barátját is, csak az legalább mutatott a végén valamit. Ha nem is sokat. De ez a nő….
És a legfelháborítóbb így az 5. rész után, hogy ezzel a csajjal nem csináltak semmit, spoiler
Na, de Rambo vívódása is… jaj, meg mikor tök értelmesen elmondja Rambo, hogy mi a tosz van, nem változik úgyse semmi, aztán meg mit csinál? Röhejes… =_=
Fú, nagyon utálatos volt nekem ez a rész. Egyedül a kopasz, családos csókát bírtam, neki szurkoltam, az legalább normális volt. X,)

1 hozzászólás
Kiskakukk 

Stallone sajnos olyan sziklakemény, hogy nehéz komolyan venni. Soványka a történet, mint minden Rambo filmben, szóval sok meglepetés nem érheti azt, aki látta az eddigi részeket. DE! És ez egy hatalmas DE! Nagyon jó a képi világ és egészen kiváló akciójelenetek vannak benne, a film végi vérengzés pedig egy igazán figyelemreméltó munka, a kedvencem a filéző késes akció volt és a szabálytalanul legördülő embertest. (Aki látta, tudja, mire gondolok.)
Sokat robbantanak, sok vér elfolyik, csúnyák a halálnemek, Rambo pedig keményebb, mint valaha. Aki erre vevő, az ki ne hagyja.

2 hozzászólás
Negative_Singularity

Volt ebben minden, de leginkább dzsungel meg vér. A műfaj szerelmeseinek kiváló, nekem kicsit sok volt a szétlőtt emberek meg a többi jelenet egymáshoz viszonyított aránya, de egyébként nem volt rossz.


Folytatása

Összehasonlítás

Rambo


Hasonló filmek címkék alapján