Halálos kitérő (Halálos kitérő 1.) (2003) 65

Wrong Turn
84' · amerikai, német · horror 18

Chris a nyugat-virginiai Appalache-hegységben autózik. Sietős az útja, állásinterjúra igyekszik. Legnagyobb bosszúságára forgalmi dugó akadályozza továbbhaladását. Chris az elhagyott dűlőúton próbálja kikerülni az akadályt. Az erdőben azonban baleset éri, összeütközik egy másik kocsival. Miután… [tovább]

angol

Képek 4

Szereposztás

Desmond HarringtonChris Flynn
Eliza DushkuJessie Burlingame
Emmanuelle ChriquiCarly
Jeremy SistoScott
Kevin ZegersEvan
Lindy BoothFrancine
Julian RichingsThree Finger
Garry RobbinsSaw-Tooth
Ted ClarkOne-Eye
Yvonne GaudryHalley

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Eddig nem nagyon mertem megnézni a filmet, és ennek az volt az oka, hogy spoiler, amitől rémálmaim lettek volna. De most jó volt megnézni, @Nevra-val, izgalmas és eléggé brutális vérengzős részek is vannak benne, a menekülő emberkék is jók voltak, bár nem meglepő, hogy csak az a kettő élte túl. Eliza Dushku és Desmond Harrington jó páros voltak, kevesebbet rinyáltak, mint az egyik csaj köztük, miután spoiler Kíváncsi vagyok, hogy a többi része is ilyen vérengzős-e. :-D

Pandalin

Ismét nosztalgiáztam, snittnek hála megtudtam, hogy ennek a filmnek bizony már jóval több része van, mint azt gondoltam volna. Így elkezdem szépen sorban megnézni őket, de hát akkor már ezt is újra elő kellett venni. Emlékszem, hogy mikor először láttam is vicces volt, ahogy a fura erdei mutánsok vagy mik röhögnek, hát ez még mindig elég vicces. :)
Örülök is, hogy több része van mert itt semmi nem derül ki a lényekről, hogy kik ők, miért élnek az erdőben és miért gyilkolásznak.
A sztoriban amúgy semmi extra nincs, fiatalok az erdőben sorban elhaláloznak. A tanulság, hogy soha ne térj le a főútról. A kedvencem a magasleses rész… :D

Kincsanna 

Véletlenül sem mondanám, hogy jó film, de remekül szórakoztam közben, szóval a küldetését teljesítette.
És van 5 további folytatás hozzá… szép sorban azokat is meg kell néznem :D

mandu 

Nem tudom mit vártam… xD Ez szörnyű volt. Talán a Sweeny Todd-ban látszódott ennyire, hogy művért használnak. :D Ez inkább volt rózsaszín, mint vörös.
A szereplők közül csak Chris és Jessie gondolkodtak reálisan, a többieknek mindig valami kínjuk volt. >< Nem szerettem. Kicsit sem. De a srácot azért sajnáltam, hogy nem ért oda a várva várt interjújára… :S

H_Anita

Ez nagyon gyenge, és gagyi film. De 6 csillagot érdemel, mert vicces. xdd :"")

Lipsza

Hát… Alapvetően az tetszett, hogy nem volt tele hirtelen a semmiből előugrós jelenettel és nem a takaró alól kellett nézni. Szeretem mikor egy film az idegeimet húzza.
No, de. Utálom mikor az első két percbe tudod ki marad életben. És itt tudtad.
Voltak olyan részek aminél azt mondtam, hogy ilyen NINCS. Háromból három embernek sikerül a jumping,úgy hogy a 3ból 1 életképtelen.
A főszereplő nőt én a Tru Callingból ismerem és szeretem, de ebbe a szerepbe valahogy nem volt semmi plusz. Nem adott hozzá a filmhez.
Viszont, hogy jót is mondjak, a kannibálok röhögése hátborzongató volt, telitalálat.
Még annyit kötekednék, hogy leírásban ott van, hogy fogyatékkal élő. Ezek nem fogyatékkal élők voltak, hanem pszichés betegek. Nem ugyanaz a kettő! Köszönöm!

1 hozzászólás
victoria_m997

Gagyi és unalmas. Bár nem is tudom mit vártam, de valami hasonlót, szóval csalódni nem csalódtam. :/


Népszerű idézetek

Pandalin

Scott: Túl fogjuk élni esküszöm! Mindannyian, érted! El fogunk találni egy városba aztán hazamegyünk és összeházasodunk, rendben? És soha többé nem megyünk erdőbe…rendben?


Folytatása

Összehasonlítás

Halálos kitérő


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján