Halálos kitérő – Az örökség (2021) 12

Wrong Turn
109' · amerikai, angol, német · thriller, horror 18

Az Appalache-ösvényen túrázó baráti társaság útjai keresztezik egy közösség, az „Alapítvány” tagjaiét, akik több száz éve élnek a hegyekben. A találkozás azonban már az első pillanattól kezdve baljós eseményeket sejtet.
A Halálos kitérő rebootja.

Angol

Szereposztás

Emma DumontMilla D'Angelo
Matthew ModineScott
Daisy HeadEdith
Charlotte VegaJen Shaw
Adain BradleyDarius
Bill SageVenable
Dylan McTeeAdam
Vardaan AroraGary
Adrian FavelaLuis

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

UViki 

Köze nincsen a Halálos kitérőkhöz. Ez egy kalap szar. Komolyan, bánom, hogy egyáltalán esélyt adtam neki.

6 hozzászólás
szymba23 

Nem volt rossz, mint különálló film. De az, hogy hogy csatlakozik a Halálos kitérő sorozathoz, arra még nem jöttem rá :D

Kiskakukk 

Aww, a Forsworn is kapott egy saját filmet! (Vagyis…izé…ez nem is a Skyrim volt. )

Sokkal jobb, mint az eredeti.
Nagyon ötletes, hogy a túrázó baráti társaság és az erdőlakók szemszögeből is más árnyalata van a történetnek.
Kellően véres, brutális és elborult.
Jó ez a koponyás, agancsos, szőrmés stílus.

Klassz volt!

DeadBite 

A franchise eddigi legerősebb darabja,bár azért 6 rossu film után nem volt igazán magasra téve a léc.Tetszett,hogy tényleges reboot és dobták a fenébe a kannibál családot és konkrétan KARAKTEREKET írtak.Ez azért meglepett.Élő,hús-vér karaktereket és nem díszleteket.A Foundation-szál tök jó volt,legalább egy kicsit az „ellentétes” oldalt is láthattuk és valamennyire megértettük,hogy számukra.Ha az én területemre tévedne valaki,én is megkérdezném,hogy te ugyan mit mászkálsz itt,szépöcsém?Szóval ez élvezhető volt.
Tényleges reboot,ami új alapokra helyezi a franchise-t,végre nem ugyanazt a filmet láttam újra és újra.És valljuk be,ez azért már kellett.Jobban át tudtam érezni a karaktereket és sokkal jobban tetszett,mint az elődei.Nem lett a kedvenc filmem,mégcsak a kedvenc horrorom se,amennyiben ez az volt,de egy icipicit jobb lett a közepesnél.Erre lehet alapozni folytatást is.Nem kimondottan fúdejó film,csak közepes,de a franchise legjobbja eddig. 10/5

_ada

Közepes horror, láttam már sokkal rosszabbat is. Elég érdekes, a szereplők sem taplók (ami egyébként jellemző erre a franchise-ra), bár nekem kicsit sok volt belőle 109 perc. Igazából azonban csak egy nagy panaszom van: ez nem halálos kitérő!
Jelentősen rontott az élményen, hogy végig a spoiler!!


Hasonló filmek címkék alapján