Kedvencelte 4

Várólistára tette 57


Kiemelt értékelések

Emerson 

Én az összértékelések alapján valami alternatív verziót nézhettem meg, mert ez… borzalmas volt. A kliséhegyek maguk alá temettek, az alakítások fájdalmasan rosszak voltak. David Tennant egyszerűen nem való Amerikába, bocs. Gügye, idióta, egysíkú karaktereket húznak rá, ami egy B kategóriás megélhetési színészhez tökéletesen illik, hozzá viszont megalázóan kevés. A forgatókönyvet egy tizenéves dobhatta össze, a rend őrei kivétel nélkül szakmai analfabéták, a film vége meg egy vicc. A karakterek, mintha gumiból lettek volna… de az is lehet, hogy nekem hiányosak az ismereteim anatómiából és ha lapáttal/baseball ütővel/vascsővel/stb. vernek egy koponyát, akkor az nem nyílik szét, nem lesz tőle se agyrázkódás, se eszméletvesztés. Aha. Oké.
Az egész emlékeztet a New Town Killers-re. No nem a témáját illetően, hanem mert abban is volt egy Maserati és kb. annyi értékelhető volt benne.

FélszipókásŐsmoly

Remek thriller, kiváló szereposztással, meglepő fordulatokkal, idegborzoló kamerakezeléssel és alaposan átgondolt történetvezetéssel.

csnoM 

Tennant egy piszok zseni és még mellé a film sem rossz :D
Hasznos tanács: Ne szinkronnal nézzétek, Tennant hangja botrány… -.-"

negoti 

Nincs új a nap alatt, ez a film is hasonló, mint a többi: nagyon gazdag pszicho pasi, szabadidejében embereket tör meg, aztán öl meg. Akkor mitől is jobb, mint a többi? Hát a kivitelezéstől! Nagyon jó a forgatókönyv, nincsenek benne durva logikai buktatók, a karakterek is jól 'szerepelnek'. Pont annyit tudunk meg róluk, mint amennyi szükséges. A két fő karakterhez pedig nagyon jó színészek lettek válogatva. Az nem meglepetés, hogy David Tennant bármit játszik, az úgy tökéletes ahogy van! Legyen az egyedülálló apa, 'őrűlt' pszichiáter, nyomozó, kém, ügyvéd, dán királyfi és még sorolhatnám…minden szerepét jól játssza. Robert Sheehan-re emlékszem a Végzet ereklyéi filmből, meg a Boszorkányvadászat-ból, elég karakteres arca van és nem játsza túl a szerepét ebben a filmben. A majdnem két óra játékidő hamar eltelik, mert mindig történik valami.

Corvus_CoRex 

Végre egy film az utóbbi időben, ami nem untat/idegesít halálra. X,)
Van itt is egy-két dolog, ami zavart, de szerencsére nem túlzottan, meg mindig volt valami, ami vitt tovább, nem maradtam leragadva, megbotránkozva. :D Persze lehet az is, hogy eredeti nyelven néztem, angol felirattal, szóval kellett koncentrálnom, mert nem vagyok annyira perfekt angolból.

A jump scare az, mikor ugrik egyet az ember ijedtében? Hát basszus, itt 3x volt, hogy a szívbaj jött rám. XD Az elsőnél az ánuszom szabályosan felugrott a torkomig. A másodiknál már csak úgy gyomortájékig. A harmadiknál meg csak összerezzentem, de elég jól, szóval uhh, sikerült többször is a frászt hoznia rám és az volt a jó benne, hogy spoiler Igaz egyedül, sötétben, fejhallgatóval néztem, szóval ez is tuti közrejátszott, de nah, rég ijedtem már meg így filmtől. :D

Ez a David Tennant meg basszus… XD Tudom, hogy sokan szeretik + hogy ő a valahanyadik doki, aki ki van, + szerintem már láttam is 1-2 filmben (oké, Snitt szerint ezzel együtt 5-ben), de eddig nekem semleges volt. Most viszont, nagyon bírtam ebben a szerepben. spoiler Viszont a végén nem tudtam komolyan venni. Tök úgy nézett ki, mint a háziorvosunk… X,))) Bár Kenneth Williamsre talán még mindig jobban hasonlít a mi dokink. :D

A legvége kicsit össze volt talán kapva, na meg spoiler De na, mondom, rég kötött le így film. Ja meg itt legalább volt, amiben magamra ismertem: nevezetesen, hogy sokszor járok így, jó akarok lenni, jót akarok tenni, csak közbe kakiba keverem magam, holott amúgy is megvan a saját bajom, szóval bahhh…
De szerencsére ennyire még nem nyúltam bele.
És nem is akarok! ((O_O))


Hasonló filmek címkék alapján