Aranyszem (James Bond 007 17.) (1995) 61

GoldenEye
130' · amerikai, angol · akció, kaland, thriller 12

Lehet, hogy James Bondot eddig szinte csupa zöldfülűvel hozta össze a sors, ám mostani ellenfelét tényleg kemény fából faragták. Ez a mindenre elszánt bandita az orosz alvilággal is összeszűri a levet, csak hogy megkaparinthasson egy hétpecsétes titokként kezelt katonai helikoptert, majd… [tovább]

angol

Képek 9

Szereposztás

Pierce BrosnanJames Bond
Sean BeanAlec Trevelyan
Izabella ScorupcoNatalya Simonova
Famke JanssenXenia Onatopp
Joe Don BakerJack Wade
Judi DenchM
Desmond LlewelynQ
Samantha BondMiss Moneypenny
Robbie ColtraneValentin Dmitrovich Zukovsky
Tchéky KaryoDmitri Mishkin

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 17


Kiemelt értékelések

Emerson 

Rejtélyes okokból a (szuperhősös filmek mellett) a James Bond látványorgiák azok, amiket kötelező jelleggel moziban szoktam nézni. Így emlékszem, hogy ezt még tacskó koromban mekkora áhítattal lestem nagyvásznon. Jaj… Timothy Daltont nagyon bírtam Bondként, így Brosnan kicsit furának hatott elsőre. Néha úgy tűnt, mintha konkrétan el akarna aludni film közben. Bár voltak itt nagy robbantások, meg hihetetlen menekülések spoiler néha bizony én is kókadtam, mint Brosnan. Mai fejjel fájdalmasan hülye jelenetekkel volt tele a film, azon meg csak röhögtem, hogy az egész orosz gárda német, francia, lengyel és skót színészekből állt. Mert nyilván nincs egyetlen orosz színész sem…
Sajnos ez azon 90-es évekbeli filmek közé tartozik, amit nem lett volna szabad újranéznem.

7 hozzászólás
jancsibohi 

szeretem Pierce Brosnant (mert egyszerűen imádni való), de James Bond számomra nem volt túl szórakoztató.

LoneWolf

Számomra Pierce Brosnan neve egyet jelent a James Bond filmekkel és az Aranyszem mindmáig a széria egyik, ha nem a legerősebb darabja, mivel azóta sem készült jobb, illetve emlékezetesebb epizód a brit titkosügynök történetében… legalábbis szerintem.

Banditaa 

Az összes csillag Sean Beannek szól. Főleg azért, mert jól összeverte a legellenszenvesebb Bondot és a csajával is kikezdett.

Róka

Ez az egyetlen James Bond-film, amit eddig láttam, még nagyon-nagyon régen. A húgommal csak azért néztük meg, mert megvolt videojátékban, és kíváncsiak voltunk, mennyi átfedés van a kettő között, segít-e a játékban, ha megnézzük. Hát nem segített, de a film egynek elment.


Folytatása

Összehasonlítás

James Bond 007


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján